Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted

Otkako sam pre nedelju dana sanjao da je Bane slomio nogu i probudio se obliven znojem, ovakve stvarimi uopšte nisu smešne.Do tog sna uopšte nisam imao osećaj primičućeg SPa. Od tad sam se naložio :)

• Replies 42.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1674

• levi

1123

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

985

Posted
Otkako sam pre nedelju dana sanjao da je Bane slomio nogu i probudio se obliven znojem, ovakve stvarimi uopšte nisu smešne.Do tog sna uopšte nisam imao osećaj primičućeg SPa. Od tad sam se naložio :)
:lol:
Posted (edited)
sportal takodje prenosi vest l' equipea!aj ovi "francuzi" neka nam kazu je li l' equipe sklon "pustanju buva" i inace?meni ne mirise na dobro!edit:na rts-u demant iz izvora bliskih... Edited by Boza_zvani_Pub
Posted

Bozo bre, vec smo utvrdili da je bila patka.

Posted (edited)

Jos pola sata pred prijateljsku utakmicu. Hvata me nervoza, izgrickao sam vec sve semenke ... uh, kad' bi sad' pocelo.. :(

Edited by BlackGeorge
Posted

Kakva nam je grupa skroz bi se uklopilo da posle Balaka Esijana i Deki dodje na listu. A i Kjuel je napustio trening uz pratnju doktora.

Posted

kojote, ljubice, daj neki strim!

Posted

Potražiću i ja, ali je uslov da promeniš avatar. nemam toliko protiv Slavice, koliko mi uz tvoje slike sa perspica ne ide uz tebe.

Posted

Pocinje na Areni 1

Posted
Potražiću i ja, ali je uslov da promeniš avatar. nemam toliko protiv Slavice, koliko mi uz tvoje slike sa perspica ne ide uz tebe.
a nemooojjj, vidii kako je suuuper slicica!!
nisam kojot, ni ljubicaSerbia vs. New Zealand
hvala, hvala!!!ne igraju deki i bane.
Posted
Ljudi, ima tema.
Nije stvar u temi no u avataru :)OK, prelazimo da komentarišemo tamo pripremne