Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted

da, samo što je hicfeld igrao za nemačku repku u vreme kad su bili šampioni sveta (nije bio među 22 na mundijalu 1974, ali je bio tu negde)

• Replies 42.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1678

• levi

1123

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

990

Posted

Niko ne gleda mlade? Koliko godina ima selektor spanije? 17?

Posted

Niko ne gleda mlade? Koliko godina ima selektor spanije? 17?

Albert Celades? Izgubio sam 2 sata gledajući sranje od meča. Ćure je odigrao pravi katanac, slab meč Španaca.

Posted

Zakuni se da je baby face Celades selektor španske U21? Mislio sam da još uvek lagano truli u nekoj Mursiji ili Komposteli.

Posted (edited)

Ima on dosta godina, mislim da je odavno u penziji. On je od letos trener njihove repke. Lopetegui je otišao u Porto, a ovaj ga je zamenio. Španci su očajno napadali preko krila, gde smo najslabiji, doduše Ćurčić je zakucao oba naša krila prilično na našoj polovini i odigrao sa dva defanzivna vezna i Čaušićem koji je igrao izuzetno povučen.

Petković se povredio u 91. minutu i ličilo je na najmanje istegnuće ligamenata kolena, ako ne kidanje.

Edited by Nemanja Posrbica
Posted

Ajde neka neko otvori topic za nasu grupu, red je da ispostujemo Dika i advokate :D

Posted

da + nema topika o svakom pojedinačnom igraču....

Posted

E ti sad Moco zahebavas malo... Ako cemo pratiti reprezentaciju pbp, onda bi trebalo da imamo poseban topic za nasu grupu i desavanja u njoj.

Ako ne, nema veze.

Posted

pa dešavanja u ostalim mečevima naše grupe možemo stavljati na regulare topik o repki, nije baš da ih pratimo pbp. izbacimo rezultat i poneki komentar ako bude iznenađenja, nema potrebe za gomilanjem topika. ionako ih već ima 3 koji se bave eurom.

Posted

Moco, jel da gledam tekmu sa ortakom Englezom ili sam? Kolika je opasnost od blamiranja?

Posted (edited)

70% ne, 100 % da

edit - a ko će ga znati, ne znam kakvi su ovi jermeni, možda nas razvale, a možda učine da izgledamo ko brazil nemačka. a pitaj kurac i mi kakvi smo posle ovih zajebavanja sa advokaturom.

Edited by MocaVukotic