Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted

Одлично га скенирали™.

• 2 weeks later...
  • Replies 42.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1678

• levi

1123

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

990

Posted (edited)

fss.png

Drugar i ja.

Edited by John Coltrane
Posted

Обрадовић сабија код српског Муриња.

Posted

Ne damo njihovim! Neka se spremi Karleuša!

Posted

Zasto si Midle tako zao :wacko: .Obradovic na levog beka i tacka :P

Posted

Spisak za A repku isti, samo je dodat Biševac.

Danas je žreb za U-21 EP. Ono što me čudi je da nismo zakazali pripremni meč ni sa jednim timom za novembarski FIFA termin. Da li uopšte planiraju da igraju, pa čekaju žreb da vide sa kime će ili se neće ni skupljati ili samo neće igrati meč, pojma nemam.

Posted

Dobro je, proverena imena, uigran tim, nema potrebe menjati bilo sta, tako dobro smo delovali protiv Jermenije i Albanije.

Posted (edited)

Danas je žreb za U-21 EP. Ono što me čudi je da nismo zakazali pripremni meč ni sa jednim timom za novembarski FIFA termin. Da li uopšte planiraju da igraju, pa čekaju žreb da vide sa kime će ili se neće ni skupljati ili samo neće igrati meč, pojma nemam.

U koliko sati je žreb?

Našao. U 18h

Edited by theanswer
Posted

U 18h, ako se ne varam. Ne znam da li neko prenosi.

Posted

Biće na sajtu UEFE. Češka i Engleska su prvi šešir, Italija i Nemačka drugi. Svi ostali treći. Da dobijemo Čehe i Italijane i eto nas u Riu

Posted

Biće na sajtu UEFE. Češka i Engleska su prvi šešir, Italija i Nemačka drugi. Svi ostali treći. Da dobijemo Čehe i Italijane i eto nas u Riu

Ne znam. Do skora sam bio za Češku, mada što više vreme prolazi nikako mi se ne sviđaju. Engleska kao druga opcija nije lakša, čak na protiv, ali... Ne valja igrati protiv domaćina u ovakvim prilikama, nevezano za njihovu snagu. Imaju 3 poznata talenta:, Vydra, Kadlec i Kalas, a ostatak su igrači iz domaćih klubova (ali opet kao što sam pisao, njima je veći deo A repke iz domaćih timova, a rade kao sat). Dva igrača Sparte koji su igrali dugo za mladu su sada starteri u A repki, desni bek Kaderabek i krilo Krejči. Rekao bih da njih očekuje transfer na leto najkasnije u neku jaču ligu. Od kako ova petorica igrača ne igraju za U-21 tim, repka im igra slabo i to je istina.

Posted

Ceska, Nemacka, Danska, Srbija

Nadam se da cemo odigrati sa mrskim mi englezima na ovom prvenstvu.