Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted

treba FSS da stane iza Muslina jasno i nedvosmisleno

• Replies 42.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1678

• levi

1123

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

990

Posted

procitah negde da je uzimao pare od nekih igraca da bi igrali, i kao to je glavni motiv za smenu.

qrir

Rukavina i Stefan Mitrovic mora da su onda bas puniše.

Ne verujem ja u ta govorkanja, a i kao i uvek u sukobu pojedinac vs savez/uprava sam na strani pojedinca. Plus ćelavi ima rezultat iza sebe.

Posted

Biće da i ako je uzimao, problem je što nije delio...

Sent from my Redmi Pro using Tapatalk

Posted

Rukavina i Stefan Mitrovic mora da su onda bas puniše.

Ne verujem ja u ta govorkanja, a i kao i uvek u sukobu pojedinac vs savez/uprava sam na strani pojedinca. Plus ćelavi ima rezultat iza sebe.

Pa rezultat mu je kvalifikacija za SP, to stoji, ali isto tako stoji da je to uspeo pobedama protiv velikana Moldavije i Gruizije...

Ako gledamo ostale 3 ekipe onda je od mogucih  18 uzeo 9 boda od kojih su barem 3 (pobeda protiv Austrije) bili vise nego srecni...

Ja nisam za smenu (iako smatram da igramo jedno veliko nista), neka ih vodi u Rusiju ali Muslin definitivno nije buducnost za neki boljitak... Ovo mu je u najmanju ruku neka vrsta opomene ili sta vec....

Posted

bio bi presedan da ga smene nakon uspeha, ne znam da li je ikada neko smenjen nakon sto se kvalifikovao za veliko takmicenje. ne samo kod nas, nego inace. cini mi se da je to bilo u nigeriji svojevremeno, kada ih je bora vodio na sp, a plasman je ostvario neko drugi. da igramo ruzno - igramo, da jede govna zbog sergeja - jede, da u rusiji necemo uraditi nista - necemo, ali ne bi bilo korektno sada da ga oteraju. bas nikako.

Posted

Pa rezultat mu je kvalifikacija za SP, to stoji, ali isto tako stoji da je to uspeo pobedama protiv velikana Moldavije i Gruizije...

Ako gledamo ostale 3 ekipe onda je od mogucih  18 uzeo 9 boda od kojih su barem 3 (pobeda protiv Austrije) bili vise nego srecni...

Ja nisam za smenu (iako smatram da igramo jedno veliko nista), neka ih vodi u Rusiju ali Muslin definitivno nije buducnost za neki boljitak... Ovo mu je u najmanju ruku neka vrsta opomene ili sta vec....

Pošto je vodio reprezentaciju koja ne pristaje na osrednjost i priznaje samo pobede protiv najjačih protivnika. Strogo ali pravedno

E moj ti :D

Posted

Ja se slazem sa ovim potpuno, takodje ne mislim da nam je on neka svetla buducnost, ali njegov rezultat treba staviti i u kontekst nasih prethodnih nastupa. Igrali smo mi i ranije sa velikanima poput Albanije, Litvanije i Kazahstana, pa nismo uzimali max bodove.

Posted

To provereno za Piksija posle SP? Ne znam sta će mu da se zajebava sa imbecilima iz fss. A bio bi vrhunski kretenizam smeniti Muslina sada, pa čak i posle Rusije. Voleo bihda vidim da jednom imamo istog trenera 2-3 ciklusa, da vidimo šta bi napravio.  Obično čak i mediokritetski treneri naprave rezultate kada im se da vremena. 

Posted

Meni je nezamislivo da Piksi uzme reprezentaciju, nije toliko glup valjda.

Posted

Meni je nezamislivo da Piksi uzme reprezentaciju, nije toliko glup valjda.

Uzece je nakon Rusije, sta je tu nezamislivo

Posted

SMS odigrao sam protiv Nice, ali jebi ga, ne uklapa se...

Posted

Kad smo smenili trenera koji nas je prošetao do SP, gde smo zviznuli jedne Nemce i samo zahvaljujući lošoj sreći vs Australije nismo prošli dalje, onda nek smene i ovog. 

Posted

3 stranice pisete o tekstu iz Kurira...