Jump to content

Reprezentacija Srbije

Featured Replies

busiiii

• Replies 42.8k
  • Views 3m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Kao sto rekoh blize Holandiji sa Eura 2000, kako ih fino pakuju, skoro sve preslikano.

Ajaoo, a sad neprijatna secanja na Kroaciju... Bas sam mogao i da propustim ovaj ugodjaj

Послато са SM-J510FN помоћу Тапатока

Ajmo jos dva da bude sladje.

Poslano sa mog SM-J610FN koristeći Tapatalk

Farani dadose utesni spaniji

Sent from my STF-L09 using Tapatalk

1 šut u okvir gola za celu utakmicu imamo, 1...

Konopljanka medju ova 22 igraca deluje kao Mesi.

Ovo je sve Vucic sredio, kad je Nova preuzela prenose rep’stacije, u fazonu “e sad gledajte ovo”. Seems legit.

Konopljanka medju ova 22 igraca deluje kao Mesi.
Pa to i jeste medju ovima na terenu.

u ovakvim situacijama uvek se setim komentara, mislim da je Milojko bio, kad smo jebavali Mađare u nekom baražu....ostanite pored malih ekrana, gol može pasti svakog trenutka.....a kad je neki Mađar oduzeo loptu Savićeviću valjda, konstatovao je kako mu je to potez karijere i da će pamtiti ceo život

Edited by Ted

utego Ševčenko  

Kokijeva faca sve govori...

2 minutes ago, Ted said:

u ovakvim situacijama uvek se setim komentara, mislim da je Milojko bio, kad smo jebavali Mađare u nekom baražu....ostanite pored malih ekrana, gol može pasti svakog trenutka.....a kad je neki Mađar oduzeo loptu Savićeviću valjda, konstatovao je kako mu je to potez karijere i da će pamtiti ceo život

Da, ugazili smo ih sa 7:1, branio Kiralji u njegovim legendarnim sivim trenerkama... 1997. ako se secam dobro

Edited by bracad

Da, ugazili smo ih sa 6:0 ili 6:1, branio Kiralji u njegovim legendarnim sivim trenerkama...
1:7 u Budimpesti i 5:0 u Bg.
Mijatovic mislim 7 metnuo u dvomecu.

Ипак треба одати признање Крстајићу, треба пуно знања да се постави игра тако да Тадић, Јовић, Љајић, Пријовић... делују као деца која су скупљена испред зграде да играји против Бразила.