Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted

sledi kazna!

najstroza... samo da ne sutira Kolarov
  • Replies 42.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1682

• levi

1125

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

995

Posted (edited)

Trebao je Kolarov da izvede

. Kad je bal daj da jebemo i princezu.

Edited by Aleksandar88
Posted

I sad opet mucenje..

Poslato sa Redmi Note 3 Pro ili Asus tableta

Posted

Ništa manje nad nije usralo nego njih, s'tim da je mnogo veća briga igra nego rezultat.

Posted

Krstajić izgleda pet godina mlađe u odnosu na onu sezonu kad je igrao u Partizanu.

Posted

Kapiram ostrašćenost i sve, ali reći da je Spasić realov NAJVEĆI promašaj je dovoljno za samoban na barem dve nedelje :lol:

Jebote pa samo iz tvog™ kluba su bila dva veća promašaja, a da ne pominjem razne Anelke, Vudgejte, Gravesene. Jebeni Kasano!

Znam da si mlad, a sa mladošću ide i mladalačka glupost. No ajde: http://www.thesportster.com/soccer/top-15-worst-real-madrid-players-of-all-time/

I naravno, ima tu velikih promašaja iz "mog" kluba. Ja ti samo kažem kako to vide u Realu. Imaš na još mesta sličnu tabelu.

Nego, koji je rezultat ovde, da se ne nerviram?

Posted

Odlična igra, lepo vezemo i lako dolazimo do 16. Treba još 2 u drugom i to je to. Ovi su se ispucali i posle gola odmah krenuli sa odugovlačenjem. Realno Kostić lako pade, ali daj sta daš :)

Posted

Tadić kapiten drži motivacioni govor, Bane Mutavi klima glavom

Posted

Znam da si mlad, a sa mladošću ide i mladalačka glupost. No ajde: http://www.thesportster.com/soccer/top-15-worst-real-madrid-players-of-all-time/

I naravno, ima tu velikih promašaja iz "mog" kluba. Ja ti samo kažem kako to vide u Realu. Imaš na još mesta sličnu tabelu.

Nego, koji je rezultat ovde, da se ne nerviram?

Dakle The Sportster, sajt koji je 99% posvećen američkim sportovima i gde fudbal nazivaju 'soccer' je po tebi "kako to vide u Realu?" :lol:

Ti si Krlo Sporta na PPP :Hail:

Posted

И после кажу да је наша лига слаба... Наспрам овога што игра репрезентација право је уживање гледати викендом наше клубове на домаћим пашњацима.