Bright Billy Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 (edited) zanimljivo je kako su zbog kodeksa otpali ljajic i rajkovic, koji su ujedno i bili ubedljivo najgori igraci na one 3 prijateljske utakmice.edit. zaboravih scepovica, al valjda ce i on da napravi neki incident... Edited July 17, 2012 by Bright Billy
Moća Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Iskreno ni ja ne bih zvao Rajkovica posle ovog sranja.
James Marshall Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 Čisto da ozvaničimo potez ovog ljudine i čovjeka od riječiСаво Милошевић директор репрезентативних селекција ФССEto poslije toliko godina samoreklamiranja i prijava na tolike konkurse, za koje je mislio da nisu namješteni, udomismo i našeg Savu
kud u maglu Simoviću Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 mislio sam da je pametniji i da će mu trebati manje vremena da shvati kako u funkcioniše fudbal van terena. No izgleda da nikada nije kasno, kreće Savo korak po korak. Ne verujem da je bilo ko verovao tamo negde 1992/3 da će Savo odigrati preko 100 utakmica u dresu najdražih boja i prestići Babinog tasta, Savo je uporan kao mazga i ovoga puta me ne bi iznenadilo da u nekom trenutku nasledi Don Toleta(ili nekog drugog)
Далибор Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 ".a zašto Siniša Mihajlović tera Ljajića da peva himnu, kad je svojoj deci dao italijanska imena"
tsva Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 (edited) Miha je rekao da cemo drugo poluvreme u sredu igrati bez napadaca Edited August 10, 2012 by tsva
Lo Zingaro Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Miha je rekao da cemo drugo poluvreme u sredu igrati bez napadacaZnaci opet Lekic u spicu
*edited by mod Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Ladno nema Race na spisku Pa treba nova roba da se proda. On je vec udomljen.
tsva Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Znaci opet Lekic u spicu Da ali samo jedno poluvreme a drugo ce da igra bez njega tj bez klasicnog spica
April Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Miha je rekao da cemo, dok je on selektor, igrati bez napadaca
Recommended Posts