Jump to content

Reprezentacija Srbije

Featured Replies

a jel zna neko sta je sa ovim ljaljanom, jel decko bolid ili ga srbadija jebe pod tusem sto je obrezan?

Gde se prodaju karte za tekmu protiv Sciperije?

I jedno i drugo. Bolid je sigurno, a i obrezan je.

Gde se prodaju karte za tekmu protiv Sciperije?

zapadni obronak topčiderskog brda i tiketlajn

Već se gomilaju po portalima komentari tipa "kakva crna Jermenija", "laganih 0:3", "glatko iz 2 u 2" i slične budalaštine.

Već vidim plakanje i pičkaranje nakon 'ladnog tuša.

Da smo relano jači i favoriti, svakako, ALI...

Da smo relano jači i favoriti, svakako,

?

na osnovu čega to? po meni, mi smo otprilike ista jakosna grupa. trenuto bar.

Au, ovima je Vardar glavna baza u inostranstvu. Nego jel se zna sto ne igra ovaj baja iz Dortmunda?

?

na osnovu čega to? po meni, mi smo otprilike ista jakosna grupa. trenuto bar.

Po imenima i individualnom kvalitetu. 

Što naravno ništa ne mora da znači.

E čuš mi ista klasa sa Jermenijom. :D

Neka te Moco. Bolji smo od njih za 2 gola u 9/10 tekmi.

po kojim imenima? raća, ignjovski, lazović, tošići... mi nismo čuli za gomilu njihovih igrača, a nisu ni oni za gomilu naših. imaju i oni igrače po inostranim klubovima, i koliko se sećam iz nekih ranijih tekmi umeju da odigraju kući brzo i napadački i da naprave problem samo tako, ako ih pustiš. nadam se da ste u pravu, ali meni to miriše na neki remi tipa 1-1, kao nekad one tekme sa estoncima...

A vala su svi ti pobrojani iako loši igrači Mesi i Ronaldo za Jermene bez Mihtarijana.

Povrjedjen je Gazo...

ne znam jebi ga, vidim da ih je pun kurac po rusiji, dinamo moskva, spartak, pa ovaj aktobe što je bio iznenađenje u kvalifikacijama, ima ih i u ukrajini u metalurgu. siguran sam da su tvrdi i da će biti mučenja, ono na jedan gol, pa ko ga metne pobedio.

Evo za kralja i trener Jermenije je strendzer.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nećemo na dva topika Džone.

Кратко ћу...

По[emoji90][emoji372]ам се уста свим заговорницима теорије да је Србији нужан обавезно и једино тренер који говори и разуме искључиво ћирилицу.

Ово мени изгледа одлично.

едит: чак су и дресови јебачки мало.

Tapatalk

Edited by Odd_Job