Dimitrije Posted September 4, 2021 Posted September 4, 2021 Tako se prosipa dobijena utakmica. Tipicno za Srbiju. 1
radisa Posted September 4, 2021 Posted September 4, 2021 Mitar je bog reprezentativnog fudbala i druge engleske lige... :hail:
levi Posted September 4, 2021 Posted September 4, 2021 u magnovenju ga je zabio, dobio je dobar udarac u glavu. sad je tek shvatio šta se desilo
radisa Posted September 4, 2021 Posted September 4, 2021 Just now, levi said: u magnovenju ga je zabio, dobio je dobar udarac u glavu. sad je tek shvatio šta se desilo Pa, Mitar ga je raspizdio toliko da je pocepao svju arkadu, nije ni čudo da nije kontao sta se desilo...
Ted Posted September 4, 2021 Posted September 4, 2021 (edited) mi smo u ovoj tekmi uspeli da pokažemo i zašto imamo odličnu reprezentaciju i zašto ona nikada neće napraviti neki veći uspeh Edited September 4, 2021 by Ted 3
mlatko Posted September 4, 2021 Posted September 4, 2021 mi smo u ovoj tekmi uspeli da pokažemo i zašto imamo odličnu reprezentaciju i zašto ona nikada neće napraviti neki veći uspeh Jer visi na pojedincima? Tadić će faliti, Mitar nije večan (ne znam zašto ga nije izveo početkom drugog...), SMS bljesne pa nestane... odbrana bušna rana, krila poletaju cik-cak? Nisam gledao drugo poluvreme, srećom prošlo čak i 3+
Kreator Posted September 4, 2021 Posted September 4, 2021 Ja gledao samo drugo poluvreme. Mnogo mi se svidja kako igramo. Napad nam je brutalan, ali realizacija užas. Mitar je stvarno neverovatan. pravi ratnik.
Ratamahatta Posted September 4, 2021 Posted September 4, 2021 Bolji smo od Irske, dobicemo i to nekako. Potentni smo napred, svega ima, i kreacije, i realizacije i brzine i tehnike - ko god da igra. Oni su klasicno... Jaci u duelu i skoku, sve ostalo je kod nas. 1
Recommended Posts