Њујоркер Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 @zagiBASK - beogradski akademski sport klub, odnosno SK Soko, najstariji loptacki klub u Kraljevini Srbiji.
Dr Arslanagić Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 samit, hvala jos jednom, imam knjigu i ponovo je prelistavam i stvarno je to to.izvinjavam se sto jos uvek nisam poslao ono sto sam obecao, ucinicu to cim pre. sad skeniram pa cu okaciti kasnije celokupnu gradju iz fonda FK Deligrad iz arhiva u Nisu ako nekome treba.poz
Booze Brothers Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 Играо се за време окупације, у Другом светском рату, иако су многи то прећуткивали, укључујући и саме клубовеhttp://politikin-zabavnik.rs/pz/tekstovi/fudbal-za-kantuOnako, simpa... :)
Dr Arslanagić Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 (edited) isečen pa lepljen moj master rad, čak se nije potrudio na da menja rečenice... :fantom:pa ništa, pisaću ZabavnikuEDITčak su i fotke one koje sam kačio ovde na temi Edited December 16, 2012 by Arbeitmann
Dr Arslanagić Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 npr. jedan deo rada koji je objavljen u stručnom časopisu (rad predat pre 2 godine)link
Booze Brothers Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 eto... plagijatori bestidni na sve strane..
vintageFC Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 Hello everybody, Safet Sušić on THE VINTAGE FOOTBALL CLUB.http://thevintagefootballclub.blogspot.fr/2012/12/bio-express-degradable-safet-susic.html
superwoofer Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 umro Branko Kralj http://www.vecernji.hr/sport/vijesti/legendarni-vratar-branko-kralj-preminuo-88-godini-clanak-488821
Dr Arslanagić Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 SK Deligrad - Aleksinac, početak 30-tihboje dresova su otvoreno i zatvoreno plava (koje su to tačno boje?)Прочитах да је при гласању на кооме се одлучивало да се центар фодбалског савеза измести из Загреба за Београд једини клуб који се томе успротивио из Србије био Ибар из Краљева. Има ли ко ишта више о овим мајсторима.za koji dan kačim nešto što će ti biti zanimljivo ;)
Dr Arslanagić Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 prvi put kacim na google drive, ako nece ovaj link gore, probajte ovaj
Њујоркер Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 SK Deligrad - Aleksinac, početak 30-tihboje dresova su otvoreno i zatvoreno plava (koje su to tačno boje?)za koji dan kačim nešto što će ti biti zanimljivo ;)Gle, imali su iste boje ko moj VSK;-) Samo sto je VSK imao svetloplave dresove sa dve tamnoplave pruge preko grudi.#007FFF #000080 Odo' da iscitam daunload. Fala unapred;-)
Dr Arslanagić Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 Gle, imali su iste boje ko moj VSK;-) Samo sto je VSK imao svetloplave dresove sa dve tamnoplave pruge preko grudi.#007FFF #000080 Odo' da iscitam daunload. Fala unapred;-)to mi reci
Dr Arslanagić Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 Mogao bi neko od hrvatskih forumaša da skokne do Sveučilišne knjižnice ili HDA i da slika časopis Povijest sporta...Evo bibliografije.
Recommended Posts