Cash Posted November 18, 2020 Posted November 18, 2020 Mi pobedismo Ruse u fudbalu a oni nas u tenisu. Bratskih 1:1 danas.
Constantin Posted November 19, 2020 Posted November 19, 2020 1 hour ago, Dimitrije said: Zaboravih gore i Gudelja. Možeš da ubaciš i Lazara Ranđelovića, 23 godine...Oly. U usponu je....
Boza_zvani_Pub Posted November 19, 2020 Posted November 19, 2020 (edited) Rusi ovim porazom zglajznuli u 3. sesir, valjda ih necemo izvuci... 7. decembar, 18:00h, Cirih (prvaci grupa direktno na SP, drugi u grupama, njih10+2 najbolja iz ovogodisnje Lige Nacija koji ne budu medju ta prva dva po grupama - najverovatnije Austrija i Vels - u dvokruzni baraz za jos 3 mesta): Edited November 19, 2020 by Boza_zvani_Pub 2
harper lee Posted November 19, 2020 Posted November 19, 2020 Nego, zna li neko ko je ukrao guzatog Luku Jovica i na njegovo mesto stavio ovu zverinu s brojem 18?
Fakundo Sava Posted November 19, 2020 Posted November 19, 2020 Fino smo zeznuli ruse ,da su pobedili umuvali bi se u drugi kačket
Milosh76 Posted November 19, 2020 Posted November 19, 2020 Nego, zna li neko ko je ukrao guzatog Luku Jovica i na njegovo mesto stavio ovu zverinu s brojem 18?[emoji3]Kad je nosio 18, bio je 5 kg tezi, sad nosi 11 i konacno je pravi Jovic. Zidan gleda, neveruje A imamo i Joveljica...Ustvari, mi imamo jako dobre igrace, samo fali neko da ih uklopi.Mozda konacno Paunovic dobije sansu
mlatko Posted November 19, 2020 Posted November 19, 2020 Fino smo zeznuli ruse ,da su pobedili umuvali bi se u drugi kačket Njima ne smeta baš mnogo, mogu oni pobediti svakog iz drugog šešira i izvući neke nerešene iz prvog. Ako se spreme i pristupe ozbiljno, a SP je prilika za tako nešto. Ala su se poređale Republike u 4. ispred Albanije i Bugarske [emoji38] nije smešno, jer su to mineInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Ted Posted November 19, 2020 Posted November 19, 2020 8 hours ago, Boza_zvani_Pub said: Rusi ovim porazom zglajznuli u 3. sesir, valjda ih necemo izvuci... 7. decembar, 18:00h, Cirih (prvaci grupa direktno na SP, drugi u grupama, njih10+2 najbolja iz ovogodisnje Lige Nacija koji ne budu medju ta prva dva po grupama - najverovatnije Austrija i Vels - u dvokruzni baraz za jos 3 mesta): Portugal, Srbija, Grčka, Luksemburg, Andora, Gibraltar 1
MaErAkLoIJA Posted November 19, 2020 Posted November 19, 2020 10 hours ago, pasha said: Tumbakovic mora da leti jer se covek ne prilagodjava. On moze dobiti jednu onda ce izgubtili, lose odigrati 2-3 jer misli da moze uvek isto da mu prodje. Problem je ko moze da uzme tim a da je solidan trener i autoritet. Imamo u Valensiji potencijlano dobrog igraca sredine a to je Uros Racic koji ima 22 godine. Svaki trener koji dodje u pocetku ce imati nestabilne rezultate osim ako ga bas ne prokenja. A ako ga prokenja ne znaci da je najbolje resenje. Mislim da treba dati sansu treneru na duze staze i strpljivo sacekati bar jednog da izgradi svoj sistem i usadi svoju filozofiju igre igracima. Tumba nije lose vodio CG cak naprotiv. Igra ofanzivniji fudbal sto verujem da svima prija, za promenu. I sa njim smo imali jedan veliki pad ali u drugim utakmicama pravo osvezenje. Sa njim smo nadigrali vece selekcije i bili bas dominantni. Kod Antica smo igrali fudbal, posle toga je sve bilo mucenje. Muslin dobijao ali opet neko mucenje. Tumba sem Skota sve ostalo jako korektno u poslednje vreme. Mislim da sada nije problem trener vec igraci i vreme da trener uvidi na koga sve moze da se osloni i da se zahvali odredjenim snajkama. Ko sto rekoh lepo je vodio CG koji su objektivno slabiji od nas. Ima jos jedan problem sto imamo matore zvezde koje su u padu i mlade jako perspektivne igrace kojima treba jos godina, dve da jos malo narastu. Jer kad je gusto mi nemamo lidera na terenu. Tadic jedino ali kad je u extra formi a to su dva meseca godisnje. Ovako jako upotrebljiv do odlucujucih utakmica, onda se ne vidi. Dva tri lepa poteza i to je cela tekma od njega.
Cash Posted November 19, 2020 Posted November 19, 2020 (edited) Nemacka,Srbija,Irska,Luxemburg,Armenija, San Marino. Mmw Edited November 19, 2020 by Cash
pasha Posted November 19, 2020 Posted November 19, 2020 2 hours ago, MaErAkLoIJA said: Svaki trener koji dodje u pocetku ce imati nestabilne rezultate osim ako ga bas ne prokenja. A ako ga prokenja ne znaci da je najbolje resenje. Mislim da treba dati sansu treneru na duze staze i strpljivo sacekati bar jednog da izgradi svoj sistem i usadi svoju filozofiju igre igracima. Tumba nije lose vodio CG cak naprotiv. Igra ofanzivniji fudbal sto verujem da svima prija, za promenu. I sa njim smo imali jedan veliki pad ali u drugim utakmicama pravo osvezenje. Sa njim smo nadigrali vece selekcije i bili bas dominantni. Kod Antica smo igrali fudbal, posle toga je sve bilo mucenje. Muslin dobijao ali opet neko mucenje. Tumba sem Skota sve ostalo jako korektno u poslednje vreme. Mislim da sada nije problem trener vec igraci i vreme da trener uvidi na koga sve moze da se osloni i da se zahvali odredjenim snajkama. Ko sto rekoh lepo je vodio CG koji su objektivno slabiji od nas. Ima jos jedan problem sto imamo matore zvezde koje su u padu i mlade jako perspektivne igrace kojima treba jos godina, dve da jos malo narastu. Jer kad je gusto mi nemamo lidera na terenu. Tadic jedino ali kad je u extra formi a to su dva meseca godisnje. Ovako jako upotrebljiv do odlucujucih utakmica, onda se ne vidi. Dva tri lepa poteza i to je cela tekma od njega. Problem je selektor koji kod ispadne od Skota za EP a to se proglasi za glavni cilj pa se u LN gubi kuci od Majdara i ne pobede Turci iako vodis 2-0 i uz mnogo srece opstanemo tj. zavisimo od toga da li ce Madjari stisnuti ili nece. Problem je trener koji ne vidi da nam fali brzina protiv Skota na poluvremenu i da oni igraju usko jer se ne plase lopte u prostor posto nam je napadacki deo tima spor. A kada igraju usko i visoko SMS i Tadic ne mogu da carine loptu. Zato nam je bio vazan Djuricic u Norveskoj. A ovde je mogao na poluvrmenu da ubaci Radonjica ili Gacinovica tj. nekoga brzeg. On to nije video. Odbrana mu je uzas. Odigrao je vec dosta utakmica i dalje je gomila gresaka. Imali smo puno srece sinoc da Rusi nisu u prvom minutu poveli iz sjajne prilike. Tumbakovic mora da ide i ne samo on. Nazalost, koliko vidim, to se nece desiti. 2
Ratamahatta Posted November 19, 2020 Posted November 19, 2020 Vidara popizdijo Samo ne Miloe, ne mogu da navijam protiv njega nikako. 3
Zico Posted November 19, 2020 Posted November 19, 2020 Da zahvalimo prvo ovom fifa ranking sistemu jer smo upali u drugi sesir, a nismo medju 24 repstacije koje su se plasirale na EURO.
harper lee Posted November 19, 2020 Posted November 19, 2020 20 minutes ago, Plajvi said: Vidara popizdijo Samo ne Miloe, ne mogu da navijam protiv njega nikako. Bogotac.
Recommended Posts