John Coltrane Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 (edited) Drugar i ja. Edited November 3, 2014 by John Coltrane
MiddleClass Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Ne damo njihovim! Neka se spremi Karleuša!
Cash Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Zasto si Midle tako zao .Obradovic na levog beka i tacka :P
Nemanja Posrbica Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Spisak za A repku isti, samo je dodat Biševac. Danas je žreb za U-21 EP. Ono što me čudi je da nismo zakazali pripremni meč ni sa jednim timom za novembarski FIFA termin. Da li uopšte planiraju da igraju, pa čekaju žreb da vide sa kime će ili se neće ni skupljati ili samo neće igrati meč, pojma nemam.
goofs Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Spisak za A repku isti, samo je dodat Biševac. Dobro je, proverena imena, uigran tim, nema potrebe menjati bilo sta, tako dobro smo delovali protiv Jermenije i Albanije.
theanswer Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 (edited) Spisak za A repku isti, samo je dodat Biševac. Danas je žreb za U-21 EP. Ono što me čudi je da nismo zakazali pripremni meč ni sa jednim timom za novembarski FIFA termin. Da li uopšte planiraju da igraju, pa čekaju žreb da vide sa kime će ili se neće ni skupljati ili samo neće igrati meč, pojma nemam. U koliko sati je žreb? Našao. U 18h Edited November 6, 2014 by theanswer
Nemanja Posrbica Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 U 18h, ako se ne varam. Ne znam da li neko prenosi.
theanswer Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Biće na sajtu UEFE. Češka i Engleska su prvi šešir, Italija i Nemačka drugi. Svi ostali treći. Da dobijemo Čehe i Italijane i eto nas u Riu
Nemanja Posrbica Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Biće na sajtu UEFE. Češka i Engleska su prvi šešir, Italija i Nemačka drugi. Svi ostali treći. Da dobijemo Čehe i Italijane i eto nas u Riu Ne znam. Do skora sam bio za Češku, mada što više vreme prolazi nikako mi se ne sviđaju. Engleska kao druga opcija nije lakša, čak na protiv, ali... Ne valja igrati protiv domaćina u ovakvim prilikama, nevezano za njihovu snagu. Imaju 3 poznata talenta:, Vydra, Kadlec i Kalas, a ostatak su igrači iz domaćih klubova (ali opet kao što sam pisao, njima je veći deo A repke iz domaćih timova, a rade kao sat). Dva igrača Sparte koji su igrali dugo za mladu su sada starteri u A repki, desni bek Kaderabek i krilo Krejči. Rekao bih da njih očekuje transfer na leto najkasnije u neku jaču ligu. Od kako ova petorica igrača ne igraju za U-21 tim, repka im igra slabo i to je istina.
katamaran Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Ceska, Nemacka, Danska, Srbija Nadam se da cemo odigrati sa mrskim mi englezima na ovom prvenstvu.
Recommended Posts