jezovuk Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Otkako sam pre nedelju dana sanjao da je Bane slomio nogu i probudio se obliven znojem, ovakve stvarimi uopšte nisu smešne.Do tog sna uopšte nisam imao osećaj primičućeg SPa. Od tad sam se naložio :)
korindjar Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Otkako sam pre nedelju dana sanjao da je Bane slomio nogu i probudio se obliven znojem, ovakve stvarimi uopšte nisu smešne.Do tog sna uopšte nisam imao osećaj primičućeg SPa. Od tad sam se naložio :)
Boza_zvani_Pub Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 (edited) sportal takodje prenosi vest l' equipea!aj ovi "francuzi" neka nam kazu je li l' equipe sklon "pustanju buva" i inace?meni ne mirise na dobro!edit:na rts-u demant iz izvora bliskih... Edited May 29, 2010 by Boza_zvani_Pub
Kreator Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 (edited) Jos pola sata pred prijateljsku utakmicu. Hvata me nervoza, izgrickao sam vec sve semenke ... uh, kad' bi sad' pocelo.. :( Edited May 29, 2010 by BlackGeorge
*edited by mod Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Kakva nam je grupa skroz bi se uklopilo da posle Balaka Esijana i Deki dodje na listu. A i Kjuel je napustio trening uz pratnju doktora.
Jozef K. Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Potražiću i ja, ali je uslov da promeniš avatar. nemam toliko protiv Slavice, koliko mi uz tvoje slike sa perspica ne ide uz tebe.
kud u maglu Simoviću Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 (edited) nisam kojot, ni ljubicaSerbia vs. New Zealand Edited May 29, 2010 by kud u maglu Simovicu
MayDay Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Potražiću i ja, ali je uslov da promeniš avatar. nemam toliko protiv Slavice, koliko mi uz tvoje slike sa perspica ne ide uz tebe.a nemooojjj, vidii kako je suuuper slicica!!nisam kojot, ni ljubicaSerbia vs. New Zealand hvala, hvala!!!ne igraju deki i bane.
Jozef K. Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Ljudi, ima tema.Nije stvar u temi no u avataru :)OK, prelazimo da komentarišemo tamo pripremne
Кристофер Лумумбо Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 nisam kojot, ni ljubicaSerbia vs. New Zealand pa sto se onda trpas
Recommended Posts