Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted

Prijatelju pola ekipe nije htelo da ide a pola povređeno. 

Očekivani poraz.

Meni je jači utisak bio jako su ovi naši male pickice kad ih udariš a onda se pretvaraju u varvare. Grozno za gledanje

• Replies 42.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1678

• levi

1123

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

990

Posted

Ako ti se ne odazovu igrači onda ne ideš.

A ne da se brukaš ovako ... Samo pare da bi uzeo. Pih.

Posted

Zasta da se cimaju? Sezona svima bila nikada duza, nisu se kvalifikovali za EP. Neka odmaraju sada i budu spremni posle EP.

• 3 weeks later...
Posted

786EF645-A2A1-485B-B01B-1071D074CE26.thumb.jpeg.cc5c78bd908afd1906f6608ad4451b9f.jpeg

samo mene

• 3 weeks later...
Posted

Preminuo Milan Živadinović

Milan Živadinović, popularni Bard, preminuo je u subotu u 77. godini.

:sad:

Posted

Ne mogu da verujem. Zaista sam mislio da ce postojati zauvek. 

Posted

gledao sam ga skoro, oko eura, snimali ga kod njega kući, baš je loše izgledao

laka mu zemlja

:sad:

Posted

Postojace zauvek u nasim srcima. Legenda je bio Ziva. Poslednji put sam ga video u nekom jutarnjem programu sto mi zena gleda. Bas je lose izgledao, zarastao u bradu, ni senka onog gospodina od pre 

Posted

Tužan dan za sve istinske ljubitelje fudbala :sad:.

Moderacijo vraćajte mi "titulu" bar na 1 dan!!!

Posted

Slava bardu fudbala :sad:

• 1 month later...
Posted

Piksi zvao 4 golmana za 2 meca kvalitikacija :smiley_hail:

Posted

Orlovi će protiv Luksemburga igrati 4. septembra, a tri dana kasnije putovaće na noge Irskoj. Podsetimo, posle prve tri utakmice u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kataru Srbija ima sedam bodova i deli prvu poziciju u grupi sa Portugalijom. Ako bi savladala Luksemburg i Irsku sasvim sigurno bi igrala barem baraž za odlazak na Mundijal 2022. godine.

TIM SRBIJE

Golmani: Marko Dmitrović (Sevilja), Predrag Rajković (Rems), Mile Svilar (Benfika), Marko Ilić (Kortrajk);

Odbrana: Strahinja Pavlović (Monako), Miloš Veljković (Verder), Stefan Mitrović (Hetafe), Uroš Spajić (Krasnodar), Matija Nastasić (Šalke), Nikola Milenković (Fjorentina);

Spoljni: Marko Petković (TSC), Darko Lazović (Verona), Nemanja Radonjić (Olimpik Marselj), Filip Kostić (Ajntraht Frankfurt), Mihailo Ristić (Monpelje), Filip Mladenović (Legija), Aleksa Terzić (Fjorentina);

Vezni red: Nemanja Gudelj (Sevilja), Nemanja Maksimović (Hetafe), Uroš Račić (Valensija), Saša Lukić (Torino), Marko Grujić (Porto), Ivan Ilić (Verona), Filip Đuričić (Sasuolo), Sergej Milinković Savić (Lacio), Dušan Tadić (Ajaks)

Napad: Andrija Živković (PAOK), Luka Jović (Real Madrid), Veljko Birmančević (Malme), Aleksandar Mitrović (Fulam), Dušan Vlahović (Fjorentina).

Posted

+ ljubinko drulović u stručnom štabu

Posted

Nije lose s tim sto ja i dalje pojma nemam ko je Petkovic iz Tsc

Posted

Bivsi desni bek Zvezde, sad igra u TSC.