Baldrick S. Posted September 7, 2021 Posted September 7, 2021 Kezman nikad necre proda ovog SMSa. Tri coveka mu vicu pusti, on sutira u gomilu od 8 igrača
Ayatollah Posted September 7, 2021 Posted September 7, 2021 Ovu istu utakmicu sam gledao barem 20 puta do sada... 6
renne Posted September 7, 2021 Posted September 7, 2021 a koja su pravila za drugoplasirane?BaražŽdrijebanje pa ko pobedi jedan na jedan
aram Posted September 7, 2021 Posted September 7, 2021 Just now, renne said: Baraž Ždrijebanje pa ko pobedi jedan na jedan znači duvamo
levi Posted September 7, 2021 Posted September 7, 2021 ma jebo ih Vulin uostalom i treba da bojkotujemo Katar
crtamOrasi Posted September 7, 2021 Posted September 7, 2021 Ovo smo prosuli zamenama Tadica i Djuricica. Ne znam zasto smo svesno prepustili kontrolu utakmice ovim neznalicama, trebali smo posedom da privedemo ovo kraju. Nema veze, svakako gubimo u Portugalu, do remija ne bismo stigli sigurno. U barazu su slicni retardi ko i mi. 1
aram Posted September 7, 2021 Posted September 7, 2021 pa ako, ko ih jebe. mada nije da bi bilo bolje da su i pobedili ovo, portugal će da ih isponižava najstrašnije.
assignment Posted September 7, 2021 Posted September 7, 2021 Ovo je bila esencija fudbala i staro pravilo... Umesto da damo bar 4 gola, promašio I izjalovimo odlične šanse, da bi ga na kraju primili... Kao u dobra, stara vremena... Šteta...
Dimitrije Posted September 7, 2021 Posted September 7, 2021 Proiv kakvih dunstera smo znacajno umanjili sanse za odlazak na SP.
Recommended Posts