porucnik vasic Posted December 13, 2017 Posted December 13, 2017 7 hours ago, ronin said: Ma daj...On je lično pravio vatromet... Близу је био. Преломио у мозак да буде уз Господара.
ronin Posted December 13, 2017 Posted December 13, 2017 Ja zaista ne vidim problem što je čovek bio za nezavisnost Crne Gore...Pa majku mu on je Crnogorac...
levi Posted December 13, 2017 Posted December 13, 2017 pa nije nikakav problem, ne treba da ga pravdaš
porucnik vasic Posted December 13, 2017 Posted December 13, 2017 2 hours ago, ronin said: Ja zaista ne vidim problem što je čovek bio za nezavisnost Crne Gore...Pa majku mu on je Crnogorac... То што ти не видиш шта је проблем не значи да проблем не постоји. Подгузна мува највећег ђубрета на територији бившег Титостана.
ronin Posted December 13, 2017 Posted December 13, 2017 Nema većeg đubreta od čoveka koji vodi Srbiju pa ti Terza ne smeta kao podguzna muva istom...
porucnik vasic Posted December 13, 2017 Posted December 13, 2017 Ни прићи Алек није Господару, нити му је брат до колена Ацу, они су им више недосањани узори у подлаштву и лоповлуку.
pbg12345 Posted December 13, 2017 Posted December 13, 2017 u toj kategoriji verovatno da i za to si u pravu samo nije to sve u cemu se alek iskazao u godinama iza nas, meni makar njegov lopovluk nije na listi glavnih stvari koje mu zameram mada, nije toj temi ni mesto ovde a i meni drago zbog muslina. nego u cemu je fora, zasto taj njihov selektor nece da ih vodi na sp? nece da bude prepoznat kao predstavnik plutokrata?
Milogled Bluff Posted December 14, 2017 Posted December 14, 2017 On 12/13/2017 at 6:43 PM, ronin said: Ja zaista ne vidim problem što je čovek bio za nezavisnost Crne Gore...Pa majku mu on je Crnogorac... Zabili nam noz u ledja
W.F.C. Posted December 20, 2017 Posted December 20, 2017 Odabrana baza za SP, gradic Svetlogorsk na Baltiku, hotel na obali mora, tereni, udaljen 40 km od Kaljiningrada gde se igra sa Svajcarskom. Znaci domaci teren protiv Svicarske Dva, tri sata leta od Samare a dva od Moskve gde remiziramo s Brazilom. Ugovoren Maroko u Bg u martu a ulazu se veliki napori da generalka bude sa Argentinom, gde bi oni glumili Brazil a mi Hrvatsku...
*edited by mod Posted December 20, 2017 Posted December 20, 2017 Kazu za cca 10 dana dobijamo novog selektora Zna li se koji? Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
W.F.C. Posted December 20, 2017 Posted December 20, 2017 Ocekujem nekog iz odbrambenog bedema Partizana, siroka je lepeza. Djukic, Jokanovic, Petric, Vermezovic, vi sigurno bolje znate ta imena
Zico Posted December 20, 2017 Posted December 20, 2017 Iskopace nekog matorog stranca, tipa Advokat, Clemente...
Recommended Posts