Filozof manijak Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 treba FSS da stane iza Muslina jasno i nedvosmisleno
goofs Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 procitah negde da je uzimao pare od nekih igraca da bi igrali, i kao to je glavni motiv za smenu. qrir Rukavina i Stefan Mitrovic mora da su onda bas puniše. Ne verujem ja u ta govorkanja, a i kao i uvek u sukobu pojedinac vs savez/uprava sam na strani pojedinca. Plus ćelavi ima rezultat iza sebe.
radisa Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 Biće da i ako je uzimao, problem je što nije delio... Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
assignment Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 Rukavina i Stefan Mitrovic mora da su onda bas puniše. Ne verujem ja u ta govorkanja, a i kao i uvek u sukobu pojedinac vs savez/uprava sam na strani pojedinca. Plus ćelavi ima rezultat iza sebe. Pa rezultat mu je kvalifikacija za SP, to stoji, ali isto tako stoji da je to uspeo pobedama protiv velikana Moldavije i Gruizije... Ako gledamo ostale 3 ekipe onda je od mogucih 18 uzeo 9 boda od kojih su barem 3 (pobeda protiv Austrije) bili vise nego srecni... Ja nisam za smenu (iako smatram da igramo jedno veliko nista), neka ih vodi u Rusiju ali Muslin definitivno nije buducnost za neki boljitak... Ovo mu je u najmanju ruku neka vrsta opomene ili sta vec....
Nikodije Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 bio bi presedan da ga smene nakon uspeha, ne znam da li je ikada neko smenjen nakon sto se kvalifikovao za veliko takmicenje. ne samo kod nas, nego inace. cini mi se da je to bilo u nigeriji svojevremeno, kada ih je bora vodio na sp, a plasman je ostvario neko drugi. da igramo ruzno - igramo, da jede govna zbog sergeja - jede, da u rusiji necemo uraditi nista - necemo, ali ne bi bilo korektno sada da ga oteraju. bas nikako.
levi Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 Pa rezultat mu je kvalifikacija za SP, to stoji, ali isto tako stoji da je to uspeo pobedama protiv velikana Moldavije i Gruizije... Ako gledamo ostale 3 ekipe onda je od mogucih 18 uzeo 9 boda od kojih su barem 3 (pobeda protiv Austrije) bili vise nego srecni... Ja nisam za smenu (iako smatram da igramo jedno veliko nista), neka ih vodi u Rusiju ali Muslin definitivno nije buducnost za neki boljitak... Ovo mu je u najmanju ruku neka vrsta opomene ili sta vec.... Pošto je vodio reprezentaciju koja ne pristaje na osrednjost i priznaje samo pobede protiv najjačih protivnika. Strogo ali pravedno E moj ti :D
goofs Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 Ja nisam za smenu (iako smatram da igramo jedno veliko nista), neka ih vodi u Rusiju ali Muslin definitivno nije buducnost za neki boljitak... Ovo mu je u najmanju ruku neka vrsta opomene ili sta vec.... Ja se slazem sa ovim potpuno, takodje ne mislim da nam je on neka svetla buducnost, ali njegov rezultat treba staviti i u kontekst nasih prethodnih nastupa. Igrali smo mi i ranije sa velikanima poput Albanije, Litvanije i Kazahstana, pa nismo uzimali max bodove.
palikaris Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 To provereno za Piksija posle SP? Ne znam sta će mu da se zajebava sa imbecilima iz fss. A bio bi vrhunski kretenizam smeniti Muslina sada, pa čak i posle Rusije. Voleo bihda vidim da jednom imamo istog trenera 2-3 ciklusa, da vidimo šta bi napravio. Obično čak i mediokritetski treneri naprave rezultate kada im se da vremena.
Godfrey Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 Meni je nezamislivo da Piksi uzme reprezentaciju, nije toliko glup valjda.
Cash Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 Meni je nezamislivo da Piksi uzme reprezentaciju, nije toliko glup valjda. Uzece je nakon Rusije, sta je tu nezamislivo
Captain_Darling Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 SMS odigrao sam protiv Nice, ali jebi ga, ne uklapa se...
Mil@n Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 Kad smo smenili trenera koji nas je prošetao do SP, gde smo zviznuli jedne Nemce i samo zahvaljujući lošoj sreći vs Australije nismo prošli dalje, onda nek smene i ovog.
Recommended Posts