levi Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 Quote 3-5-2 nema 2 u napadu, samo Mitrović i krila. znači 343 ili 541 alterntivno 1
harper lee Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 2 minutes ago, Milosh76 said: Znam ja to, ali posto se i tako branimo protiv Norvezana, mogao je Kolarov levo, a pravi stoper pozadi. Koji pravi stoper? Maksimovic? Videli smo tog pravog stopera sta je sve u stanju da zasere. Nama drugog stopera igra Stefan Mitrovic, mogu samo da zamislim ko bi bio opcija za treceg.
aram Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 55 minutes ago, aram said: @renne danke sehr jes qurac danke, traže srpski mobilni
harper lee Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 Just now, levi said: nema 2 u napadu, samo Mitrović i krila. znači 343 ili 541 alterntivno Igrace Tadic laznog napadaca, igrao je to protiv Rusije. Lose ali u takvoj je formi, to nam je mozda i najveci problem. Doduse, i ono sto je igrao sezonu i po, kod nas i u Ajaksu, bilo je nerealno. Izgledao je u tom periodu kao jedan od najboljih igraca na svetu.
Dimitrije Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 (edited) 26 minutes ago, Milosh76 said: Cudno mi je da nemamo desnog beka i da igramo sa 4 pozadi, posto smo inace busni kao sir, a Kolarov kao stoper je smehotresna odluka. Drugo mi je cudno sto ne igra Milivojevic Trece sto imamo 2 rezervna golmana, a ne Kataia ili Zdjelara makar broj da popune posto terena svakako videti nece Cetvrto, cudno mi je da iskusni vuk kao sto je Tumba nije ukapirao da mu je taktika golo govno da ne kazem Vulin Sta ce da se desi ako Srbija pobedi? Hocete u tom slucaju ovde na forumu javno da se pospete kofom leda (da ne kazem nesto gore)? Zadrzite kritike za posle utakmice. Em je razumnije, em necete morati da se polivate. Edited October 8, 2020 by Dimitrije
Cash Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 40 minutes ago, James Marshall said: Joj čime ovaj Đuričić drži za jaja nekog u savezu lik za reprezentaciju nije odigrao ništa sakupio 30 utakmica Taj Djuricic igra veoma dobro u Sasuolu. 1
John Coltrane Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 I ja (ponekad) igram veoma dobro u balonu.
Milosh76 Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 21 minutes ago, Dimitrije said: Sta ce da se desi ako Srbija pobedi? Hocete u tom slucaju ovde na forumu javno da se pospete kofom leda (da ne kazem nesto gore)? Zadrzite kritike za posle utakmice. Em je razumnije, em necete morati da se polivate. Uvek navijam za nasu reprezentaciju cak i kad ih vodi izlapeli Tumba ili neka neznalica poput Krstajica. Ovo sto sam napisao je legitimna ktitika, nisam napisao svoja ocekivanja, ustvari jesam, ali ne sad nego pre 12 sati Prizivao sam neki korner ili slobodnjak Tadica i pobedu 1-0. A tebi je bitno da krenes djonom, bez da procitas sve sto se pisalo makar danas u toku dana. 12 hours ago, Milosh76 said: A onda mi zaigramo bunkericu 90 minuta i posle jednog kornera/slobodnjaka Tadic postigne/namesti gol i pobedimo 1-0 Oces li se ti politi kofom leda, da ne kazem nesto gore, posto si pogresio kao milion puta do sada kritikujuci nesto gde nema osnova za kritiku? Ne moras da odgovoris, to je vise bilo retoricko pitanje.
mlatko Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 jes qurac danke, traže srpski mobilni a i ne radi, par sati šljakalo a sad kaže "izabrani kanal nije dostupan na mreži internet provajdera na koju ste konektovani" Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
John Coltrane Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 1 minute ago, mlatko said: a i ne radi, par sati šljakalo a sad kaže "izabrani kanal nije dostupan na mreži internet provajdera na koju ste konektovani" Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Ma, to samo Šolak prikuplja podatke... 1
Recommended Posts