mobio Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Izgleda :) Kad je shvatio da ce biti objavljeno na internetu covek se predomislio :)Nego izgleda mi da spiskovi polako pocinju da konvergiraju ka ovom iz pressa... Ili svi prepisuju ili svi imaju isti izvor...
borris_ Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Antic bas ne cijeni Ninkova ili je nesto drugo u pitanju. Ipak je to jedan mane mafijaski igrac u reprezentaciji (za one koji ce sada da skoce neka pogledaju insajder). Neki drugi su ipak uspjeli da se uvuku. Naravno ako je ovo pravi spisak (mislim na onaj iz press-a - 27 igraca)
Feindouno Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Specijalna akcija „BISER klopaj, ORLOVE sklapaj!“ spaja ljubav prema fudbalu i ukusne zalogaje, a fudbalska reprezentacija Srbije na ovaj način dobila je i svoj zvaničan sir!
nbg4ever Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Vidim da je Keiros objavio spisak sa samo 24 igraca. U poredjenju sa njim, Antic je jos i previse oprezan :D
DarkAttraktor Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Jel zna neko sto Keiros i selektor Alzira objavjluju spiskove sa po 23,24 igraca kad ce povredjeni igraci do dan pred SP moci da se zamene iskljucivo igracima sa sireg spiska ? Hocu reci jer to nije pomalo secenje grane na kojoj sedis ?
mobio Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 (edited) Ovo je spisak press-a i Alo-a. Sacekajmo do sutra pa da vidimo koga je Antic pozvao.Ipak si bio u pravu... Press je uspeo da objavi dve razlicite informacije u toku istog dana. Doduse druga je dopuna prve i cini se da je i Rajkovic na spisku. U svakom slucaju izuzev 3 imena, moram reci da mi se spisak jako dopada. Ovo je jedna od retkih situacija kada sam zaista mogao reci manje vise to je to. Edited May 11, 2010 by mobio
nbg4ever Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Evo novog...GOLMANIVladimir Stojković (Vigan)Željko Brkić (Vojvodina)Bojan Isailović (Zaglebje)Anđelko Đuričić (Leirija)VEZNI REDDejan Stanković (Inter)Nenad Milijaš (Vulverhempton)Miloš Krasić (CSKA)Milan Jovanović (Liverpul)Miloš Ninković (Dinamo Kijev)Zdravko Kuzmanović (Štutgart)Zoran Tošić (Mančester junajted)Miralem Sulejmani (Ajaks)Gojko Kačar (Herta)Nemanja Matić (Čelzi)Radosav Petrović (Partizan)Marko Milinković (Košice)NAPADAČINikola Žigić (Valensija)Marko Pantelić (Ajaks)Danko Lazović (Zenit)Dragan Mrđa (Vojvodina)Dejan Lekić (Crvena zvezda)
gervasius twinkleminkleson Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 antic odlucio da mu odbrana nije potrebna
nbg4ever Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 (edited) Nisam ni primetio da ih nema. Jebem ti PressAli i ovo je "verovatno, pretpostavlja se,..." Pominju se Rajkovic i Lomic u odbrani, Milinkovic u sredini Edited May 11, 2010 by nbg4ever
tsva Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Jebote ladno covek ostavi Vidica i Ivanovica kod kuceMorace da igra na vise pozicija
borris_ Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Jel zna neko sto Keiros i selektor Alzira objavjluju spiskove sa po 23,24 igraca kad ce povredjeni igraci do dan pred SP moci da se zamene iskljucivo igracima sa sireg spiska ? Hocu reci jer to nije pomalo secenje grane na kojoj sedis ?Domenek rece da se poslje prvog juna moze pozvati bilo koji igrac.Ipak je to Domenek pa nisam siguran da je ovo tacno.
DarkAttraktor Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Bice da on nije najbolje razumeo propozicije, jer to onda svi selektori ne bi sebi ostavili mogucnost da zovu bilo koga, a ne samo odredjenu sedmoricu ? Dok s druge strane selektor Alzira Rabah Saadane nije pozvao 25 igraca kao sto sam prethodno nagovestio, vec 30 igraca, pokusavsi da sakrije imena petorice domacih igraca. Poput Antica, izgleda da ni on nije bio obavesten da ce FIFA objaviti sve spiskove na svom sajtu 13.05.Dosta konfuzije u savezima sirom sveta oko tumacenja pravila.
ducca Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Jel zna neko sto Keiros i selektor Alzira objavjluju spiskove sa po 23,24 igraca kad ce povredjeni igraci do dan pred SP moci da se zamene iskljucivo igracima sa sireg spiska ? Hocu reci jer to nije pomalo secenje grane na kojoj sedis ?I Dunga je danas ladno pozvao okruglo 23 igraca.. Ne znam koliko je to pametno al ajd.
mobio Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 I Dunga je danas ladno pozvao okruglo 23 igraca.. Ne znam koliko je to pametno al ajd.Koliko sam ja shvatio, Dunga je objavio 23 i najavio da ce dopuniti sa jos 7 neimenovanih...Za to mislim da moze biti pametno. Jednostavno rekao je ko mu je prvi izbor, a ovih 7 su rezerve...
Recommended Posts