Grandilof Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 Kao sto rekoh blize Holandiji sa Eura 2000, kako ih fino pakuju, skoro sve preslikano.
San Epifanio Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 Ajaoo, a sad neprijatna secanja na Kroaciju... Bas sam mogao i da propustim ovaj ugodjajПослато са SM-J510FN помоћу Тапатока
Babu Bhatt Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 Ajmo jos dva da bude sladje.Poslano sa mog SM-J610FN koristeći Tapatalk
Mr.Mxyzptlk Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 Farani dadose utesni spaniji Sent from my STF-L09 using Tapatalk
goofs Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 Ovo je sve Vucic sredio, kad je Nova preuzela prenose rep’stacije, u fazonu “e sad gledajte ovo”. Seems legit.
Babu Bhatt Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 Konopljanka medju ova 22 igraca deluje kao Mesi.Pa to i jeste medju ovima na terenu.Poslano sa mog SM-J610FN koristeći Tapatalk
Ted Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 (edited) u ovakvim situacijama uvek se setim komentara, mislim da je Milojko bio, kad smo jebavali Mađare u nekom baražu....ostanite pored malih ekrana, gol može pasti svakog trenutka.....a kad je neki Mađar oduzeo loptu Savićeviću valjda, konstatovao je kako mu je to potez karijere i da će pamtiti ceo život Edited June 7, 2019 by Ted
bracad Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 (edited) 2 minutes ago, Ted said: u ovakvim situacijama uvek se setim komentara, mislim da je Milojko bio, kad smo jebavali Mađare u nekom baražu....ostanite pored malih ekrana, gol može pasti svakog trenutka.....a kad je neki Mađar oduzeo loptu Savićeviću valjda, konstatovao je kako mu je to potez karijere i da će pamtiti ceo život Da, ugazili smo ih sa 7:1, branio Kiralji u njegovim legendarnim sivim trenerkama... 1997. ako se secam dobro Edited June 7, 2019 by bracad
Babu Bhatt Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 Da, ugazili smo ih sa 6:0 ili 6:1, branio Kiralji u njegovim legendarnim sivim trenerkama...1:7 u Budimpesti i 5:0 u Bg.Mijatovic mislim 7 metnuo u dvomecu.Poslano sa mog SM-J610FN koristeći Tapatalk
Captain_Darling Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 Ипак треба одати признање Крстајићу, треба пуно знања да се постави игра тако да Тадић, Јовић, Љајић, Пријовић... делују као деца која су скупљена испред зграде да играји против Бразила.
Recommended Posts