JohnnyD Posted May 28 Share Posted May 28 Just now, SNARC said: Pre 24 godine verovatno niko iz sadasnje postave Slovenije nije ni gledao fudbal niti bio svestan rezultate U prenesenom znacenju. Fudbal je mnogo vise od 11 na 11, tradicija, kontinuitet i istorija igraju ogromnu ulogu, sto dokazuju Nemci, Argentinci..., pa se tako moze i objasniti luzerstvo Engleza. Svi ovi sto danas igraju su dobro upoznati sa istorijom i tradicijom, nisu morali da budu svedoci tog vremena, to se jednostavno prenosi sa koleno na koleno. Ne dogadja se svaki dan da neko vodi 3:0 pa da ispusti to na velikom takmicenju. Ne mora da bude presudno, ali jeste jedan bitan element. Ako bih se kladio na neku tekmu na evropskom, medju prvima bi bila pobeda Srbije protiv Slovenije, nevezano za to sto navijam za nase. Link to comment
Popular Post johan nagel Posted May 28 Popular Post Share Posted May 28 Ја мислим да ћемо да гледамо већ виђен сценарио. Лаган пораз против Енглеске, бод против Словеније и онда она прича све је у нашим рукама, идемо на победу против Данске итд да би на крају изгубили и ту утакмицу и завршили такмичење са једним бодом. Пикси није задовољан али барем смо учествовали, имамо континуитет и нападамо свим силама пласман на следеће светско. 12 1 Link to comment
SNARC Posted May 28 Share Posted May 28 Sve cool..ali bilo je i nekih mrsavih 1:1 u Beogradu, bese na JNA u kisnoj i smornoj noci, kad je nama trebala pobeda..pa Vidicev penal promasen u Sloveniji,, Zapravo, u muskom reprezentativnom sportu ne vidim gde bismo mi bili dominantni u odnosu na Sloveniju.. 1 Link to comment
Nikodije Posted May 28 Share Posted May 28 (edited) 16 minutes ago, SNARC said: Sve cool..ali bilo je i nekih mrsavih 1:1 u Beogradu, bese na JNA u kisnoj i smornoj noci, kad je nama trebala pobeda..pa Vidicev penal promasen u Sloveniji,, Zapravo, u muskom reprezentativnom sportu ne vidim gde bismo mi bili dominantni u odnosu na Sloveniju.. U vaterpolu, mada su naprednjaci na putu da nas i u vaterpolu spuste ispod Slovenije. Kad se setim da smo 2001. u roku od mesec dana dominantno bili prvaci Evrope u košarci, vaterpolu i odbojci. Miloševićevi sportski kadrovi po klubovima, savezima i po dubini bili su sportske gromade u odnosu na ove napredne. Edited May 28 by Nikodije 4 Link to comment
Popular Post Mindaugas Žukauskas Posted May 28 Popular Post Share Posted May 28 Englezi na poslednja 3 velika takmičenja imaju polufinale, finale i četvrtfinale, što nije nikakav luzeraj, nego uz Hrvatsku i Francusku najkonstantnija repka u poslednjih nekoliko godina. Znam da je fudbal igra u kojoj svako može da pobedi svakog, ali očekivati da ova beda što slavi bod protiv Bugara može nešto ozbiljnije protiv 11 profesionalnih fudbalera koji imaju i talenat i fizičku i taktičku spremu, je solidna odvojenost od realnosti. Ove priče da će Slovenija da skine gaće jer ih je Kežman karao pre 30 godina su tek luckaste. Prosto sam zadivljen da ima neko ko veruje u ovu reprezentaciju i selektora nakon što nas je Švica razmontirala kao decu u Kataru. Brazil neću ni da spominjem. 15 Link to comment
MiddleClass Posted May 29 Share Posted May 29 2x skijasi plus engleske kese. Zrijeb nas je pomilovao i prolazimo grupu lagano Link to comment
Mr.Mxyzptlk Posted May 29 Share Posted May 29 pa ni brazil ni svica nas nisu nesto demontirali al ajd, beka bude da jesu. ja verujem da imamo sanse kao i ostali, malo manje od engleza ajd, treba biti objektivan. prosto ne postoje predominantne repke kao nekad sto je bilo. sve se igra na jednu dobijenu i moze da se desi da niko od favorita ne uzme euro. Link to comment
Nikodije Posted May 29 Share Posted May 29 Just now, Mr.Mxyzptlk said: pa ni brazil ni svica nas nisu nesto demontirali al ajd, beka bude da jesu. ja verujem da imamo sanse kao i ostali, malo manje od engleza ajd, treba biti objektivan. prosto ne postoje predominantne repke kao nekad sto je bilo. sve se igra na jednu dobijenu i moze da se desi da niko od favorita ne uzme euro. Uvek uzme neko od favorita osim kad su Grci uzeli. Link to comment
Mr.Mxyzptlk Posted May 29 Share Posted May 29 pa ne znam bas koliko su danske, ceske i rusije bile favoriti u svoje vreme. mozda i jesu. danas je kvalitet dosta u padu, nema nekih zvezdetina kao pre. uvek moze da se desi neka grcka, ili hrvatska, pa da se dodje daleko Link to comment
pbg12345 Posted May 29 Share Posted May 29 4 minutes ago, Nikodije said: Uvek uzme neko od favorita osim kad ne uzme neko od favorita Link to comment
pbg12345 Posted May 29 Share Posted May 29 1 minute ago, Mr.Mxyzptlk said: pa ne znam bas koliko su danske, ceske i rusije bile favoriti u svoje vreme. mozda i jesu. danas je kvalitet dosta u padu, nema nekih zvezdetina kao pre. uvek moze da se desi neka grcka, ili hrvatska, pa da se dodje daleko ne bi ja hrvate u isti nivo sa grcima grci su ozbiljna repka, hrvate samo kenja, realno smo mi sila za njih u fudbalu, al jbg nemamo srece 1 Link to comment
Milošica Posted May 29 Share Posted May 29 4 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said: pa ne znam bas koliko su danske, ceske i rusije bile favoriti u svoje vreme. mozda i jesu. danas je kvalitet dosta u padu, nema nekih zvezdetina kao pre. uvek moze da se desi neka grcka, ili hrvatska, pa da se dodje daleko A dobro, hrvatski vezni red je u svom prajmu bio u rangu najboljih na svetu. 1 Link to comment
Mr.Mxyzptlk Posted May 29 Share Posted May 29 8 minutes ago, б1lme3 said: ne bi ja hrvate u isti nivo sa grcima grci su ozbiljna repka, hrvate samo kenja, realno smo mi sila za njih u fudbalu, al jbg nemamo srece u pravu si, jedni imaju trofej drugi nista. Link to comment
Mr.Mxyzptlk Posted May 29 Share Posted May 29 7 minutes ago, Milošica said: A dobro, hrvatski vezni red je u svom prajmu bio u rangu najboljih na svetu. imali su kontinuitet igranja sa jakim repkama, pritom modrica koji je verovatno jedan od najboljih veznjaka. svaka ekipa bi rasla u takvim uslovima Link to comment
pbg12345 Posted May 29 Share Posted May 29 drugim recima, jako ozbiljan reprezentacija, nivo odmah iza 3-4 na samom vrhu nema ama bas nikakvog razloga da se i dalje dovodi u pitanje njihov kvalitet ili nalaze "opravdanja" zasto je to tako 7 Link to comment
Recommended Posts