nisam ja Posted March 24, 2017 Posted March 24, 2017 Tadić bog. Bez njega bismo imali 1 bod u ovim kvalifikacijama.
levi Posted March 24, 2017 Posted March 24, 2017 Rutinska pobeda u sssr-u i uveden Gaćinović u reprezentaciju Šteta što smo se obrukali bunkerom u poslednjih pola sata. Nikad naši treneri neće naučiti!
Cash Posted March 24, 2017 Posted March 24, 2017 Austrija ce nas ubiti tamo, s Irskom 1:1, ovo ostalo da ocistimo i u baraz na Francuze vrelih srca i ladnih glava™. U Becu cemo biti domačini, težko če nas Auatrijanci ubiti+oni če imati igrača manje u 1 Arnautovicu
harper lee Posted March 24, 2017 Posted March 24, 2017 Muslin that we all know and love iz perioda kad je vodio Zvezdu. Mrzeo sam svaki sekund koji je proveo na klupi ali smo pobedjivali svuda i uvek, ni sami ne znajuci kako.
dragance Posted March 24, 2017 Posted March 24, 2017 (edited) Dakle The Sportster, sajt koji je 99% posvećen američkim sportovima i gde fudbal nazivaju 'soccer' je po tebi "kako to vide u Realu?" Ti si Krlo Sporta na PPP Imaš i na RealMadrid.com ali jebi ga, ja se ipak dobro sećam Spasića, dok još nije ni prešao kod vas, tako da - smanji svoj ego malo, nije loše priznati da nemaš pojma i da se baziraš na legendama koje si čuo kad si bio mali. Edit: evo i ovde http://mondo.rs/a802928/Sport/Fudbal/Predrag-Spasic-najgori-transfer-spanske-lige.html Edited March 24, 2017 by dragance
levi Posted March 24, 2017 Posted March 24, 2017 Muslin je pobeđivao na različite načine u svojoj karijeri Konkretno danas smo pobedili jer smo odigrali dobru utakmicu i dali 3 gola, ukupno 12 do sada u kvalifikacijama
Cash Posted March 24, 2017 Posted March 24, 2017 Imamo najzad Piksija za sirotinju! Jos kad bi imali Barda na klupi gde bi nam bio kraj ????
John Coltrane Posted March 24, 2017 Posted March 24, 2017 Ja sam Muslina gotivio. Muslin je pobedjivao. Tacka. Sent from my iPhone using Tapatalk
kud u maglu Simoviću Posted March 24, 2017 Posted March 24, 2017 danas smo tri puta šutnuli u okvir gola. koncentracija i fokus au bili na vrhuncu, nema to veze sa tim ko je selektor
W.F.C. Posted March 24, 2017 Posted March 24, 2017 Cetvrti smo po efikasnosti trenutno u kvalifikacijama, iza Belgije, Spanije i Nemacke.
copkillah Posted March 24, 2017 Posted March 24, 2017 Imaš i na RealMadrid.com ali jebi ga, ja se ipak dobro sećam Spasića, dok još nije ni prešao kod vas, tako da - smanji svoj ego malo, nije loše priznati da nemaš pojma i da se baziraš na legendama koje si čuo kad si bio mali. Edit: evo i ovde http://mondo.rs/a802928/Sport/Fudbal/Predrag-Spasic-najgori-transfer-spanske-lige.html eto, što je bilo teško da odmah navedeš relevantan izvor, novinara Marke umesto što si naveo najgluplji mogući? a što se tiče zvaničnog sajta Reala, sumnjam baš da bi se tako sa nepoštovanjem odnosili prema bivšim igračima pa da biraju najgore
porucnik vasic Posted March 24, 2017 Posted March 24, 2017 Imaš i na RealMadrid.com ali jebi ga, ja se ipak dobro sećam Spasića, dok još nije ni prešao kod vas, tako da - smanji svoj ego malo, nije loše priznati da nemaš pojma i da se baziraš na legendama koje si čuo kad si bio mali. Edit: evo i ovde http://mondo.rs/a802928/Sport/Fudbal/Predrag-Spasic-najgori-transfer-spanske-lige.html Да ли си бре нормалан да му објашњаваш? :o Muslin that we all know and love iz perioda kad je vodio Zvezdu. Mrzeo sam svaki sekund koji je proveo na klupi ali smo pobedjivali svuda i uvek, ni sami ne znajuci kako. Био и онај Лацио, па Динамо...но, све у свему уз Миљана II једини озбиљан посттитостански селектор. Има чак и слабију групу играча. Ja sam Muslina gotivio. Muslin je pobedjivao. Tacka. Sent from my iPhone using Tapatalk Секта. ^_^
roux senyurt Posted March 24, 2017 Posted March 24, 2017 posto nemam zivaca za kosarku, gledam ove mlade kako rasturaju svedjane. imam osecaj da bi isto tako rasturili ove muslinove babe.
Recommended Posts