November 13, 20186 yr Aj da razumem da je logo Lige na ensleskom, a najava sa srpskom... Ali imena igrača ćirilicom, a imena klubova latinicom, ne kapiram. Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
November 14, 20186 yr Posto je Jokan dobio pedalu u Fulamu, jel ok da navijamo da Krstaja zasere u naredne dve pa da ga Lemur nasledi?
November 14, 20186 yr 1 hour ago, *edited by mod said: jel ok da navijamo da Krstaja zasere зар то већ не радимо још од испадања са Свјетског?
November 14, 20186 yr Quote "Crna Gora će igrati koliko joj mi dozvolimo, neće tu biti nekih posebnih iznenađenja." Na pitanje o taktici, selektor je ostao zakopčan: "O taktici razgovaram samo sa najbližim saradnicima. Dobro, pomalo i sa suprugom", stigao je i da se našali Krstajić. Ne znam za vas, meni gospodja Krstajic uliva poverenje
November 14, 20186 yr Ko je selektor družine koja trenutno gubi od Kazahstana kući 0:2? Hoću reći, pakuje li se neki prelaz ili smo samo loši?
November 14, 20186 yr 3 hours ago, *edited by mod said: Posto je Jokan dobio pedalu u Fulamu, jel ok da navijamo da Krstaja zasere u naredne dve pa da ga Lemur nasledi? Ja svakako navijam da krstajo zasere
November 14, 20186 yr 26 minutes ago, theanswer said: Ko je selektor družine koja trenutno gubi od Kazahstana kući 0:2? Hoću reći, pakuje li se neki prelaz ili smo samo loši? Nenad Sakić....gde pratiš ?
November 14, 20186 yr "Provukosmo se" zahvaljujući Vidosavljeviću, a poslednjih 15 minuta smo igrali sa 10 igrača. Vlahović - crveni.