Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted

Od selektorske komisije i Azerbejdžana, ne sećam se da je neko gore vodio ovaj skup, čak i mučeni Curcic nije bio ovako glup. 

Liga nacija je takav poligon za menadzerisanje da je to surovo. 

Što kaže @Boza_zvani_Pub ovi u FSS nisu ni svesni šešira. 

• Replies 42.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1674

• levi

1123

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

985

Posted

pa opet ide onaj argument da su prijateljske bile jos veci poligon za "menadzerisanje"

mi bi u ovo vreme cepali neki kirin kup, a selektor bi probavao vedete jsl od 28-30 godina i trazio medju njima "osvezenje" za ekipu

nije to do lige nacija, to je do naseg selektora/saveza

Posted
10 hours ago, Cash said:

Pita 1 novinar Mladena,zasto nije bilo treče izmene a Mladen: " na svetskom sam rizikovao protiv Svajcarske i ubacio trecu izmenu i svi ste govorili da nemam pojma. Sad nisam ubacio treće izmene jer je ovo takmičarska utakmica i opet vam ne valja. Vama ni bog ne može da ugodi" :Hail::lol:

:hail:

jebeni bog

Posted
11 hours ago, harper said:

I u ovoj generaciji imamo nekoliko zanimljivih fudbalera ali ne vredi, opet smo u fazi eksperimentisanja sa dunsterima na klupi. Mnogo smo bolji od Rumuna i neverovatno je da ih nismo dobili ni danas ni u Beogradu, bukvalno su nam pobegli s lopate oba puta. Krstajaje, naravno, nije uradio nista da pomogne igracima da dobiju utakmicu, zato je u dve utakmice uspeo da pomogne dvojici nepotrebnih igraca, Jovicicu i Mileticu, da zaigraju za reprezentaciju i time ispostovao bonus kod menadzera. Krstajaje otisao da uzme bod i nije se mnogo zanimao time da je Rumunija igrala sa igracem manje i da nije bilo ama bas nikakve potrebe da drzi i Lukica i Maksimovica u timu nego je menjao Gacinovica SMS-om i uskratio nam tog igraca vise kojeg nam je sudija dodelio. O izmeni bek za beka u 76. minutu utakmice, protiv ekipe koja je bukvalno jednom presla centar za celo poluvreme ne treba ni govoriti, jasno je bilo da ce celavi Miletic dobiti svoju priliku da upise nastup za reprezentaciju jer je zbog toga i pozvan, isto kao i Jovicic u Podgorici. Trecu izmenu nije ni napravio.

Imali smo mnogo nacina da dobijemo ovu utakmicu, mi smo izabrali otprilike jedini da je ne dobijemo, gurali smo loptu na bokove odakle nam je svaki centarsut bio gori od prethodnog a nesto bolji od sledeceg. Sa skoro 70% poseda smo sutnuli tri puta u okvir gola. Posebna atrakcija je davanje Tadicu da sutira penal nakon sto je Mitrovic pre tri dana dao gol iz penala i u odlicnoj je golgeterskoj formi. Ovo danas je bila pokazna vezba kako neuporedivo kvalitetnija ekipa samu sebe spreci da postigne gol i materijalizuje prednost i u kvalitetu i u broju igraca na terenu.

Odlicne partije Milenkovica (ponovo) i Nemanje Maksimovica. Milenkovic je vec sada daleko najbolji stoper reprezentacije i steta je sto ga necemo gledati u paru sa Nastasicem jer su izuzetno kompatibilni. Vec sada je strasan igrac i ako ne napravi neki epski zajeb u karijeri bice velika zvezda.

+1

a na ovu prvu recenicu i poslednji pasus dodati jos mitrovica

koliko god mi stoka ogadila reprezentaciju, opet mi zbog njih pre svega dodje zao sto je ovako

jer momci su svetska klasa, trude se i igraju na onih cuvenih "200% za reprezentaciju", ali sta to vredi

Posted
6 hours ago, pbg12345 said:

+1

koliko god mi stoka ogadila reprezentaciju, opet mi zbog njih pre svega dodje zao sto je ovako

jer momci su svetska klasa, trude se i igraju na onih cuvenih "200% za reprezentaciju", ali sta to vredi

Mitrovic je odavno nesporan, bar za mene. Odlican napadac.

Posted

Nije kriv ni samo Krastajic sto se Tadic laca penaltika a redovno promasuje.

Mi smo dominirali na svkoj utakmici Lige nacija. Mnogo prilika propustamo. Dva penala smo promasili.

Plus je bilo briljiranja u odbrani prve dve utakmice. Rumunima u Beogradu smo poklonili bod zbog gluposti u odbrani.

Odbrana je daleko bolja u poslednje dve utakmice, Maksimovic, Veljkovic i Miliinkovic su sjajni, ali napad i dalje promasuje.

Posted

Dobro je da im u BG nismo poklonili i sva 3 boda a lako je moglo da se desi u drugom poluvremenu. 

Posted
On 15.10.2018. at 11:15, harper said:

Mitrovic je odavno nesporan, bar za mene. Odlican napadac.

Mitar je najbolji naš špic od raspada zemlje. Pride se još i normalno ponaša. Ovi iz Njukasla su baš ispali Aske.

I Milenković izgleda kao Vidić sa početaka karijere u repstaciji, a nije mi baš tako delovao u Partizanu.

Maksimović odličan, Lukić bio bolji u Bgdu, Mijat me razočarao. 

Možemo da izgledamo sasvim dobro u nekoj b evropskoj ligi. "Samo" još da nađemo selektora.

Posted
On 15.10.2018. at 5:00, pbg12345 said:

+1

Ko je u reprezentaciji Srbije svetska klasa osim Sergeja Milinkovića Savića koji ove sezone nije u formi, ali je jedini koji je zaista svetska klasa?

Posted

Matic definiticno!

S tim sto SMS jos uvek nije dokazao da je svetska klasa. Kad predje u ozbiljniji klub, onda se moze o tome pricati.

Posted

Matic definitivno!

S tim sto SMS jos uvek nije dokazao da je svetska klasa. Kad predje u ozbiljniji klub, onda se moze o tome pricati.

Ispravljena greska u kucanju
Posted

a koji je nivo svetska klasa? u najboljih 50 na svetu na poziciji, najboljih 10? 

Posted
16 hours ago, čarobni breg said:

Ko je u reprezentaciji Srbije svetska klasa osim Sergeja Milinkovića Savića koji ove sezone nije u formi, ali je jedini koji je zaista svetska klasa?

Na to pitanje se moze odgovoriti tek kad se utvrdi sta uopste znaci "svetska klasa". Imamo gomilu igraca koji igraju u takozvanim ligama petice, najboljim ligama na svetu, svako od njih ko tamo redovno igra je svetska klasa. Nemamo mnogo igraca koji prave razliku na najvisem nivou, ako "svetska klasa" znaci to onda smo po kvalitetu relativno skromna reprezentacija. Uzgred, SMS je odlican igrac i verovatno ce biti vrhunski ali trenutno nije ni u prva tri najbolja igraca u nasoj reprezentaciji, ta mesta pripadaju Maticu, Milenkovicu i Mitrovicu.

Mozemo mi da sastavimo sasvim dobar tim, svakako ne za najvise domete ali tim koji je na nivou B grupe "Lige Nacija" i sposoban da se ravnopravno takmici na tom nivou. Ono sto ne mozemo je da nateramo FSS da radi svoj posao kako treba i stvori sve pretpostavke da se maksimizuje kvalitet igrackog kadra koji imamo. Igraci su nam najmanji problem.

Posted

Bosna dominantno prlelazi iz lige b u ligu a, mogli bismo to i mi, oni sigurno nemaju bolje igrače od nas. Imaju selektora, doduše.

Posted (edited)
On 14.10.2018. at 22:47, Boza_zvani_Pub said:

Zato sto bi morali da cekaju nas kiks protiv Litvanije kuci - sto uopste ne vidim kao mogucnost. Svakako imali bi mnogo manje motiva od Rumuna koje bi pobeda vodila dalje. Raspored nam je ocajan, ali sta je tu je. Rumuni ga dadose u 93. u Litvaniji i danas su se izvukli protiv nas. 

Velika je verovatnoca da ce sve drugoplasirane ekipe iz lige C Lige nacija imati obezbedjen baraz za Evropsko prvenstvo (uz sve ekipe iz liga A i B), tako da Crna Gora pobedom protiv Rumunije, cak i uz poraz od Srbije, gotovo sigurno obezbedjuje baraz za EP u martu 2020.

Edited by az67