Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Frizure

Featured Replies

jeste @Valk, bila žena u BG i iznervirala one smradove - izraelsku ambasadu, toliko da su napisali protestnu notu zbog njenog gostovanja

on topic

Meni dosadila plava, sad se farbam u nešto tamnije i još crveno , tako da moram da se farbam na 15 dana isuse.

Ne mogu da budem seda jer nisam seda po celoj glavi.

@Boksi , šta ti je ovo ?

Aj malo pojasni, pliiiz

Edited by duda

• Replies 1.6k
  • Views 166.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ovo danas, kraće i kolorno ujednačeno:   A ovo pre šest meseci, šareno u pm i dugačko propast, ali ja volim dugu kosu i želim je nazad

• Sad ste me pomamile sa tim uljem, ali imam iste brige kao Stela Za kakvu kosu je to pogodno?   Inače, posle silne brige i mackanja kose koječime, otišla žena i ošišala se na kratko

• juče sretnem drugaricu, izgleda kao bomba, kao izašla iz anime, neka extra plava kosa, pundjica na vrh glave, i najbolje od svega neke lude šiške .... na moje divljenje kaže da šiške nije ni šišala ne

Posted Images

@duda maska za obnovu oštećene kose. Kad opereš prosušiš peškirom, staviš, držiš 3-5 minuta. Ispereš. Odlična je. Mislim da im je to jedan od, ako ne i najprodavaniji proizvod i ne čačkaju formulu i ne menjaju sastav.

9 minutes ago, Boksi said:

@duda maska za obnovu oštećene kose. Kad opereš prosušiš peškirom, staviš, držiš 3-5 minuta. Ispereš. Odlična je. Mislim da im je to jedan od, ako ne i najprodavaniji proizvod i ne čačkaju formulu i ne menjaju sastav.

Moja kosa je tanka. Nije suva, tj brzo se masti, ali nema sjaj.

Malo sam guglala te proizvode, kažu da baš daju sjaj kosi.

Kažu ima i šampon ?

Ali dakle, po tvom iskustvu, iz te linije najbolje je koristiti masku ?

11 minutes ago, duda said:

Moja kosa je tanka. Nije suva, tj brzo se masti, ali nema sjaj.

Malo sam guglala te proizvode, kažu da baš daju sjaj kosi.

Kažu ima i šampon ?

Ali dakle, po tvom iskustvu, iz te linije najbolje je koristiti masku ?

Ako ti se kosa brzo masti samo masku.

Trenutno koristim ovaj šampon:

IMG_1197.jpeg

Dobar je. Ne ako je veći izrastak.

Po meni najbolju liniju ikad, Volumetry, ne rade više.

Još jedan njihov proizvod koji čini značajnu razliku, prska se na koren, https://www.lorealprofessionnel.com/all-products/hair-styling/volume-panache

I njihov lak za kosu je neprikosnoven. Kažu žene. Ja to retko koristim.

On 23. 3. 2026. at 9:01, Boksi said:

Ovo svaka žena koja farba kosu treba da ima:

IMG_1155.jpeg

NE Golden verziju, nego baš ovu, bez obzira kakva je dlaka.

potvrdjujem i ja, s tim da je za tanku vlas vazno, makar po mom iskustvu, masku ne drzati duze od 3 minute

sampon iz iste linije mi ne odgovara

Uzela sam ovaj sa slike nize, meni je težak, umrtvi mi kosu, bude kao nečim namazana, a ja volim kad je lepršava, kad je čista da škripi, poskakuje, a ovaj šampon je nekako ukalupi.

Moja kosa je gusta, suva i trsava + farbana, pa pretpostavljam da bi na nekoj tanjoj efekat bio još gori.

Nisu bas bačene pare ali skoro. Koristim ga , sad ću probati da stavim manje, možda bude bolji rezultat.

Pakovanjem sam bila zadovoljnija, mada sam ga ja koristila kao balzam i uvek dobro isperem.

IMG_7517.jpeg

milkshakehair
No image preview

conditioning whipped cream

milk_shake® whipped cream is a no-rinse conditioning & protective creamy foam that is suitable for all hair types. A deep and protective leave-in formula with milk proteins that condition and rest

The smell and the unique way that milk_shake®whipped cream leaves the bottle becomes addictive.

Edited by Boksi

Kad sam se već zalaufala, @duda ovo, ali samo na koren:

Bedhead US
No image preview

Queen For A Day Thickening Spray for Fine Hair

This hair thickening and texturizing spray provides hair with added texture, a light hold, and incredible body & lift. Get smooth and voluminous hair now!

20 minutes ago, Boksi said:

milkshakehair
No image preview

conditioning whipped cream

milk_shake® whipped cream is a no-rinse conditioning & protective creamy foam that is suitable for all hair types. A deep and protective leave-in formula with milk proteins that condition and rest

The smell and the unique way that milk_shake®whipped cream leaves the bottle becomes addictive.

Probaj ovo ako nisi za zavisnost D?

IMG_20260325_095129.jpg

Devojke, vi ste mene sad potpuno zbunile cry

Ja malo pričala sa AI, on meni kaže nikako obični već baš Golden (za tanku kosu), mislim na onaj l'orealov proizvod @Boksi

ed.

I da, ovo gore što si mi preporučila, ako je to puder, onda ništa, ne podnosim te pudera, jednom ga stavila i momentalno sam morala da perem kosu.

Edited by duda

8 minutes ago, duda said:

Devojke, vi ste mene sad potpuno zbunile cry

Ja malo pričala sa AI, on meni kaže nikako obični već baš Golden (za tanku kosu), mislim na onaj l'orealov proizvod @Boksi

ed.

I da, ovo gore što si mi preporučila, ako je to puder, onda ništa, ne podnosim te pudera, jednom ga stavila i momentalno sam morala da perem kosu.

Veruj mi, dao mi frizer da testiram Golden i slala sam mu izveštaj posle svakog pranja. I on i ja smo mišljenja da nije dovoljno jaka/hranljiva maska.

Ovo drugo, nije puder. Naprska se i umasira u koren pre sušenja )

10 minutes ago, Boksi said:

Veruj mi, dao mi frizer da testiram Golden i slala sam mu izveštaj posle svakog pranja. I on i ja smo mišljenja da nije dovoljno jaka/hranljiva maska.

Ovo drugo, nije puder. Naprska se i umasira u koren pre sušenja )

A nemam više pojma.

Čini mi se da mi je AI napisao da bi taj obični bio pretežak za moju tanku kosu.

A gde ima da se kupi ovaj sprej ?

Just now, duda said:

A nemam više pojma.

Čini mi se da mi je AI napisao da bi taj obični bio pretežak za moju tanku kosu.

A gde ima da se kupi ovaj sprej ?

U mene je dosta kose, tanka dlaka, prirodno svetla, nije ubijena blanšom jer vodim računa, a mogla bi biti.

Ja po salonima uzimam, ali mislim da u DM-u opet imaju TIGI proizvode.

I da ponovim jedan u koji se majka kune za skroz drugi tip kose:

Bedhead US
No image preview

Control Freak Frizz Control And Straightener

Anti-frizz hair product smooths & controls frizz, flyaways & static. It moisturises & conditions so hair is left incredibly smooth, soft & shiny. Try now!

Edit: @duda što reče Morgana, ne držati masku duže od 3 min., na donje 2/3 i dobro ispereš.

Edited by Boksi

Edited by Boksi

Evo šta mi je napisao:

Screenshot_20260325_140434_Chrome.jpg