Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

• Replies 42.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1678

• levi

1123

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

990

Posted

Tako se prosipa dobijena utakmica.  Tipicno za Srbiju.

• +1 1
Posted

Mitar je bog reprezentativnog fudbala i druge engleske lige... :hail:

Posted

u magnovenju ga je zabio, dobio je dobar udarac u glavu. sad je tek shvatio šta se desilo

Posted
Just now, levi said:

u magnovenju ga je zabio, dobio je dobar udarac u glavu. sad je tek shvatio šta se desilo

Pa, Mitar ga je raspizdio toliko da je pocepao svju arkadu, nije ni čudo da nije kontao sta se desilo...

Posted (edited)

mi smo u ovoj tekmi uspeli da pokažemo i zašto imamo odličnu reprezentaciju i zašto ona nikada neće napraviti neki veći uspeh 

Edited by Ted
  • +1 3
Posted
mi smo u ovoj tekmi uspeli da pokažemo i zašto imamo odličnu reprezentaciju i zašto ona nikada neće napraviti neki veći uspeh 
Jer visi na pojedincima? Tadić će faliti, Mitar nije večan (ne znam zašto ga nije izveo početkom drugog...), SMS bljesne pa nestane... odbrana bušna rana, krila poletaju cik-cak?

Nisam gledao drugo poluvreme, srećom prošlo čak i 3+

Posted

Ja gledao samo drugo poluvreme. Mnogo mi se svidja kako igramo. Napad nam je brutalan, ali realizacija užas. Mitar je stvarno neverovatan. :ziga: pravi ratnik.

Posted

Bolji smo od Irske, dobicemo i to nekako. Potentni smo napred, svega ima, i kreacije, i realizacije i brzine i tehnike - ko god da igra. 

Oni su klasicno... Jaci u duelu i skoku, sve ostalo je kod nas. 

• +1 1