Jump to content

Reprezentacija Srbije

Featured Replies

Prijatelju pola ekipe nije htelo da ide a pola povređeno. 

Očekivani poraz.

Meni je jači utisak bio jako su ovi naši male pickice kad ih udariš a onda se pretvaraju u varvare. Grozno za gledanje

• Replies 42.8k
  • Views 3m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Ako ti se ne odazovu igrači onda ne ideš.

A ne da se brukaš ovako ... Samo pare da bi uzeo. Pih.

Zasta da se cimaju? Sezona svima bila nikada duza, nisu se kvalifikovali za EP. Neka odmaraju sada i budu spremni posle EP.

• 3 weeks later...

786EF645-A2A1-485B-B01B-1071D074CE26.thumb.jpeg.cc5c78bd908afd1906f6608ad4451b9f.jpeg

samo mene

• 3 weeks later...

Preminuo Milan Živadinović

Milan Živadinović, popularni Bard, preminuo je u subotu u 77. godini.

:sad:

Ne mogu da verujem. Zaista sam mislio da ce postojati zauvek. 

gledao sam ga skoro, oko eura, snimali ga kod njega kući, baš je loše izgledao

laka mu zemlja

:sad:

Postojace zauvek u nasim srcima. Legenda je bio Ziva. Poslednji put sam ga video u nekom jutarnjem programu sto mi zena gleda. Bas je lose izgledao, zarastao u bradu, ni senka onog gospodina od pre 

Tužan dan za sve istinske ljubitelje fudbala :sad:.

Moderacijo vraćajte mi "titulu" bar na 1 dan!!!

Slava bardu fudbala :sad:

• 1 month later...

Piksi zvao 4 golmana za 2 meca kvalitikacija :smiley_hail:

Orlovi će protiv Luksemburga igrati 4. septembra, a tri dana kasnije putovaće na noge Irskoj. Podsetimo, posle prve tri utakmice u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kataru Srbija ima sedam bodova i deli prvu poziciju u grupi sa Portugalijom. Ako bi savladala Luksemburg i Irsku sasvim sigurno bi igrala barem baraž za odlazak na Mundijal 2022. godine.

TIM SRBIJE

Golmani: Marko Dmitrović (Sevilja), Predrag Rajković (Rems), Mile Svilar (Benfika), Marko Ilić (Kortrajk);

Odbrana: Strahinja Pavlović (Monako), Miloš Veljković (Verder), Stefan Mitrović (Hetafe), Uroš Spajić (Krasnodar), Matija Nastasić (Šalke), Nikola Milenković (Fjorentina);

Spoljni: Marko Petković (TSC), Darko Lazović (Verona), Nemanja Radonjić (Olimpik Marselj), Filip Kostić (Ajntraht Frankfurt), Mihailo Ristić (Monpelje), Filip Mladenović (Legija), Aleksa Terzić (Fjorentina);

Vezni red: Nemanja Gudelj (Sevilja), Nemanja Maksimović (Hetafe), Uroš Račić (Valensija), Saša Lukić (Torino), Marko Grujić (Porto), Ivan Ilić (Verona), Filip Đuričić (Sasuolo), Sergej Milinković Savić (Lacio), Dušan Tadić (Ajaks)

Napad: Andrija Živković (PAOK), Luka Jović (Real Madrid), Veljko Birmančević (Malme), Aleksandar Mitrović (Fulam), Dušan Vlahović (Fjorentina).

+ ljubinko drulović u stručnom štabu

Nije lose s tim sto ja i dalje pojma nemam ko je Petkovic iz Tsc

Bivsi desni bek Zvezde, sad igra u TSC.