Azdaja Posted June 11, 2021 Posted June 11, 2021 Prijatelju pola ekipe nije htelo da ide a pola povređeno. Očekivani poraz. Meni je jači utisak bio jako su ovi naši male pickice kad ih udariš a onda se pretvaraju u varvare. Grozno za gledanje
Kreator Posted June 11, 2021 Posted June 11, 2021 Ako ti se ne odazovu igrači onda ne ideš. A ne da se brukaš ovako ... Samo pare da bi uzeo. Pih.
dragance Posted June 11, 2021 Posted June 11, 2021 Zasta da se cimaju? Sezona svima bila nikada duza, nisu se kvalifikovali za EP. Neka odmaraju sada i budu spremni posle EP.
MiddleClass Posted July 17, 2021 Posted July 17, 2021 Preminuo Milan Živadinović Milan Živadinović, popularni Bard, preminuo je u subotu u 77. godini.
Ratamahatta Posted July 17, 2021 Posted July 17, 2021 Ne mogu da verujem. Zaista sam mislio da ce postojati zauvek.
kud u maglu Simoviću Posted July 17, 2021 Posted July 17, 2021 gledao sam ga skoro, oko eura, snimali ga kod njega kući, baš je loše izgledao laka mu zemlja
ZokiAsov Posted July 17, 2021 Posted July 17, 2021 Postojace zauvek u nasim srcima. Legenda je bio Ziva. Poslednji put sam ga video u nekom jutarnjem programu sto mi zena gleda. Bas je lose izgledao, zarastao u bradu, ni senka onog gospodina od pre
John Coltrane Posted July 17, 2021 Posted July 17, 2021 Tužan dan za sve istinske ljubitelje fudbala . Moderacijo vraćajte mi "titulu" bar na 1 dan!!!
MiddleClass Posted August 20, 2021 Posted August 20, 2021 Piksi zvao 4 golmana za 2 meca kvalitikacija
Milosh76 Posted August 20, 2021 Posted August 20, 2021 Orlovi će protiv Luksemburga igrati 4. septembra, a tri dana kasnije putovaće na noge Irskoj. Podsetimo, posle prve tri utakmice u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kataru Srbija ima sedam bodova i deli prvu poziciju u grupi sa Portugalijom. Ako bi savladala Luksemburg i Irsku sasvim sigurno bi igrala barem baraž za odlazak na Mundijal 2022. godine.TIM SRBIJEGolmani: Marko Dmitrović (Sevilja), Predrag Rajković (Rems), Mile Svilar (Benfika), Marko Ilić (Kortrajk);Odbrana: Strahinja Pavlović (Monako), Miloš Veljković (Verder), Stefan Mitrović (Hetafe), Uroš Spajić (Krasnodar), Matija Nastasić (Šalke), Nikola Milenković (Fjorentina);Spoljni: Marko Petković (TSC), Darko Lazović (Verona), Nemanja Radonjić (Olimpik Marselj), Filip Kostić (Ajntraht Frankfurt), Mihailo Ristić (Monpelje), Filip Mladenović (Legija), Aleksa Terzić (Fjorentina);Vezni red: Nemanja Gudelj (Sevilja), Nemanja Maksimović (Hetafe), Uroš Račić (Valensija), Saša Lukić (Torino), Marko Grujić (Porto), Ivan Ilić (Verona), Filip Đuričić (Sasuolo), Sergej Milinković Savić (Lacio), Dušan Tadić (Ajaks)Napad: Andrija Živković (PAOK), Luka Jović (Real Madrid), Veljko Birmančević (Malme), Aleksandar Mitrović (Fulam), Dušan Vlahović (Fjorentina).
kud u maglu Simoviću Posted August 20, 2021 Posted August 20, 2021 + ljubinko drulović u stručnom štabu
W.F.C. Posted August 20, 2021 Posted August 20, 2021 Nije lose s tim sto ja i dalje pojma nemam ko je Petkovic iz Tsc
Recommended Posts