March 2Mar 2 @Valk kupio sam zeni elektricnu cetku za feniranje, njen zakljucak je da ne zna da je koristi.
March 2Mar 2 10 minutes ago, Choda said:@Valk kupio sam zeni elektricnu cetku za feniranje, njen zakljucak je da ne zna da je koristi. Ući će u štos, i ja sam se zamrsila kao ludak pri prvom pokušaju
March 2Mar 2 @Choda samo joj kaži da kosa treba da bude polusuva.Fenira sloj po sloj kose, od vrata ka temenu.Ako sam ja to savladala - umeće i ona.Doduše, ja sam od prošle nedelje žena šišarka, više ne sušim kosu ničim nego je gužvam prstima i nekom kremom za kovrdžanje kose.Što bi reklo tetkino zlato: - Tetka, mnooogo si smešnaaa hihihihihiJesam li lepa?Jesi, ali si i smešna.Toliko o tome.
March 5Mar 5 On 2. 3. 2026. at 20:34, Valk said:Ući će u štos, i ja sam se zamrsila kao ludak pri prvom pokušaju I ja, htela sam da je bacim, napravila sam žbun
March 5Mar 5 1 hour ago, Svemir Zeka said:I ja, htela sam da je bacim, napravila sam žbunJesi li savladala pravljenje lokni? Ja za sad i dalje samo na ravno umem.
March 6Mar 6 11 hours ago, Svemir Zeka said:I ja, htela sam da je bacim, napravila sam žbunMaslacak zeka... :)
March 18Mar 18 čestitamo!sinoć sam na tv-u uhvatila dok je nešto smatrala. više sam obratila pažnju na pojavu nego na sadržaj izlaganja.vrlo upečatljiva pojava, zanimljiv spoj lica, kose i cvikera. zadržava pogled, nije neko preko koga se preleti. mlada seda žena. Edited March 18Mar 18 by Frau Gabrijela
March 18Mar 18 ja sam morala da je guglam. svidela mi se žena veoma, baš to što kaže frau gabrijela za lice, plus maslinast ten - ali slike pokazuju v. različite kose.na vikipediji ima kratku kosicu. na nekoj drugoj slici srednje dugu, na trećoj BAAAŠ dugu.koja si ti, bubo?
March 23Mar 23 Izrasla mi je kosa konačno tako da može da legne lepo, ne zadiže se, ne zavrće se, ne budži se iznad čela.....ravna i lepo legne da leđa. Užasno mrzim kad se zajebem i ošišam i posle mesecima patim. Ovako samo padne, povuče je težina. Nemam šta da razmišljam. I da, pre par nedelja sam se ofarbala u neku tamnu, sama sam sebi izgledala depresivno, lice mi je delovalo modro. Onda lepo uzmem dve hard kor crvene i pojačivač, i namažem u petak, sad sam ciklama, i proleće i radost i sreća, sve je tu 🥰🌺
March 23Mar 23 5 minutes ago, Svemir Zeka said:sad sam ciklama, i proleće i radost i sreća, sve je tu 🥰🌺
March 23Mar 23 Ovo svaka žena koja farba kosu treba da ima:NE Golden verziju, nego baš ovu, bez obzira kakva je dlaka.
March 23Mar 23 On 18. 3. 2026. at 7:51, pt 2.0 said:ja sam morala da je guglam. svidela mi se žena veoma, baš to što kaže frau gabrijela za lice, plus maslinast ten - ali slike pokazuju v. različite kose.na vikipediji ima kratku kosicu. na nekoj drugoj slici srednje dugu, na trećoj BAAAŠ dugu.koja si ti, bubo?ja sam sa bash dugom sharenom koja radi shta hoce. nekad se shatirala u isto, u zelji da uvedem neku geometriju ispravnu, odustala i od toga. i ona vidim odustala
March 24Mar 24 Čarobna knjiga je objavila njenu, jelte, knjigu.Čarobna knjiga - Online knjižara - Autori - Frančeska AlbanezeČarobna knjiga - Online knjižara - Autori - Frančeska Alb...Franceska Albaneze je specijalna izvestiteljka UN o stanju ljudskih prava na okupiranoj palestinskoj teritoriji. Pravnica, predavač, naučnica, radila je za Kancelariju Visokog komesarijata za ljudskaKad svet spavaPriče, reči i rane PalestineMislim da je sad dolazila jer je imala promociju knjige, a uz to se lepo istovarila po ćaci-kamarili koja prodaje oružje Izraelu. Edited March 24Mar 24 by Valk