Jump to content
IGNORED

Ex YU fudbal

mrdja

Recommended Posts

Posted

@zagiBASK - beogradski akademski sport klub, odnosno SK Soko, najstariji loptacki klub u Kraljevini Srbiji.

Posted

samit, hvala jos jednom, imam knjigu i ponovo je prelistavam i stvarno je to to.izvinjavam se sto jos uvek nisam poslao ono sto sam obecao, ucinicu to cim pre. sad skeniram pa cu okaciti kasnije celokupnu gradju iz fonda FK Deligrad iz arhiva u Nisu ako nekome treba.poz

Posted (edited)

isečen pa lepljen moj master rad, čak se nije potrudio na da menja rečenice... :fantom:pa ništa, pisaću ZabavnikuEDITčak su i fotke one koje sam kačio ovde na temi :lol:

Edited by Arbeitmann
Posted

npr. jedan deo rada koji je objavljen u stručnom časopisu (rad predat pre 2 godine)link

Posted

eto... plagijatori bestidni na sve strane..

Posted
deligrad_zps4d9e9d51.jpgSK Deligrad - Aleksinac, početak 30-tihboje dresova su otvoreno i zatvoreno plava (koje su to tačno boje?)
Прочитах да је при гласању на кооме се одлучивало да се центар фодбалског савеза измести из Загреба за Београд једини клуб који се томе успротивио из Србије био Ибар из Краљева. Има ли ко ишта више о овим мајсторима.
za koji dan kačim nešto što će ti biti zanimljivo ;)
Posted

prvi put kacim na google drive, ako nece ovaj link gore, probajte ovaj

Posted
deligrad_zps4d9e9d51.jpgSK Deligrad - Aleksinac, početak 30-tihboje dresova su otvoreno i zatvoreno plava (koje su to tačno boje?)za koji dan kačim nešto što će ti biti zanimljivo ;)
Gle, imali su iste boje ko moj VSK;-) Samo sto je VSK imao svetloplave dresove sa dve tamnoplave pruge preko grudi.#007FFF 007fff.png#000080 000080.pngOdo' da iscitam daunload. Fala unapred;-)
Posted
Gle, imali su iste boje ko moj VSK;-) Samo sto je VSK imao svetloplave dresove sa dve tamnoplave pruge preko grudi.#007FFF 007fff.png#000080 000080.pngOdo' da iscitam daunload. Fala unapred;-)
to mi reci :Hail:
Posted

Mogao bi neko od hrvatskih forumaša da skokne do Sveučilišne knjižnice ili HDA i da slika časopis Povijest sporta...Evo bibliografije.