kipo Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 SMS odigrao sam protiv Nice, ali jebi ga, ne uklapa se... 1 nakon prekida. Kompletan igrač pa eto.
James Marshall Posted October 20, 2017 Posted October 20, 2017 Sem ovog koji bi uskočio nakon smjene Muslina, zašti bi iko normalan, ko ima bilo kakvo trenersko ime, reputaciju i mrvu dostojanstva (da ne pričam neki ok stranac) htio ikad više da ima ikakve veze sa FSS, znajući i da svaki trenutak može da dobije nogu, nakon ispunjenih svih ciljeva i nakon apsolutnog uspjeha u jednom kvalifikacionom ciklusu? Nije da se i sad nešto kotiramo, ali nakon takve blamaže FSS bi došao na crnu listu gdje bi onda najbolje što bismo mogli da izvučemo za selektora bio Toma Nikolić jr. Što je možda i cilj. Ili na kraju krajeva da Andrej bude i selektor. Ili Alek. Sad kad su neke pare ušle u FSS.
Captain_Darling Posted October 20, 2017 Posted October 20, 2017 1 nakon prekida. Kompletan igrač pa eto. И код прекида за други гол и код првог гола одлично кретање и постављање, уз то и асистенција...
assignment Posted October 20, 2017 Posted October 20, 2017 Evo Kokeza dao izjavu da nece mediji menjati ili birati novog selektora vec ljudi koji su za to odgovorni! To meni ne deluje kao podrska Muslinu....
dragance Posted October 20, 2017 Posted October 20, 2017 (edited) SP sa Muslinom bi se završilo mnogo gore nego sa Šestkom. Sad je vreme podmladiti igrački kadar i stručni štab. Edited October 20, 2017 by dragance
kud u maglu Simoviću Posted October 20, 2017 Posted October 20, 2017 SP sa Muslinom bi se završilo mnogo gore nego sa Šestkom. Sad je vreme podmladiti igrački kadar i stručni štab.mislim da se i cocky vodi time, s tim da je njemu primarni cilj pun džep
W.F.C. Posted October 20, 2017 Posted October 20, 2017 Predlazem selektorsku komisiju formiranu samo za Mondijal... Djoric - Zivadinovic - Pizon. Tako bi osvojili 3 velika boda u grupi i casno ispali. Tri puta po 0:0. Tu ni Brazil i Nemacka ne bi dali gol.
ZokiAsov Posted October 20, 2017 Posted October 20, 2017 O muslinu uopste nemam lepo misljenje, ali menjati trenera koji te je odveo na najvecu smotru svetskog fudbala posle 100 godina, je glupost cist.
dragance Posted October 20, 2017 Posted October 20, 2017 Pa i Petko nas je odveo, a svi smo znali kako će se završiti. Zašto ponavljati istu grešku dva puta?
MiddleClass Posted October 20, 2017 Posted October 20, 2017 Najjaci mi je b92 koji napise da je Muslin dobio otkaz jos pred mec sa Austrijom, a onda posle da je sinoc gledao SMS-a.
ZokiAsov Posted October 20, 2017 Posted October 20, 2017 Pa i Petko nas je odveo, a svi smo znali kako će se završiti. Zašto ponavljati istu grešku dva puta? Ja se ne secam da se sestku predvidjao onakav kolaps, pre one svinjarije sa pozivanjem sina dusana. Stavise mislim da su ocekivanja bila velika i nerealna. Mislim da nas na SP ne ocekuje nista lepo vodio nas Muslin, Pikse ili neki treci strateg. Postenije je onda da vodi celavi, jbm li ga.
MiddleClass Posted October 20, 2017 Posted October 20, 2017 Pa i Petko nas je odveo, a svi smo znali kako će se završiti. Zašto ponavljati istu grešku dva puta? Naravno i posle prvog meca na SP opet promjeniti selektora.
Filozof manijak Posted October 20, 2017 Posted October 20, 2017 naravno da je pošteno da tim na SP vodi ćelavi, ma šta ja ili neko drugi misio o njemu ili našoj igri. Ostvario je uspeh, plasirao se na prvenstvo, i treba odlučivati o mestu selektora nakon odigranog prvenstva. AKo neko iz FSS-a stoji iza ove muljačine, i smene Muslina, onda smo zaslužili da prodjemo kao bosi po trnju, kao što prave jajare i zaslužuju.
Recommended Posts