Duci Simonovic Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 Strpi se malo, jermeni se ni zagrijali nisu, a oni haradinaji se zagrevaju odavno...
Odd_Job Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 Невезано за Јермене, свиђа ми се како играмо... Данкара решава у 90-том за минималних 1:0[emoji23] Tapatalk
John Coltrane Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 Jbg Middle na mobu sam-a ovi nasi nemaju pojma Sent from my iPhone using Tapatalk
Odd_Job Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 (edited) --- Edited October 11, 2014 by Odd_Job
Hamlet Strašni Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 A u Bakuu muk. Danas svi igraju fudbal...
mlatko Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 Jermeni su ponosni i borbeni ljudi, što mi više nismo.
parmezzzan Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 Jos jedan dokaz da T. Karadzic nije iskljucivi krivac za posrnuce naseg fudbala. Nase fudbalere su morali ugovorom da obavezu da pevaju himnu, eto toliko ih zabole za reprezentaciju. Igraju za bolesne svote novca u inostranstvu, neobrazovani su, jedva sklapaju recenice tako da jedino razumeju jezik novca. Kad im se digne odigraju kako treba. Po imenima mi imamo ubedljivo najbolji tim u nasoj grupi, ali po mentalnoj snazi smo na nivou bande skitnicara.
assignment Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 (edited) Кратко ћу... По[emoji90][emoji372]ам се уста свим заговорницима теорије да је Србији нужан обавезно и једино тренер који говори и разуме искључиво ћирилицу. Ово мени изгледа одлично. едит: чак су и дресови јебачки мало. Tapatalk Blago tebi ako ovo tebi izgleda odicno, Po..ere se ti se Advokat u tvoja... Невезано за Јермене, свиђа ми се како играмо... Данкара решава у 90-том за минималних 1:0[emoji23] Tapatalk Sta ti se posebno svidja kod nase igre? Jos jedan dokaz da T. Karadzic nije iskljucivi krivac za posrnuce naseg fudbala. Nase fudbalere su morali ugovorom da obavezu da pevaju himnu, eto toliko ih zabole za reprezentaciju. Igraju za bolesne svote novca u inostranstvu, neobrazovani su, jedva sklapaju recenice tako da jedino razumeju jezik novca. Kad im se digne odigraju kako treba. Po imenima mi imamo ubedljivo najbolji tim u nasoj grupi, ali po mentalnoj snazi smo na nivou bande skitnicara. Jeste, sto se tice reprezentativnog fudbala je islkjucivi krivac, i ja sam siguran da igrace zabole jer vide da i njega zabole i to je (idem cak daleko da nazovem tihim bojkotom igraca) pocelo smenom Antica... Edited October 12, 2014 by assignment
Odd_Job Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 Blago tebi ako ovo tebi izgleda odicno, Po..ere se ti se Advokat u tvoja... Sta ti se posebno svidja kod nase igre? Jeste, sto se tice reprezentativnog fudbala je islkjucivi krivac, i ja sam siguran da igrace zabole jer vide da i njega zabole i to je (idem cak daleko da nazovem tihim bojkotom igraca) pocelo smenom Antica... За почетак, свиђа ми се Адвокатов приступ питању фамозног "тимског духа", тог, за Србаље, већ митског појма о којем сам не знам много нити сам рад да га коментаришем превише, посебно с обзиром на просту чињеницу да нисам део тима, па самим тим не располажем поузданим информацијама... Одјебао је Суботића и Љајића - за обојицу мислим да би нам, у играчком смислу, легли ко будали шамар. Но... Биће да ту очито нешто жешће не штима и океј ми је тај рад - нема их и готово..., без превише објашњавања и развлачења по медијима. Кад успе, а наслућујем да и на томе лагано почиње да ради, играчима да усади апсолутну курцобољу гледе писања, оцена и анализа имбецилних спортских новинара у Србији, бићу потпуно задовољан. О самој игри - кратко - види се да човек зна шта хоће, екипа има главу и реп... Уосталом, бод у Јеревану је за Србију сасвим добар резултат, иако је игром заслужила сва три. Tapatalk
parmezzzan Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Blago tebi ako ovo tebi izgleda odicno, Po..ere se ti se Advokat u tvoja... Sta ti se posebno svidja kod nase igre? Jeste, sto se tice reprezentativnog fudbala je islkjucivi krivac, i ja sam siguran da igrace zabole jer vide da i njega zabole i to je (idem cak daleko da nazovem tihim bojkotom igraca) pocelo smenom Antica... Proslo je cetiri godine od smene Antica, nemamo Nelsone Mendele u timu pa da tiho protestvuju toliko dugo. Samo kazem da je Tole veciti alibi svakog neuspeha. Zvezda propada - Tole kriv. Partizan gubi titulu posle sedam godina - Tole prodao Zvezdi titulu. Reprezentativci nemotivisani, nezainteresovani - ne slazu se sa Toletom pa im se ne igra. Jermen promasuje penal a ceo srpski tim stoji sa rukama na kukovima i gleda tog istog Jermena kako jos dva puta pripucava to nema veze sa Toletom vec sa mentalitetom sto ja da se cimam kad je ovaj napravio glup penal, neka ide sve dodjavola cimam se do Jermenije a mogao sam kuci da blejim... Nema kod njih vatre, nikakvog zara, nista. Samo ih pogledas kako pevaju himnu, jedva prevaljuju reci preko jezika, ne stoje zagrljeni, neko jedinstvo nesto. Toga je bilo za vreme Antica jer je psiholog i jedini je uspeo da im dopre do malo mozga sto imaju. Reprezentativni fudbal najvise zavisi od psiholoske pripreme jer se okupljaju par puta godisnje na nedelju dana i to je to. Dzabe i najbolja taktika najveceg trenera ikada kada uobrazeni igrac nece da bude deo tima vec hoce da izvodi kerefeke. Pogledaj samo Meksiko na svetskom. Najzvucnije ime Cicarito im je glat sedeo na klupi. Na terenu sve ratnik do ratnika, suza u oku im igra dok pevaju himnu, sve sto im selektor kaze to i urade na terenu. A da je Tole los to jeste, al najtuznije je sto ce umesto njega doci u najboljem slucaju isti kao on. Svaki predsednik FSS nam nije odgovarao, svaki. Pa Terzic je bio na Interpolovoj poternici. Nas fudbal je odavno u kriminalu do guse, sekretara Bulatovica su ubili u prostorijama FSJ mislim da je jasno da tek na funkciji predsednika FSS posten covek moze prihvatiti da bude jedino ako mu nije do zivota. Terzic, Karadzic, Lakovic, Dzajic to je sve ista ekipa. Karadzic im sluzi da peru lopovluk i neuspeh u svojim klubovima kroz napade na njega, a usput mu daju bezrezervnu podrsku kad ovaj nudi ostavku. Smesna prica. I onda kazes da su igraci nezadovoljni Karadzicem. Ako su nezadovoljni neka kazu, ako nisu treba da cute i igraju. Cu tihi protest, glupost. Mogu i kosarkasi tiho da protestvuju protiv Djilasa pa to ne rade, vec ginu za dres.
Dimitrije Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Proslo je cetiri godine od smene Antica, nemamo Nelsone Mendele u timu pa da tiho protestvuju toliko dugo. Samo kazem da je Tole veciti alibi svakog neuspeha. Zvezda propada - Tole kriv. Partizan gubi titulu posle sedam godina - Tole prodao Zvezdi titulu. Reprezentativci nemotivisani, nezainteresovani - ne slazu se sa Toletom pa im se ne igra. Jermen promasuje penal a ceo srpski tim stoji sa rukama na kukovima i gleda tog istog Jermena kako jos dva puta pripucava to nema veze sa Toletom vec sa mentalitetom sto ja da se cimam kad je ovaj napravio glup penal, neka ide sve dodjavola cimam se do Jermenije a mogao sam kuci da blejim... Nema kod njih vatre, nikakvog zara, nista. Samo ih pogledas kako pevaju himnu, jedva prevaljuju reci preko jezika, ne stoje zagrljeni, neko jedinstvo nesto. Toga je bilo za vreme Antica jer je psiholog i jedini je uspeo da im dopre do malo mozga sto imaju. Reprezentativni fudbal najvise zavisi od psiholoske pripreme jer se okupljaju par puta godisnje na nedelju dana i to je to. Dzabe i najbolja taktika najveceg trenera ikada kada uobrazeni igrac nece da bude deo tima vec hoce da izvodi kerefeke. Pogledaj samo Meksiko na svetskom. Najzvucnije ime Cicarito im je glat sedeo na klupi. Na terenu sve ratnik do ratnika, suza u oku im igra dok pevaju himnu, sve sto im selektor kaze to i urade na terenu. A da je Tole los to jeste, al najtuznije je sto ce umesto njega doci u najboljem slucaju isti kao on. Svaki predsednik FSS nam nije odgovarao, svaki. Pa Terzic je bio na Interpolovoj poternici. Nas fudbal je odavno u kriminalu do guse, sekretara Bulatovica su ubili u prostorijama FSJ mislim da je jasno da tek na funkciji predsednika FSS posten covek moze prihvatiti da bude jedino ako mu nije do zivota. Terzic, Karadzic, Lakovic, Dzajic to je sve ista ekipa. Karadzic im sluzi da peru lopovluk i neuspeh u svojim klubovima kroz napade na njega, a usput mu daju bezrezervnu podrsku kad ovaj nudi ostavku. Smesna prica. I onda kazes da su igraci nezadovoljni Karadzicem. Ako su nezadovoljni neka kazu, ako nisu treba da cute i igraju. Cu tihi protest, glupost. Mogu i kosarkasi tiho da protestvuju protiv Djilasa pa to ne rade, vec ginu za dres. Takav odnos prema himni u Srbiji se danas smatra retrogradnim i politicki nekorektnim. Romanticno ispoljavanje patriotizma kroz pevanje himne, proslavu nacionalnih jubileja i tradicionalnih praznika cesto se vezuje se 90-te, za "Prvu Srbiju" i za anti-evropske i anti-civilizacijske trendove.
*edited by mod Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Osim sto nije tako. Koliko se secam 90ih je himna imala precutni bojkot jer je ovo "Srbija nikad Jugoslavija." Dotle je islo da je nisu svi pevali ni onj utakmici na Masimiru.
Dimitrije Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Kult himne, bilo da je "Hej Sloveni" ili Boze Pravde, nije (vise) popularan. Narodu u Srbiji "suza u oku ne igra" kada se svira himna. Sto samo po sebi nije greh, ali nije bas fer kriviti igrace da im nedostaje ono sto vecina naroda u Srbiji ne oseca duboko kao sto to osecaju neki drugi narodi.
dillinger Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Kult himne, bilo da je "Hej Sloveni" ili Boze Pravde, nije (vise) popularan. Narodu u Srbiji "suza u oku ne igra" kada se svira himna. Sto samo po sebi nije greh, ali nije bas fer kriviti igrace da im nedostaje ono sto vecina naroda u Srbiji ne oseca duboko kao sto to osecaju neki drugi narodi. Zato što nam je himna realno sranje i ništa ni ne može pobuditi u čoveku.
MocaVukotic Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 zato se od stare ježila svaka dlaka na telu
Recommended Posts