Cash Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 2 minutes ago, MiddleClass said: I treci iz grupe prolazi dalje? Vidim ja da si ti prespavao euro 2016.
porucnik vasic Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 13 hours ago, extragluv said: docim smo mi klasa 13 hours ago, MiddleClass said: Za njih smo Maradonina Argentina... И то она из 1986-те.
porucnik vasic Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 9 hours ago, Plajvi said: Kao SP 2006, prvu gubimo sitno, ali sasvim zasluzeno - no dovoljno sitan rezultat da se u medijima pisu hvalospevi o nesrecnom i tragicnom porazu. U drugoj primamo 6 koma, a u trecoj igraju Rodic, Njegos Petrovic i Pavkov. Mitrovic i Tadic popizde i vise nece da igraju i bivamo 4. u grupi u kvalifikacijama za Katar. Колика је квота? Јеси уплатио?
Ratamahatta Posted December 3, 2019 Posted December 3, 2019 Kupio sam bicikl, mp3 player i telefon 2006 od para s Argentinom iz keca.
čekmeže Posted December 3, 2019 Posted December 3, 2019 Norvežani su u grupi bili sa Špancima, Šveđanima i Rumunima. Izgubili su samo od Španije. Nas su Portugalci odučili od fudbala u Beogradu, šta je bilo u Ukrajini znamo. Na klupi im je Lagerbek koji je napravio islandsko čudo, mi imamo Tumbu.
Apollo Creed Posted December 3, 2019 Posted December 3, 2019 Ma kakav Lagerbek, jel on osvojio nekad nešto? Može samo da sanja o Tunbinim trofejima...
MiddleClass Posted December 3, 2019 Posted December 3, 2019 Lagerbek napravio cudo sa rukometasicama Islanda. Big deal!
Nikodije Posted December 3, 2019 Posted December 3, 2019 Vidim da je ćelavi prepotenko slobodan. Da su pametni njega da postave umesto nesrećnog Tumbe, u nekom kratkom periodu mislim da bi on najviše mogao da uradi.
Miljenko Posted December 3, 2019 Posted December 3, 2019 Tesko da bi mogli iritantniju pojavu da nadju.
porucnik vasic Posted December 3, 2019 Posted December 3, 2019 13 hours ago, Plajvi said: Kupio sam bicikl, mp3 player i telefon 2006 od para s Argentinom iz keca. Таман сад да зарадиш Бембару...
Apollo Creed Posted December 3, 2019 Posted December 3, 2019 7 hours ago, W.F.C. said: Mozda Nenad Milijas, ispunjava kriterijume. Koroman ipak.
James Marshall Posted December 3, 2019 Posted December 3, 2019 Biće vam onaj što je em najiritantniji, em najveći favorit za klupu repke - Lalat.
Recommended Posts