TheBigFlegma Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 46 minutes ago, darkonet said: jel smo bese konstatovali da repstacija jos od Spanije 90' nije dobila top reprezentaciju sve do Nemacke u AFRICI 2010. Ovo protiv Spanije 97' iy kvalfikacija bilo je zrelo za bar jednu trojku, steta je sto smo bas bili nemaci pojma izuzev Piksija i Deja Secam se ove sudijske kradje koju je postavio Zico...i dan danas ne verujem kako je sudija sudio indirekt sudija Pedersen Da, jebote, Mijatović, Đukić, Drulović, Jokanović, Mihajlović, sve balvan do balvana.
darkonet Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 Flegma, mislio sam na ovu utakmicu sa Spancima u Beogradu...naravno da ovi nabrojani nisu nemaci pojma
porucnik vasic Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 2 hours ago, TheBigFlegma said: Da, jebote, Mijatović, Đukić, Drulović, Jokanović, Mihajlović, sve balvan do balvana. Југовић,Милошевић, Ковачевић...
Cash Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 3 hours ago, darkonet said: Flegma, mislio sam na ovu utakmicu sa Spancima u Beogradu...naravno da ovi nabrojani nisu nemaci pojma To je bila naša najbolja utakmica u zadnjih 20 godina. Španci nisu ni pošteno sutnuli na naš gol. Spasio in je Pedersen
goofs Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 I Zubizareta, skidao je sve i svasta tada, ako me pamcenje dobro sluzi.
ToniAdams Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 1 hour ago, porucnik vasic said: Југовић,Милошевић, Ковачевић... Brnović
porucnik vasic Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 Не претеруј.Sent from my iPhone using Tapatalk
teacher Posted December 22, 2017 Author Posted December 22, 2017 2 minutes ago, ToniAdams said: Brnović braća koja su srušila jugoslaviju, pogotovo dragoljub "menjam nogu kojom šutam penal" brnović
ljakse Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 Ali kako je Branko onomad zabio Mađarima, poezija...
April Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 Moram da Vas podsetim On 11/4/2017 at 12:35 PM, April said: Daće Bog da Koki i Tole otmu Miloja.
Cash Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 1 hour ago, ljakse said: Ali kako je Branko onomad zabio Mađarima, poezija... + pas Mijata ako se dobro secam za gol Brnovica
pbg12345 Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 ja se te utakmice sa spanijom ne secam skoro uopste, a bio sam na stadionu ali se secam opakog (prvog tog ranga) pijanstva sestra me castila kartu, pa isao sa njom, njenim deckom i njihovom ekipom sa faxa verovatno ja nisam ni mnogo popio, ali sam se trudio da pijem brzo i odrzim korak sa starijima, pa me to dokosurilo i da, secam se da smo bili na jugu, to je jedini put da sam hram fudbala posetio na toj strani dugo sam cuvao tu kartu, moguce da je jos negde imam braca brnovic, fudbalski virtuozi (glasom zvonka mihajlosvskog) steta sto je ona druga tura brace brnovic imala problema sa povredama, delovalo je da mogu zaseniti starije prezimenjake (ne znam da li i rodjake)
pbg12345 Posted December 23, 2017 Posted December 23, 2017 i to sto kazes, medjusobno rodjaci, a svima nama praoci ne bi me iznenadilo da se npr ispostavi da je midle cukundeda dobrom delu foruma
Recommended Posts