mlatko Posted March 24, 2017 Posted March 24, 2017 sledi kazna!najstroza... samo da ne sutira Kolarov
Aleksandar88 Posted March 24, 2017 Posted March 24, 2017 (edited) Trebao je Kolarov da izvede . Kad je bal daj da jebemo i princezu. Edited March 24, 2017 by Aleksandar88
Milosh76 Posted March 24, 2017 Posted March 24, 2017 I sad opet mucenje.. Poslato sa Redmi Note 3 Pro ili Asus tableta
Aleksandar88 Posted March 24, 2017 Posted March 24, 2017 Ništa manje nad nije usralo nego njih, s'tim da je mnogo veća briga igra nego rezultat.
Aleksandar88 Posted March 24, 2017 Posted March 24, 2017 Krstajić izgleda pet godina mlađe u odnosu na onu sezonu kad je igrao u Partizanu.
dragance Posted March 24, 2017 Posted March 24, 2017 Kapiram ostrašćenost i sve, ali reći da je Spasić realov NAJVEĆI promašaj je dovoljno za samoban na barem dve nedelje Jebote pa samo iz tvog™ kluba su bila dva veća promašaja, a da ne pominjem razne Anelke, Vudgejte, Gravesene. Jebeni Kasano! Znam da si mlad, a sa mladošću ide i mladalačka glupost. No ajde: http://www.thesportster.com/soccer/top-15-worst-real-madrid-players-of-all-time/ I naravno, ima tu velikih promašaja iz "mog" kluba. Ja ti samo kažem kako to vide u Realu. Imaš na još mesta sličnu tabelu. Nego, koji je rezultat ovde, da se ne nerviram?
radnik Posted March 24, 2017 Posted March 24, 2017 Odlična igra, lepo vezemo i lako dolazimo do 16. Treba još 2 u drugom i to je to. Ovi su se ispucali i posle gola odmah krenuli sa odugovlačenjem. Realno Kostić lako pade, ali daj sta daš :)
levi Posted March 24, 2017 Posted March 24, 2017 Tadić kapiten drži motivacioni govor, Bane Mutavi klima glavom
copkillah Posted March 24, 2017 Posted March 24, 2017 Znam da si mlad, a sa mladošću ide i mladalačka glupost. No ajde: http://www.thesportster.com/soccer/top-15-worst-real-madrid-players-of-all-time/ I naravno, ima tu velikih promašaja iz "mog" kluba. Ja ti samo kažem kako to vide u Realu. Imaš na još mesta sličnu tabelu. Nego, koji je rezultat ovde, da se ne nerviram? Dakle The Sportster, sajt koji je 99% posvećen američkim sportovima i gde fudbal nazivaju 'soccer' je po tebi "kako to vide u Realu?" Ti si Krlo Sporta na PPP
Captain_Darling Posted March 24, 2017 Posted March 24, 2017 И после кажу да је наша лига слаба... Наспрам овога што игра репрезентација право је уживање гледати викендом наше клубове на домаћим пашњацима.
Recommended Posts