October 8, 20204 yr Jbt trebalo je da vidimo 3-0, ovi pojma nemaju.Ćuti, opustili bi se na 2:0 i prc...Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
October 8, 20204 yr Mitar je ovo morao makar u okvir gola. Baš šteta...Sent from my GM1913 using Tapatalk
October 8, 20204 yr 5 minutes ago, Dimitrije said: Mitrovicu me uklizavaj na loptu koje mozes da plasiras u mrezu. Mislim da je zbog brzine lopte morao tako da reaguje,ali prvi špic repke treba dati ono. Edited October 8, 20204 yr by Milošica
October 8, 20204 yr Leva strana ne postoji, a sve što dodje do Lazovića ne završi dobro. Baš šteta za silne promašaje.
October 8, 20204 yr Trebalo je da vodimo bar sa dva gola razlike. Steta. Bojim se da gori tim ne prodje dalje.
October 8, 20204 yr 1 minute ago, John Coltrane said: Leva strana ne postoji, a sve što dodje do Lazovića ne završi dobro. Baš šteta za silne promašaje. Srbija igra dobro, stvara sanse, kontrolise igru a vi pronalazite besmislene razloge samo da bi imali nesto da kritikujete. Edited October 8, 20204 yr by Dimitrije
October 8, 20204 yr bolji smo, kad lopta dodje do ovih napred opasni smo, ali se otelimo dok je doguramo do tamo ne znam sta vam je sa ovim lazovicem, lik je rukavina v2.0