Jump to content
IGNORED

Ex YU fudbal

mrdja

Recommended Posts

Posted
Ajde, evo ti slika, samo nemoj da ljubis ekran...
naću ja zate sliku Kaličanina(puno mi je lip),pa ga ti provaj pojubit :lol:
Posted

Jes Kalicanin bio ruzan, ali zato evo mi ga Moca kako vrti hajdukovce :Hail::Hail::Hail:post-2473-1226356623.jpg

Posted
Jes Kalicanin bio ruzan, ali zato evo mi ga Moca kako vrti hajdukovce :Hail::Hail:
Legenda Partizana i yu baluna...ali pari mi se da je ovo iz "76 kako ono 1-6 cool.gif
Posted
Legenda Partizana i yu baluna...ali pari mi se da je ovo iz "76 kako ono 1-6 cool.gif
To nikad nije igralo ulogu, moglo je da bude i 1:10....to je ono sto ovi "crveni" nikad nisu razumeli
Posted
To nikad nije igralo ulogu, moglo je da bude i 1:10....to je ono sto ovi "crveni" nikad nisu razumeli
zeza san se,ovo je slika sa Starog placa,a nisan te razumija ko su "crveni"
Posted
zeza san se,ovo je slika sa Starog placa,a nisan te razumija ko su "crveni"
ovo nije sa Starog placa. Stari plac nije imao ovakvu ogradu i reklame.Ovo je Partizanov stadion.
Posted
Jes Kalicanin bio ruzan, ali zato evo mi ga Moca kako vrti hajdukovce :Hail::Hail::Hail:post-2473-1226356623.jpg
teško da je mogao vrtit Frfu Mužinića.Taj se nije baš dao vrtit
Posted
ovo nije sa Starog placa. Stari plac nije imao ovakvu ogradu i reklame.Ovo je Partizanov stadion.
Pozdrav žungul(moj idol)...ovo ti je istočna tribina na zidiću niti metar visine bila je ograda...reklama nije bilo samo na zapadnoj tribini dije bila ograda niti dva metra visine...ako se dobro sićan...stadion JNA je ima atletsku stazu i vrlo malu ogradu na istoku
Posted
kad bole gledan možda je ovo put južne tribine Partizanova stadiona,sićan se samo da im je istočna tribina puno višlja pa to povuklo :huh:
Posted

Neznam možda grišim , ali istočna tribina nije imala ove ležeće reklame.Nije bilo mista za njih. Mala je udaljenost od igrališne crte do zidića.Reklame su bile nacrtane na zidić.Na toj strani su bile betonske kućice za rezerve.

Posted
Pozdrav žungul(moj idol)...ovo ti je istočna tribina na zidiću niti metar visine bila je ograda...reklama nije bilo samo na zapadnoj tribini dije bila ograda niti dva metra visine...ako se dobro sićan...stadion JNA je ima atletsku stazu i vrlo malu ogradu na istoku
btw. pozdrav svima.Slaviša žungul !!! Radi takvih igrača se išlo na utakmice.Radi takvih igrača se nosilo u školi dres sa brojem 7. Nikad više igrača kao Slaviša žungul
Posted

Radi njega je i Kukoč uzeo dres # 7. ;)

Posted
Radi njega je i Kukoč uzeo dres # 7. ;)
Je l' istina da je Kukač igrao u podmlatku 'ajduka levo krilo i da je bio dosta dobar igrač, kao i još jedan mit da je drao Primorca u stonom tenisu?