Milosh76 Posted December 1, 2017 Posted December 1, 2017 1 hour ago, W.F.C. said: Dajte kostur, dajte put do polufinala. Ako ćemo realno, a realnost je, čini se, da bismo mogli da završimo kao drugi iza Brazila, te da tako prođemo u osminu finala, onda ćemo na megdan svetskim prvacima Nemcima. Logično, pod uslovom da Levova Pancer divizija ispuni očekivanja i zauzme prvo mesto u konkurenciji Švedske, Meksika i Južne Koreje. Ako nam se turisticko razgledanje Rusije ne zavrsi u grupama, zavrsice se sigurno u 1/8 finala
mlatko Posted December 1, 2017 Posted December 1, 2017 Verujem da ce Nemcima vise puta proci kroz glavu ideja da kalkulisu i zauzmu pocasno trece mesto u grupi.
W.F.C. Posted December 1, 2017 Posted December 1, 2017 Sve je moguce,a tesko da se bilo sta prognozira. Svajcarska 10 ucesca do sad, mi 11, evidentno su se podigli u zadnjih desetak godina, a trenutno su osmi na FIFA listi, da je uzeta ova zadnja iz novembra kao merilo bili bi ladno nosioci. Dobar selektor, takmicarski tim, konstantni u kvalifikacijama i solidni na prvenstvima, cak jednom i prvi u grupi, ali umeju i da kiksnu. Kostarika tesko da ponovi izdanje od pre 4 godine ali imaju tu dobru generaciju. Listam unazad rezultate po grupama, Brazil i Nemacka konstantno prvi u svojim grupama, ubedljivo najstandardnije od svih igraju tu grupnu fazu, uz tek poneki remi ili poraz. U svakom slucaju bice sjajno igrati sa obe te ekipe ukoliko prodjemo.
Milosh76 Posted December 1, 2017 Posted December 1, 2017 1. kolo: 17. jun (14.00): Kostarika - Srbija 17. jun (20.00): Brazil - Švajcarsrka 2. kolo: 22. jun (14.00): Brazil - Kostarika 22. jun (20.00): Srbija - Švajcarsrka 3. kolo: 27. jun (20.00): Srbija - Brazil 27. jun (20.00): Švajcarska - Kostarika ovo je raspored nase grupe...
az67 Posted December 1, 2017 Posted December 1, 2017 45 minutes ago, W.F.C. said: Sve je moguce,a tesko da se bilo sta prognozira. Svajcarska 10 ucesca do sad, mi 11, evidentno su se podigli u zadnjih desetak godina, a trenutno su osmi na FIFA listi, da je uzeta ova zadnja iz novembra kao merilo bili bi ladno nosioci. Dobar selektor, takmicarski tim, konstantni u kvalifikacijama i solidni na prvenstvima, cak jednom i prvi u grupi, ali umeju i da kiksnu. Kostarika tesko da ponovi izdanje od pre 4 godine ali imaju tu dobru generaciju. Listam unazad rezultate po grupama, Brazil i Nemacka konstantno prvi u svojim grupama, ubedljivo najstandardnije od svih igraju tu grupnu fazu, uz tek poneki remi ili poraz. U svakom slucaju bice sjajno igrati sa obe te ekipe ukoliko prodjemo. Brazil u grupi, SP82-SP14 Prvo i drugo kolo: 17-1-0 Trece kolo: 6-2-1
radnik Posted December 1, 2017 Posted December 1, 2017 (edited) Na RTS su dali druge termine (sati pocetka), ako zapamtih dobro 19h, 21h i 23h, redom. mozda prvi mec 17h ... sa Brazilom 100% 23h napisali (to sam zapamtio) Edited December 1, 2017 by radnik
Milosh76 Posted December 1, 2017 Posted December 1, 2017 Mozda su u pitanju snimci... cisto sumnjam da je Mondo objavio lokalno vreme, a ne nase
az67 Posted December 1, 2017 Posted December 1, 2017 3 minutes ago, radnik said: Na RTS su dali druge termine (sati pocetka), ako zapamtih dobro 19h, 21h i 23h, redom. mozda prvi mec 17h ... sa Brazilom 100% 23h napisali (to sam zapamtio) RTS je napisao i da je u grupi D Kamerun. Izmislili su vremena, ko zna kako. Sa Brazilom igramo u 9pm po moskovskom vremenu, tj. u 8pm po nasem.
radnik Posted December 1, 2017 Posted December 1, 2017 Tacno sam znao, veseli RTS. Izvinite na dezinformaciji.
Toni Sumaher Posted December 1, 2017 Posted December 1, 2017 2 minutes ago, Milosh76 said: Razlika izmedju Moskve i Beograda je 2h... Bice 1h kad se pomeri sat unapred. Rusi vec par godina ne menjaju vreme.
Milosh76 Posted December 1, 2017 Posted December 1, 2017 To sam zaboravio... ti Rusi uvek moraju biti posebni po necemu :)
Recommended Posts