Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted

Tadić bog.

Bez njega bismo imali 1 bod u ovim kvalifikacijama.

• Replies 42.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1682

• levi

1125

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

995

Posted

Rutinska pobeda u sssr-u i uveden Gaćinović u reprezentaciju 

Šteta što smo se obrukali bunkerom u poslednjih pola sata. Nikad naši treneri neće naučiti! girl-says-no-no-smiley-emoticon.gif

Posted

Austrija ce nas ubiti tamo, s Irskom 1:1, ovo ostalo da ocistimo i u baraz na Francuze vrelih srca i ladnih glava™.

U Becu cemo biti domačini, težko če nas Auatrijanci ubiti+oni če imati igrača manje u 1 Arnautovicu

Posted

Muslin that we all know and love iz perioda kad je vodio Zvezdu. Mrzeo sam svaki sekund koji je proveo na klupi ali smo pobedjivali svuda i uvek, ni sami ne znajuci kako. :lolol:

Posted (edited)

Dakle The Sportster, sajt koji je 99% posvećen američkim sportovima i gde fudbal nazivaju 'soccer' je po tebi "kako to vide u Realu?" :lol:

Ti si Krlo Sporta na PPP :Hail:

Imaš i na RealMadrid.com ali jebi ga, ja se ipak dobro sećam Spasića, dok još nije ni prešao kod vas, tako da - smanji svoj ego malo, nije loše priznati da nemaš pojma i da se baziraš na legendama koje si čuo kad si bio mali.

Edit: evo i ovde http://mondo.rs/a802928/Sport/Fudbal/Predrag-Spasic-najgori-transfer-spanske-lige.html

Edited by dragance
Posted

Muslin je pobeđivao na različite načine u svojoj karijeri

Konkretno danas smo pobedili jer smo odigrali dobru utakmicu i dali 3 gola,  ukupno 12 do sada u kvalifikacijama  :unsure:

Posted

Imamo najzad Piksija za sirotinju! 

Posted

Imamo najzad Piksija za sirotinju!

Jos kad bi imali Barda na klupi gde bi nam bio kraj ????

Posted

Ja sam Muslina gotivio. Muslin je pobedjivao. Tacka.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

danas smo tri puta šutnuli u okvir gola. koncentracija i fokus au bili na vrhuncu, nema to veze sa tim ko je selektor

Posted

Cetvrti smo po efikasnosti trenutno u kvalifikacijama, iza Belgije, Spanije i Nemacke.

Posted

Imaš i na RealMadrid.com ali jebi ga, ja se ipak dobro sećam Spasića, dok još nije ni prešao kod vas, tako da - smanji svoj ego malo, nije loše priznati da nemaš pojma i da se baziraš na legendama koje si čuo kad si bio mali.

Edit: evo i ovde http://mondo.rs/a802928/Sport/Fudbal/Predrag-Spasic-najgori-transfer-spanske-lige.html

eto, što je bilo teško da odmah navedeš relevantan izvor, novinara Marke umesto što si naveo najgluplji mogući? 

a što se tiče zvaničnog sajta Reala, sumnjam baš da bi se tako sa nepoštovanjem odnosili prema bivšim igračima pa da biraju najgore

Posted

Да ли си бре нормалан да му објашњаваш?  :o

Muslin that we all know and love iz perioda kad je vodio Zvezdu. Mrzeo sam svaki sekund koji je proveo na klupi ali smo pobedjivali svuda i uvek, ni sami ne znajuci kako. :lolol:

Био и онај Лацио, па Динамо...но, све у свему уз Миљана II једини озбиљан посттитостански селектор. Има чак и слабију групу играча.

Ja sam Muslina gotivio. Muslin je pobedjivao. Tacka.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Секта™.  ^_^

Posted

posto nemam zivaca za kosarku, gledam ove mlade kako rasturaju svedjane. imam osecaj da bi isto tako rasturili ove muslinove babe.