Pokojni Ruxin Posted October 21, 2017 Posted October 21, 2017 (edited) Ja da sam na mestu muslina zvao bih vanju milinkovic-savić i upario ga sa matićem na nekoj prijateljskoj Edited October 21, 2017 by Ruxin
Delija67 Posted October 21, 2017 Posted October 21, 2017 Ja bih pozvao Marka Muslina. Sigurno nije gori od Stefana Mitrovica
gervasius twinkleminkleson Posted October 21, 2017 Posted October 21, 2017 Jedine alternative su izgleda neodlazak na veliko takmicenje, i odlazak, ali uz obavezno pucanje sebi u koljeno na ovaj ili onaj nacin. Ne moze se docekati nikad neko prvenstvo mirno. Sta god da bude odluka sa Muslinom, atmosfera je vec zatrovana. Bice jako tesko to srediti
W.F.C. Posted October 21, 2017 Posted October 21, 2017 (edited) Uzmi sad u obzir i odnos igraca koji su izneli kvalifikacije sa Muslinom, bilo je nekakve hemije ocigledno, zamisli da sad dodje drugi lik, pa makar najbolji trener na svetu kako bi izgledalo. Promene, nesuglasice, borbe, spletke... Selektor se ne menja pred veliko takmicenje a SP je najvece otkad je sveta i veka. Podmladjivanje moze u ciklusu za EP, manje bitno takmicenje sa manjim ugledom, tradicijom. Aj nek ga smene tad posle SP, al da puste onda dva ciklusa nekog, i EP i SP. Sve ostalo je sibicarenje preko grbace naroda. Edited October 21, 2017 by W.F.C.
pbg12345 Posted October 21, 2017 Posted October 21, 2017 što se naravno neće dogoditi, jer i sam sms zna da mu igranje na wc omogućava novi ugovor, koji mu dolazi, za nekoliko miliona veći a a ima i onaj detalj da je svetsko prvenstvo ubedljivo najveci dogadjaj na kom se moze pojaviti 1 fudbaler, da se takva prilika puzi najvise 3-4 puta u karijeri, a ako imas tu srecu da si rodjen u srbiji onda eventualno jedanput i u posebnim okolnostima dva puta
MocaVukotic Posted October 21, 2017 Posted October 21, 2017 i zato će stojketu ovo biti treći put. oh wait...
Cash Posted October 21, 2017 Posted October 21, 2017 Ja bih pozvao Marka Muslina. Sigurno nije gori od Stefana Mitrovica Bome ja bi pozvao malog Vujadina
Hamlet Strašni Posted October 21, 2017 Posted October 21, 2017 Smenjivanje muslina bi bilo enciklopedijska definicija nečega što nije fer. Možda bi bilo korisno (ne verujem) ili popularno, ali fer ne bi bilo nikako.
pbg12345 Posted October 22, 2017 Posted October 22, 2017 i zato će stojketu ovo biti treći put. oh wait... e jebemu ok, ali poenta je da je svetsko prvenstvo najpre najvece fudbalsko sportsko takmicenje na svetu i da bi bilo ok da pretpostavimo da profesionalni fudbaler ponajpre bas zbog toga zeli tamo da se nadje inace kad si vec pomenuo, pogledah spiskove nase reprezentacije za sp 2006 i 2010, zaboravio sam totalno, ali nama su svega 4 igraca igrala na oba sp. pomenuti stojkovic, zatim vidic, stankovic i zigic inace iz te 2006 generacije, ako nekog nisam propustio aktivan je pored stojkovica jos samo vecni sasa ilic i basta! nikad se ne bih setio da je on jos 2006 bio na spisku. steta sto nije imao vise nastupa za reprezentaciju, godinama je standardan u seriji a, pre toga medju najboljima u zvezdi, svakakvih se igraca provlacilo kroz nasu reprezentaciju, zasluzio je i on makar neku utakmicu vise (17 je odigrao)
W.F.C. Posted October 23, 2017 Posted October 23, 2017 Kina i Koreja novembarski protivnici, prizivamo neke Azijate u grupi
Cash Posted October 23, 2017 Posted October 23, 2017 Kina i Koreja novembarski protivnici, prizivamo neke Azijate u grupi I novembra 2005 smo isto za protivnika imali te 2 repstacije pa znamo kako smo prosli u Nemačkoj. Najebali smo
palikaris Posted October 23, 2017 Posted October 23, 2017 Sa korejom smo igrali i pred sp 2010, u londonu Sent from my F8132 using Tapatalk
W.F.C. Posted October 23, 2017 Posted October 23, 2017 U februaru/martu kidisemo na dve africke, pretpostavljam :lol:
*edited by mod Posted October 23, 2017 Posted October 23, 2017 Tja, mogli su neku bolju azijsku od Kine. Koreja je jos i ok.
Recommended Posts