borris_ Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Bio je povrijedjen ali je igrao u zadnje vrijeme (gledao ga protiv reala).
adasevic Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Je li ti ovdje mislis na karleusu ili na bambija?Good point. U tom slucaju Cash je u pravu... Ja sve vreme mislim da je Karleusa pomenuti Tosic, na Bambija sam skroz zaboravio...Onda neca desno a i Laza :)
lalas Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 ova ekipa moze samo slucajno da da gol tj. bambi (ako je tosic bambi) iz slobodnog udarca...obradovic,raca,micko,,tomic,lazovic,lekic? jel se mihajlovic zajebava?
Кристофер Лумумбо Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 pevaljka sa ibarske peva himnu.btw, kadar nevera ko sve igra za reprezentaciju.
Кристофер Лумумбо Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Koki? http://www.firstrowsports.eu/watch/125637/1/watch-sweden-vs-serbia.html
Goranz Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Ko je onaj sada vec bivsi clan strucnog staba kojeg je kamera uhvatila u bojkotovanju himne?
Milosh76 Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 (edited) Opet nemamo 2 igraca u sredini, ali ostalo deluje pristojno. Lekic je za 3 klase bolji od Scepovica.Tomic igra ofanzivnog desnog beka.Gorane, to je Italijan, da li kondicioni ili tako neki. Edited June 5, 2012 by Milosh76
Recommended Posts