borris_ Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 Prenosi l'équipe na njihovom sajtu ali vjerovatno samo za francusku.
Њујоркер Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 Hah, espn2 odlucio da popuni program sa perunima i torovima. Kles ov di tajtans in ejcdi.
Hobbit slayer Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 Iskreno rečeno, nisam planirao da se nerviram gledajući Tumbin eksperiment, al jedna od retkih prednosti karantina je da se posle prve nedelje istog izgubi osećaj za vreme, te sam se probudio u pola noći i spremno čekam da mi naši momci još više sjebu raspoloženje.
Nikodije Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 (edited) Ladno startuje Ristić, da li je moguće, dečko debituje večeras. I opet ona kiksara SMitrović. Edited October 8, 2020 by Nikodije
Milosh76 Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 (edited) SRBIJA (3-4-1-2): Rajković – Milenković, S. Mitrović, Kolarov – Lazović, Gudelj, Maksimović, Ristić – Tadić, Đuričić – A. Mitrović. Klupa: Dmitrović, Rockov, Veljković, Mladenović, Milivojević, Radonjić, Gaćinović, Vlahović, Lukić, Jović, Milinković Savić, Ljajić. Mi igramo sa 3 pozadi jer nemamo desnog beka ili je Tumba "modernizovao" fudbal? Ali Gudelj dobro nije Zdjelara stavio Sta ce nam 2 golmana na klupi? Edited October 8, 2020 by Milosh76
harper lee Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 12 minutes ago, Milosh76 said: SRBIJA (3-4-1-2): Rajković – Milenković, S. Mitrović, Kolarov – Lazović, Gudelj, Maksimović, Ristić – Tadić, Đuričić – A. Mitrović. Klupa: Dmitrović, Rockov, Veljković, Mladenović, Milivojević, Radonjić, Gaćinović, Vlahović, Lukić, Jović, Milinković Savić, Ljajić. Mi igramo sa 3 pozadi jer nemamo desnog beka ili je Tumba "modernizovao" fudbal? Ali Gudelj dobro nije Zdjelara stavio Sta ce nam 2 golmana na klupi? Igramo 3-5-2 i to ne prvi put. Sta ti je tu cudno?
Milosh76 Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 Just now, harper said: Igramo 3-5-2 i to ne prvi put. Sta ti je tu cudno? Cudno mi je da nemamo desnog beka i da igramo sa 4 pozadi, posto smo inace busni kao sir, a Kolarov kao stoper je smehotresna odluka. Drugo mi je cudno sto ne igra Milivojevic Trece sto imamo 2 rezervna golmana, a ne Kataia ili Zdjelara makar broj da popune posto terena svakako videti nece Cetvrto, cudno mi je da iskusni vuk kao sto je Tumba nije ukapirao da mu je taktika golo govno da ne kazem Vulin
levi Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 13 minutes ago, Milosh76 said: SRBIJA (3-4-1-2): Rajković – Milenković, S. Mitrović, Kolarov – Lazović, Gudelj, Maksimović, Ristić – Tadić, Đuričić – A. Mitrović. Klupa: Dmitrović, Rockov, Veljković, Mladenović, Milivojević, Radonjić, Gaćinović, Vlahović, Lukić, Jović, Milinković Savić, Ljajić. Mi igramo sa 3 pozadi jer nemamo desnog beka ili je Tumba "modernizovao" fudbal? igramo sa 4 pozadi Rajković – Milenković, S. Mitrović, Bog, Kolarov – Lazović, Gudelj, Maksimović, Ristić – Tadić, Đuričić – A. Mitrović Ristić i Đuričić kao faktor iznenađenja za sve, kad već nema standardne postave, uigrane formacije, hijerarhije u timu, igre, bilo čega što bi nam išlo u prilog, onda je jedina šansa da napravimo nešto nepredviđeno. jer ako bude išlo po redu i poretku, Norveška je u prednosti u svemu 1
James Marshall Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 Joj čime ovaj Đuričić drži za jaja nekog u savezu lik za reprezentaciju nije odigrao ništa sakupio 30 utakmica
harper lee Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 3 minutes ago, Milosh76 said: Cudno mi je da nemamo desnog beka i da igramo sa 4 pozadi, posto smo inace busni kao sir, a Kolarov kao stoper je smehotresna odluka. Drugo mi je cudno sto ne igra Milivojevic Trece sto imamo 2 rezervna golmana, a ne Kataia ili Zdjelara makar broj da popune posto terena svakako videti nece Cetvrto, cudno mi je da iskusni vuk kao sto je Tumba nije ukapirao da mu je taktika golo govno da ne kazem Vulin Pa, igraju Lazovic i Ristic po stranama ispred stopera. Igrao bi Kostic levo da nije povredjen. To igramo otkako je Tumbakovic dosao i ima smisla, imajuci u vidu koje su nam uopste opcije na bekovima.
Milosh76 Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 (edited) Dozvolice nam sudija 12 igraca, posto su nam sanse i tako minimalne. AKo je vec morao Kolarov da igra, bolje da ga je stavio na "levog spoljnog" umesto Ristica, da makar imamo 3 stopera pozadi. Kolarov je i tako beskoristan za reprezentaciju godinama unazad. Just now, harper said: Pa, igraju Lazovic i Ristic po stranama ispred stopera. Igrao bi Kostic levo da nije povredjen. To igramo otkako je Tumbakovic dosao i ima smisla, imajuci u vidu koje su nam uopste opcije na bekovima. Znam ja to, ali posto se i tako branimo protiv Norvezana, mogao je Kolarov levo, a pravi stoper pozadi. Edited October 8, 2020 by Milosh76
Recommended Posts