Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted

Krstajić VD

Kad bi onom nesrecniku iz ivanjice ponudili da bude vd on bi to oberucke prihvatio

• Replies 42.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1678

• levi

1123

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

990

Posted

Mladen Krstajic, Muslinov pomocnik, je postavljen za vd selektora.  S obzirom na dobru reputaciju koji je ovaj covek imao u srpskoj fudbalskoj javnosti (bez obzira na navijacko opredeljenje) i s obzirom na izjave koje je davao do pre neki dan, nisam verovao da ce da prihvati ovu ponudu.  Ocekivao sam da podnese ostavku u znak protesta.  Mnogo sam naivna budala.

Posted

Možda postaje jasniji Matićev izlazak iz svlačionice deset minuta pre svih na poluvremenu protiv Gruzina.

Posted

Apropo W-Icea, ja sam prijatno iznenadjen kako je Gruzija izgledala protiv nas. U prvom poluvremenu su nas nadigrali, na sredini nas ubili, igra koja je imala i glavu i rep sa sve realno jsl kvalitetom igraca od kojih neki nisu imali ni klub. Da na poluvremenu nije bilo ukazivanja da su se previse rastrcali moglo je biti zajebano.

Posted

da ponovim jos jedared

Lalatovic, rodjaci, Lalatovic

ne znam kako nikome nije jasno da je fotelja njegova

Posted

Prosinecki je jedan od kandidata za selektora u drugom fudbalskom savezu poznatom po transparentnom i kvalitetnom radu koji uvazava iskljucivo strucnost kod izbora.

Sa nekog neutralnog aspekta, Muslin je zasluzio da vodi repku u Rusiji jer se kvalifikovao za takmicenje.

S druge strane, suludo je nepozivanje SMS-a iako je decko jedan od najboljih veznjaka Serie A i ima sve predispozicije da bude jedan od najuspjesnijih srpskih fudbalera poslije rata. Ako Srbija ima Kroosa ili Modrica uz Matica, onda OK.

Posted

Sa nekog neutralnog aspekta, Muslin je zasluzio da vodi repku u Rusiji jer se kvalifikovao za takmicenje.

S druge strane, suludo je nepozivanje SMS-a iako je decko jedan od najboljih veznjaka Serie A i ima sve predispozicije da bude jedan od najuspjesnijih srpskih fudbalera poslije rata. Ako Srbija ima Kroosa ili Modrica uz Matica, onda OK.

A koji bi aspekt uopšte mogao da bude validan osim neutralnog? 20 hiljada različitih navijačkih?

Ni prvi ni poslednji trener koji je iz nekog svog razloga/hira/kvarnog računa/sujete izostavljao natprosečno kvalitetnog igrača iz ekipe. Uradio je ono što mu je posao, odveo ekipu na SP bez većih problema, i na osnovu toga ima kredit da i tamo sprovodi svoje zamisli™. Kao što bi polagao račune posle toga, i u slučaju nekog blamiranja bio sasvim opravdano napušen kurcem, poliven govnima i išutiran, bez obzira da li bi igranje SMS-a realno uticalo na to ili ne. Njegov problem, nije pozvao jednog od najboljih igrača i nije uradio posao, neka jede govna. 

Posted

Ma kakav Prosinecki, bas ce njega da zovu (ja bih iskreno voleo), nema odgovarajucu nacionalnost. Na stranu sto je glupo njemu spocitavati kako nije odveo jedan Azerbejdzan na prvenstvo. Kako god, posle ovako sramnog otkaza coveku koji je odveo tim na veliko takmicenje posle osam godina, zelim im sve najgore na prvenstvu. Dabogda dobili Brazil i Spaniju, pa od istih popili po 5 komada.

Posted

Ma kakav Prosinecki, bas ce njega da zovu (ja bih iskreno voleo), nema odgovarajucu nacionalnost. Na stranu sto je glupo njemu spocitavati kako nije odveo jedan Azerbejdzan na prvenstvo. Kako god, posle ovako sramnog otkaza coveku koji je odveo tim na veliko takmicenje posle osam godina, zelim im sve najgore na prvenstvu. Dabogda dobili Brazil i Spaniju, pa od istih popili po 5 komada.

Prosinecki i Muslin imaju isti nacionalni pedigre (otac Hrvat, majka Srpkinja).  Prosenicki od Azerbedzana nije napravio ekipu koja ce da bude takmac za plasman na zavrsni turnir ili bar da pomrsi racune favoritima u grupi.  Slicno i za Vajsa, Gruzija je igrala dobar fudbal u prvom poluvremenu protiv nasih sve dok nasi nisu poceli presing a onda je leprsava igra isparila i Gruzija je licila ni na sta.  Po rezultatima Gruzije i igri koju je pruzila u grupnom delu, ne vidim zasto bi Vajs bio bolja opcija od Muslina, osim zato sto bi mozda slusao Kokezine nebuloze o taktici i selekciji igraca.

Posted

Da, pedigre je bitan a ne cinjenica da je jedan rodjen i odrastao u Beogradu.

Posted

Prosičečki je fudbalski rođen i odrastao u Beogradu  -_-

Posted

onda bolje da zovemo ćiru blaževića

:fantom:

Posted

biće prosinečki ako vučić poželi pošto je postao drugi čovek od onog karlobag-virovitica..

a i ja bih bio zadovoljan da dođe prosinečki.veliko je fudbalsko ime i nije korumpiran.

možda bi mogao i paunović.

Posted

A koji bi aspekt uopšte mogao da bude validan osim neutralnog? 20 hiljada različitih navijačkih?

Ni prvi ni poslednji trener koji je iz nekog svog razloga/hira/kvarnog računa/sujete izostavljao natprosečno kvalitetnog igrača iz ekipe. Uradio je ono što mu je posao, odveo ekipu na SP bez većih problema, i na osnovu toga ima kredit da i tamo sprovodi svoje zamisli™. Kao što bi polagao račune posle toga, i u slučaju nekog blamiranja bio sasvim opravdano napušen kurcem, poliven govnima i išutiran, bez obzira da li bi igranje SMS-a realno uticalo na to ili ne. Njegov problem, nije pozvao jednog od najboljih igrača i nije uradio posao, neka jede govna. 

toeto

Posted

biće prosinečki ako vučić poželi pošto je postao drugi čovek od onog karlobag-virovitica..

a i ja bih bio zadovoljan da dođe prosinečki.veliko je fudbalsko ime i nije korumpiran.

možda bi mogao i paunović.

Kapiras da smjenjuju Muslina jer nije dovoljno korumpiran za njihov ukus? Nece da se tali sa njima i forsira igrace koje oni zele. Dovesce sad poslusnika i razocarao bih se ako to budu Robi ili Paun... u njih dvojicu naravno.