October 11, 201410 yr a jel zna neko sta je sa ovim ljaljanom, jel decko bolid ili ga srbadija jebe pod tusem sto je obrezan?
October 11, 201410 yr Gde se prodaju karte za tekmu protiv Sciperije? zapadni obronak topčiderskog brda i tiketlajn
October 11, 201410 yr Već se gomilaju po portalima komentari tipa "kakva crna Jermenija", "laganih 0:3", "glatko iz 2 u 2" i slične budalaštine. Već vidim plakanje i pičkaranje nakon 'ladnog tuša. Da smo relano jači i favoriti, svakako, ALI...
October 11, 201410 yr Da smo relano jači i favoriti, svakako, ? na osnovu čega to? po meni, mi smo otprilike ista jakosna™ grupa. trenuto bar.
October 11, 201410 yr Au, ovima je Vardar glavna baza u inostranstvu. Nego jel se zna sto ne igra ovaj baja iz Dortmunda?
October 11, 201410 yr ? na osnovu čega to? po meni, mi smo otprilike ista jakosna™ grupa. trenuto bar. Po imenima i individualnom kvalitetu. Što naravno ništa ne mora da znači.
October 11, 201410 yr E čuš mi ista klasa sa Jermenijom. :D Neka te Moco. Bolji smo od njih za 2 gola u 9/10 tekmi.
October 11, 201410 yr po kojim imenima? raća, ignjovski, lazović, tošići... mi nismo čuli za gomilu njihovih igrača, a nisu ni oni za gomilu naših. imaju i oni igrače po inostranim klubovima, i koliko se sećam iz nekih ranijih tekmi umeju da odigraju kući brzo i napadački i da naprave problem samo tako, ako ih pustiš. nadam se da ste u pravu, ali meni to miriše na neki remi tipa 1-1, kao nekad one tekme sa estoncima...
October 11, 201410 yr A vala su svi ti pobrojani iako loši igrači Mesi i Ronaldo za Jermene bez Mihtarijana. Povrjedjen je Gazo...
October 11, 201410 yr ne znam jebi ga, vidim da ih je pun kurac po rusiji, dinamo moskva, spartak, pa ovaj aktobe što je bio iznenađenje u kvalifikacijama, ima ih i u ukrajini u metalurgu. siguran sam da su tvrdi i da će biti mučenja, ono na jedan gol, pa ko ga metne pobedio.
October 11, 201410 yr Evo za kralja i trener Jermenije je strendzer. Sent from my iPhone using Tapatalk
October 11, 201410 yr Кратко ћу... По[emoji90][emoji372]ам се уста свим заговорницима теорије да је Србији нужан обавезно и једино тренер који говори и разуме искључиво ћирилицу. Ово мени изгледа одлично. едит: чак су и дресови јебачки мало. Tapatalk Edited October 11, 201410 yr by Odd_Job