stoka Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 Sad, da li je ovo sramota ili realna slika srpskog fudbala? Jer previše je bilo ovakvih debakla da bi se pričalo kako je kriv ovaj ili onaj ...
MangupIzCivilstva Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 Fudbal i navijanje za/pracenje reprezentacije je teska i patoloska ovisnost. Nema tu pomoci. Znas za kriminal, intelektualni i moralni deficit, znas da te ubija, da ce te razocarati, ali sam i dalje tu umjesto da se eto primera radi prebacim i pratim Novaka koji je na pragu da osvoji 4 gren slem u nizu po drugi puta...
FPLS Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 "Šamar za nauk, ali život ide dalje, spremamo se za Litvaniju"
Mark Rothko Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 Sad mi krivo što nisam gledao... Ukrajina je ozbiljna reprezentacija, nisu to Kokezini i Krstajini moskitosi. Jel odbranio onaj naš sirotan na golu nešto ili da vraćamo Stojketa?
pbg12345 Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 ukrajina je jedna prosecna rperezentacija portugal ih je apsolutno nadigrao, a luksemburg je po svim parametrima protiv njih odigrao egal mec, dobili ukrajinci golom u 90 nekom minutu to je samo dodatni pokazatelj koliko je ovo jadno bilo ajde 5:0, desi se jbg ali moze se izgubiti sa petardom u mrezi a da imas ponesto dobro u igri ovo sto je srbija odigrala je nadrealno lose prosto je neverovatno da grupa profesionalnih fudbalera igra ono, a to je jos neverovatnije kad se uzme u obzir da imamo nekog tadica, jovica igrace koji su obelezili prethodnu sezonu evropskog fudbala i jos poveliku grupu sasvim ok igraca u ozbiljnim evropskim ligama mi posten napad nismo organizovali ja se zaista ne secam kad sam gledao neciju jadniju predstavu pokazan pun potencijal napredne srbije
harper lee Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 Ovaj poraz je zakasnio godinu dana, trebalo je da se desi u Rusiji. Mada, sumnjam da bi retardima koji vode savez i tada bilo jasno da ne moze reprezentacija da se daje u ruke retardu koji se igra fudbala, taktika i formacija kao poslednji amater. Da su Ukrajinci spustili s tribina 11 alkosa izgledali bi kompetitivnije u odnosu na ovu nasu grupu gradjana u kojoj niko nije znao ni sta treba da igra, ni gde da se krece, ni kuda da trci. Ne secam se kada sam poslednji put gledao da neki selektor ovako saborita svoj sopstveni tim.
pbg12345 Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 ma idi, ja kontam napokon ga trajno banovali 7 dana, patkometrija to kao da kaznis djv jer psuje
radisa Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 Just now, pbg12345 said: ma idi, ja kontam napokon ga trajno banovali 7 dana, patkometrija to kao da kaznis djv jer psuje Jbg, nešto mi promakao njegov opus, no, ako je tako kao što kažeš, neće dugo...
pbg12345 Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 kladionica, tenis, kosarka ma jedem i ja govna, ruzno traziti neciji ban, ali ono sto on pise je bas jadno najpre sam mislio da se zajebava, da je to neka "sala", medjutim ponavlja se redovno, tako da nije to prilicna najezda likova sa slicnim stilom pisanja, neke ste vec banovali poslednjih dana moguce da neko dokon leci kakve frustracije preko tih naloga
Cash Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 1 minute ago, pbg12345 said: kladionica, tenis, kosarka ma jedem i ja govna, ruzno traziti neciji ban, ali ono sto on pise je bas jadno najpre sam mislio da se zajebava, da je to neka "sala", medjutim ponavlja se redovno, tako da nije to prilicna najezda likova sa slicnim stilom pisanja, neke ste vec banovali poslednjih dana moguce da neko dokon leci kakve frustracije preko tih naloga A nisi mi verovao kad sam za Carobnog brijega rekao da je Mateja Kezman . Mozda je Zed Toma Nikolic ko zna
pbg12345 Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 4 minutes ago, harper said: Ovaj poraz je zakasnio godinu dana, trebalo je da se desi u Rusiji. Mada, sumnjam da bi retardima koji vode savez i tada bilo jasno da ne moze reprezentacija da se daje u ruke retardu koji se igra fudbala, taktika i formacija kao poslednji amater. Da su Ukrajinci spustili s tribina 11 alkosa izgledali bi kompetitivnije u odnosu na ovu nasu grupu gradjana u kojoj niko nije znao ni sta treba da igra, ni gde da se krece, ni kuda da trci. Ne secam se kada sam poslednji put gledao da neki selektor ovako saborita svoj sopstveni tim. zakleo bi se da dobar deo igraca nije ni znao sta treba igrati veliko je pitanje da li je krstaja i u teoriji imao ideju kako bi mi trebali napasti sto neko rece, ovo je izgledalo kao da se neko namerno zajebava, prosto neshvatljivo da smo toliko nemocni meni je kolarov najjaci utisak 33 godine, 15ak godina profesionalnog fudbala, kapiten formacijski postavljen da igra bocnog stopera, a on sve vreme visi na pola sa idejom da ide preko pola u napad da je sve ostalo bilo pod konac, samo to njegovo ispadanje (bukvalno konstantno) bi nam unistilo igru zbog toga su se oba stopera pomerala na levo, a neko od veznih krpio desno
pbg12345 Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 Just now, Cash said: A nisi mi verovao kad sam za Carobnog brijega rekao da je Mateja Kezman . Mozda je Zed Toma Nikolic ko zna hmm, jesi siguran da sam to bio ja? posto ja carobnog odavno zovem mateja
Recommended Posts