Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted

anćelotara ili lotar

:fantom:

• Replies 42.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1678

• levi

1123

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

990

Posted
1 hour ago, W.F.C. said:

Dajte kostur, dajte put do polufinala.

Ako ćemo realno, a realnost je, čini se, da bismo mogli da završimo kao drugi iza Brazila, te da tako prođemo u osminu finala, onda ćemo na megdan svetskim prvacima Nemcima. Logično, pod uslovom da Levova Pancer divizija ispuni očekivanja i zauzme prvo mesto u konkurenciji Švedske, Meksika i Južne Koreje.

Ako nam se turisticko razgledanje Rusije ne zavrsi u grupama, zavrsice se sigurno u 1/8 finala

Posted

Verujem da ce Nemcima vise puta proci kroz glavu ideja da kalkulisu i zauzmu pocasno trece mesto u grupi.

Posted

Sve je moguce,a tesko da se bilo sta prognozira. Svajcarska 10 ucesca do sad, mi 11, evidentno su se podigli u zadnjih desetak godina, a trenutno su osmi na FIFA listi, da je uzeta ova zadnja iz novembra kao merilo bili bi ladno nosioci. Dobar selektor, takmicarski tim, konstantni u kvalifikacijama i solidni na prvenstvima, cak jednom i prvi u grupi, ali umeju i da kiksnu. Kostarika tesko da ponovi izdanje od pre 4 godine ali imaju tu dobru generaciju. Listam unazad rezultate po grupama, Brazil i Nemacka konstantno prvi u svojim grupama, ubedljivo najstandardnije od svih igraju tu grupnu fazu, uz tek poneki remi ili poraz. U svakom slucaju bice sjajno igrati sa obe te ekipe ukoliko prodjemo.

Posted

1. kolo:
17. jun (14.00): Kostarika - Srbija
17. jun (20.00): Brazil - Švajcarsrka
2. kolo:
 22. jun (14.00): Brazil - Kostarika
 22. jun (20.00): Srbija - Švajcarsrka
3. kolo:
27. jun (20.00): Srbija - Brazil
27. jun (20.00): Švajcarska - Kostarika

ovo je raspored nase grupe...

Posted
45 minutes ago, W.F.C. said:

Sve je moguce,a tesko da se bilo sta prognozira. Svajcarska 10 ucesca do sad, mi 11, evidentno su se podigli u zadnjih desetak godina, a trenutno su osmi na FIFA listi, da je uzeta ova zadnja iz novembra kao merilo bili bi ladno nosioci. Dobar selektor, takmicarski tim, konstantni u kvalifikacijama i solidni na prvenstvima, cak jednom i prvi u grupi, ali umeju i da kiksnu. Kostarika tesko da ponovi izdanje od pre 4 godine ali imaju tu dobru generaciju. Listam unazad rezultate po grupama, Brazil i Nemacka konstantno prvi u svojim grupama, ubedljivo najstandardnije od svih igraju tu grupnu fazu, uz tek poneki remi ili poraz. U svakom slucaju bice sjajno igrati sa obe te ekipe ukoliko prodjemo.

Brazil u grupi, SP82-SP14

Prvo i drugo kolo: 17-1-0

Trece kolo: 6-2-1

Posted (edited)

Na RTS su dali druge termine (sati pocetka), ako zapamtih dobro 19h, 21h i 23h, redom.

mozda prvi mec 17h ... sa Brazilom 100% 23h napisali (to sam zapamtio)

Edited by radnik
Posted

Mozda su u pitanju snimci... cisto sumnjam da je Mondo objavio lokalno vreme, a ne nase

Posted
3 minutes ago, radnik said:

Na RTS su dali druge termine (sati pocetka), ako zapamtih dobro 19h, 21h i 23h, redom.

mozda prvi mec 17h ... sa Brazilom 100% 23h napisali (to sam zapamtio)

RTS je napisao i da je u grupi D Kamerun. Izmislili su vremena, ko zna kako. Sa Brazilom igramo u 9pm po moskovskom vremenu, tj. u 8pm po nasem.

Posted

Tacno sam znao, veseli RTS. Izvinite na dezinformaciji.

Posted

Razlika izmedju Moskve i Beograda je 2h...

Posted
2 minutes ago, Milosh76 said:

Razlika izmedju Moskve i Beograda je 2h...

Bice 1h kad se pomeri sat unapred. Rusi vec par godina ne menjaju vreme.

Posted

To sam zaboravio... ti Rusi uvek moraju biti posebni po necemu :)