yolo Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 a jel zna neko sta je sa ovim ljaljanom, jel decko bolid ili ga srbadija jebe pod tusem sto je obrezan?
MiddleClass Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 I jedno i drugo. Bolid je sigurno, a i obrezan je.
kud u maglu Simoviću Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 Gde se prodaju karte za tekmu protiv Sciperije? zapadni obronak topčiderskog brda i tiketlajn
Babu Bhatt Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 Već se gomilaju po portalima komentari tipa "kakva crna Jermenija", "laganih 0:3", "glatko iz 2 u 2" i slične budalaštine. Već vidim plakanje i pičkaranje nakon 'ladnog tuša. Da smo relano jači i favoriti, svakako, ALI...
MocaVukotic Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 Da smo relano jači i favoriti, svakako, ? na osnovu čega to? po meni, mi smo otprilike ista jakosna™ grupa. trenuto bar.
yolo Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 Au, ovima je Vardar glavna baza u inostranstvu. Nego jel se zna sto ne igra ovaj baja iz Dortmunda?
Mil@n Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 ? na osnovu čega to? po meni, mi smo otprilike ista jakosna™ grupa. trenuto bar. Po imenima i individualnom kvalitetu. Što naravno ništa ne mora da znači.
MiddleClass Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 E čuš mi ista klasa sa Jermenijom. :D Neka te Moco. Bolji smo od njih za 2 gola u 9/10 tekmi.
MocaVukotic Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 po kojim imenima? raća, ignjovski, lazović, tošići... mi nismo čuli za gomilu njihovih igrača, a nisu ni oni za gomilu naših. imaju i oni igrače po inostranim klubovima, i koliko se sećam iz nekih ranijih tekmi umeju da odigraju kući brzo i napadački i da naprave problem samo tako, ako ih pustiš. nadam se da ste u pravu, ali meni to miriše na neki remi tipa 1-1, kao nekad one tekme sa estoncima...
MiddleClass Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 A vala su svi ti pobrojani iako loši igrači Mesi i Ronaldo za Jermene bez Mihtarijana. Povrjedjen je Gazo...
MocaVukotic Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 ne znam jebi ga, vidim da ih je pun kurac po rusiji, dinamo moskva, spartak, pa ovaj aktobe što je bio iznenađenje u kvalifikacijama, ima ih i u ukrajini u metalurgu. siguran sam da su tvrdi i da će biti mučenja, ono na jedan gol, pa ko ga metne pobedio.
John Coltrane Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 Evo za kralja i trener Jermenije je strendzer. Sent from my iPhone using Tapatalk
Odd_Job Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 (edited) Кратко ћу... По[emoji90][emoji372]ам се уста свим заговорницима теорије да је Србији нужан обавезно и једино тренер који говори и разуме искључиво ћирилицу. Ово мени изгледа одлично. едит: чак су и дресови јебачки мало. Tapatalk Edited October 11, 2014 by Odd_Job
Recommended Posts