Captain_Darling Posted November 30, 2019 Posted November 30, 2019 Можда човек мисли на утакмицу са Норвешком
Cash Posted November 30, 2019 Posted November 30, 2019 13 minutes ago, Captain_Darling said: Можда човек мисли на утакмицу са Норвешком Daj bre promeni avatar muka mi je kad vidim ovu dvojicu
Cash Posted November 30, 2019 Posted November 30, 2019 33 minutes ago, Ted said: nećmo, pošto se nećemo ni kvalifiovati Bilo bi lepo da se plasiramo, jer u tom slucaju bice para na kladionici.
Ted Posted November 30, 2019 Posted November 30, 2019 (edited) @Captain_Darling da je dvomeč u pitanju pa hajde pojma nemam da li će biti vremena za pripremu meča sa Norvežanima. pretpostavljam da neće i da ćemo da krenemo ovako sa individuano najboljim igračima koji su neuigrani i na terenu izgledaju ko pali sa Marsa. u toj varijanti jebaće nas svaka iole prostojna i uigrana ekipa, odnosno imamo šanse samo protiv nekih indijanaca ili razbijene bande kakva smo mi. pri čemu Norvežani ne deluju kao razbijena banda, koliko vidim, i tu nije bitno što su indvidualno slabiji od nas, ako su timski jači. nama je Luksemburg pravio goleme probleme. @Cash ako posmatramo ovu agoniju sa vedrije strane, tako je Edited November 30, 2019 by Ted
Miljenko Posted November 30, 2019 Posted November 30, 2019 Meni je to egal duel, sto sigurno nije pohvalno/ohrabrujuce za nas.
James Marshall Posted November 30, 2019 Posted November 30, 2019 Ma gdje, prvo idemo na Norvežane, tvrde domaćine, a onda bismo išli na domaćine turnira. Ima UEFA sa zadovoljstvom da nam namjesti nekog Briha, Čakira ili nekog trećeg, zlu im ne trebalo
Cash Posted November 30, 2019 Posted November 30, 2019 1 minute ago, Miljenko said: Meni je to egal duel, sto sigurno nije pohvalno/ohrabrujuce za nas. Ako se plasiramo na euro utakmice sa hrvatima i englezima su vec sada vidjene za barem 3+.
Ted Posted November 30, 2019 Posted November 30, 2019 Just now, Cash said: Ako se plasiramo na euro utakmice sa hrvatima i englezima su vec sada vidjene za barem 3+. ovih 3+ sa hrvatima, jel misliš na golove ili broj žrtava pre, posle i za vreme tekme
Cash Posted November 30, 2019 Posted November 30, 2019 1 minute ago, James Marshall said: Ma gdje, prvo idemo na Norvežane, tvrde domaćine, a onda bismo išli na domaćine turnira. Ima UEFA sa zadovoljstvom da nam namjesti nekog Briha, Čakira ili nekog trećeg, zlu im ne trebalo Prvo idemo na norvezane pa onda na Skotsku kuci. Ako Tumba prodje Norvezane proci ce i Skote bez problema.
Cash Posted November 30, 2019 Posted November 30, 2019 Just now, Ted said: ovih 3+ sa hrvatima, jel misliš na golove ili broj žrtava pre, posle i za vreme tekme Golovi u nasoj mrezi
Miljenko Posted November 30, 2019 Posted November 30, 2019 Sa Hrvatima bi igrali u Glazgovu, ako nisam nesto prezubio. Tu je valjda prostor za gluposti na ulicama nesto manji.
Ted Posted November 30, 2019 Posted November 30, 2019 ako se desi da prođemo Norvežane, da li utakmicu kući igramo sa publikom, samo sa decom ili bez ikoga? dal smo pod nekom kaznom?
pasha Posted November 30, 2019 Posted November 30, 2019 38 minutes ago, Ted said: da je dvomeč u pitanju pa hajde pojma nemam da li će biti vremena za pripremu meča sa Norvežanima. pretpostavljam da neće i da ćemo da krenemo ovako sa individuano najboljim igračima koji su neuigrani i na terenu izgledaju ko pali sa Marsa. u toj varijanti jebaće nas svaka iole prostojna i uigrana ekipa, odnosno imamo šanse samo protiv nekih indijanaca ili razbijene bande kakva smo mi. pri čemu Norvežani ne deluju kao razbijena banda, koliko vidim, i tu nije bitno što su indvidualno slabiji od nas, ako su timski jači. nama je Luksemburg pravio goleme probleme. Mislis da igraci smeju da igraju max protiv Lux od svojih mafijasa-menadzera koji ih drze kao suznji? Oni moraju klupski da se isplate mafijasu a ne da se trosi na reprezentaciju koja je vec ispala.
James Marshall Posted November 30, 2019 Posted November 30, 2019 47 minutes ago, Cash said: Prvo idemo na norvezane pa onda na Skotsku kuci. Ako Tumba prodje Norvezane proci ce i Skote bez problema. Pa Škoti su jedni od organizatora, to sam i napisao :P Mi ne možemo bez problema proći ni Luksemburg.
Recommended Posts