zmanic Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 Na ovo gledam kao na još jedno propalo državno preduzeće koje su oteli pogrešni tajkuni. Ovi dresovi su primer užasa po svemu, ali uvek su fudbalski ljudi previše fantazirali to sa dresovima. Naročito se sami popularni igrači trude oko modnih detalja i uvek pokušavaju nešto da "diktiraju i unesu" na brzinu u ovaj narod. Sreća pa imamo reprezentacije i u drugim sportovima. Link to comment
harper lee Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 6 hours ago, Milosh76 said: Ako su nam ovo dresovi 3 Link to comment
pasha Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 6 hours ago, Milosh76 said: Ako su nam ovo dresovi Cista koncepcija, iznad kubizma a ispod futurizma. Prosto te tera da izgubis kada ga obuces ali u tome je sustina. Ovim se konacno tera maler. Napred ptico sa grba! Link to comment
James Marshall Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 Beš mi sve ako ovo ne bude predmet neke skorašnje KZŠ gdje će On reći kako eto njega krive i za to čak - šta ćete, dok neki rade, drugi... ali neću o njima, ajde, ima li još neko pitanje... (začešljava kosicu) ajte vi sa N1, vas najviše volim... 1 Link to comment
pasha Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 NIje, puma ima uniseks kolekciju, nije koncepcija samo za nas osim grba koji je verovatno dostavljen iz umetnickog odeljenja fss, Link to comment
James Marshall Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 Ova lavovska varijanta Obale slonovače izgleda sjajno, naša izgleda žbirovski Link to comment
Joe D Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 izgleda bas kao da je neko na konkursu zadao temu "pijacarski dres" i pobedio je najbolji Link to comment
Meazza Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 E upravo to, zbirovski. Kao policijska znacka. Link to comment
James Marshall Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 Švajcarski je šta - "klikni ovdje", neki templejt za pop-ap 1 Link to comment
Lo Zingaro Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 Gde je sad onaj modzi поврачачу kad je najpotrebniji? Link to comment
John Coltrane Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 Pumi treba zabraniti da se bave proizvodnjom fudbalskih dresova. 3 Link to comment
Lezilebovich Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 10 hours ago, Hamlet Strašni said: Мени се допадају. Стрељајте ме. Meni beli italijanski odlican 1 Link to comment
Milošica Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 9 minutes ago, Lezilebovich said: Meni beli italijanski odlican Ljudi prosto ne mogu da imaju los dres, cak i kad svi od istog proizvodjaca imaju Link to comment
Profesionalac Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 Realno je talijanima najmanje ružan iz ove hororične serije Ako je naš inspirisan značkom, onda je izraelski nišanom Link to comment
Svarog Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 (edited) mene ovo podseća na dečije slikovnice. kao svako ucrta u ovaj okvir šta bi on voleo i tako stimulišu individualnost. nešto ko ono kad su u NBA svi birali pojednično šta će da im piše umesto prezimena. e da. moji klinci imaju neke majice po kojima možeš da pišeš odgovarajućim flomasterima, isto ima neke predefinisane konture. onda to oni nose tako. kad se zasite staviš na pranje i onda može ponovo. Edited August 26, 2022 by Svarog 1 Link to comment
Recommended Posts