Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted (edited)

Takvog tima u ovoj grupi nema. Mi ne jurimo osvajanje u Rusiji, već direktne kvalifikacije. Problema ima, ali daleko od toga da ne može da se popravi.

sreća te smo u grupi sa evropskim drugoligaškim, treće i četvrtoligaškim reprezentacijama, ali će svi posle ove utakmice jednostavno zaključiti da je zaustavljanje tadića = zaustavljanju srbije. možemo samo da se nadamo i molimo da gruzijci, velšani, irci to neće uspeti.

bojim se da će se odbrana teško uigrati, niko od njih ne igra sa trojicom pozadi u svom timu i to će nam biti najveći problem. od te trojice jedan je kršten™ igrač, jedan igrač čija je karijera već dve godine u silaznoj putanji, a treći menadžerski projekt.

ostaje nam da molimo dobrog alaha da maksimović primiriše prvi tim napolija

@dimitrije

:isuse:

Edited by kud u maglu Simoviću
  • Replies 42.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1682

• levi

1125

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

995

Posted

Zanimljiva tekma, sve u svemu. Imali smo dosta srece, svaki austrijski prilazak nasem golu je bio opasan, cemu su dosta doprinele neshvatljivo smusene reakcije nase odbrane. Kostic osim one pete nevidiljiv, 2-3 ocajna pasa u prvom delu pravo u noge austrijancima, znamo da moze  mnogo bolje. Fejsa odlican, Milivojevic isto dobar. Stefan Mitrovic jeziv, nadam se da je ovo njegov oprostaj od nacionalnog tima. Vukovic je za njega Kanavaro i to onaj bolji brat. 

Posted

Simovicu, zeznuli ste se u proceni i sada bi bilo dobro da spustite durbin, da se ne zalecete, da se ukurvite i sacekate priliku kada nasi izgube.

Posted

da se ukurvite

Uvek odlicna ideja

Posted

Vidim da mnogi kukaju na sudjenje, al ja bih rekao da je sudija bio odlican. Sem kiksa kod njihovog drugog gola (a to ipak ide pomocniku na dusu) sve je bilo kako treba. Isti kriterijum, pustio da se igra, kartone davao na vreme...

Radisa, vec par godina je pravilo da se ceka da se vidi koji igrac ce doci do lopte pa tek onda se signalizira ofsajd. To sto je zbunio mitrovica nije relevantno. Nema ofsajda kod prvog gola.

Za ovaj drugi je nedic sve lepo objasnio.

Indirekta takodje nema. Pravilo kaze da se indirekt svira kad igrac sa namerom vrati loptu golmanu. Ovde je bilo tesko skontati koji je od njih dvojice uopste udario loptu. Mitrovic je hteo da je izbine al je bio trapav. To ne bi sudio ni jedan sudija...

Sto se tice utakmice, odlicna za gledanje. Dopada mi se zelja kod nasih igraca. Tadic je majstor, a iako sam bio malo skeptik zbog taktike lepo je to muki poslozio. Odbrana ce se utegnuti kad se ustali trojka pozadi. Vazna pobeda za nas, jer sad relaksirano idemo u vels gde bi sa 3 boda vec obavili pola posla...

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

@Adašević

Igrač koji stoji u ofsajdu utiče na igru ako lopta ide prema njemu i to mora biti ofsajd... Kad se to desi u LŠ ili Eng Ligi, podsetiću te, pa da komentarišemo zajedno...

Inače, ne možeš reći da je suđenje bilo ok, samo je poklonjen gol jednoj ekipi... Jbg, to je moglo i odlučiti utakmicu...

Za vrćanje golmanu, meni je izgledalo sa je lepo vratio otvorenim stopalom, i da nikakvog zbuna tu nije bilo...

Posted

Pobeda posle koje bi svaki selektor bio više zabrinut nego zadovoljan.

Хоће ли неко да га спусти тамо где треба да буде? Три дана на је забављао сад је постало јааако досадно. :yawn2:

Odlicno, bravo momci.

Ja ne znam sta vi vidite u Kataiu osim igraca 80-tih godina koji nema kondiciju. Svaki put kasni na loptu.

Tadic se poigrava sa ovima. Jos Matic da se vrati bice ovo jos bolje.

Muslin samo treba da se drzi ove taktike i da uigrava tim.

Ћелави само то и зна да постави. Усталиће он тим за утакмицу две.

Dete sto na szd spava

+1

Simovic i dete iz kolevke su postavili tezu da reprezentacija ne valja i kao krunski dokaz naveli da je to "vidljivo iz aviona". Oocigledno je da su obojca utakmicu pratili iz aviona.

Е КУМС нам је проп'о. Скроз.

Posted

I meni se cini da prvi njihov gol nije ofsajd.

Ne moze sudija dobiti prelaznu zbog gola iz ofsajda jbg.

Posted

Simovicu, zeznuli ste se u proceni i sada bi bilo dobro da spustite durbin, da se ne zalecete, da se ukurvite i sacekate priliku kada nasi izgube.

a vi bih ste mogli da čitate šta drugi pišu, a ne da lupate ko otvoren prozor. na promaji

Posted

@Adašević

Igrač koji stoji u ofsajdu utiče na igru ako lopta ide prema njemu i to mora biti ofsajd... Kad se to desi u LŠ ili Eng Ligi, podsetiću te, pa da komentarišemo zajedno...

To nije ofsajd vec nekoliko godina

Posted

@Adašević

Inače, ne možeš reći da je suđenje bilo ok, samo je poklonjen gol jednoj ekipi... Jbg, to je moglo i odlučiti utakmicu...

Za vrćanje golmanu, meni je izgledalo sa je lepo vratio otvorenim stopalom, i da nikakvog zbuna tu nije bilo...

Ajde. Uvek sam za analizu :)

Pre 10 godina bi ti bio u pravu. Ali se vec godinama striktno ceka i da samo onaj igrac koji i dobije prednost iz te pozicije bude sankcionisan.

Imao si i onaj korner kad je golman izbio a bane bio u ofsajd polozaju ali sudije su svirale kor er a ne ofsajd. I tu nisu pogresili...

A sto se indirekta tice, obojica su krenuli ka lopti, obe noge su bile tu. Ja bih rekao da je dodao loptu mitrovic ali gornjim delom stopala a ne otvorenim djonom. Ajd da kazem da je mogao da proceni i da je namera, ali mislim da je do eo dobru odluku...

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Posted

btw, meni Mustafa nekako bolje izgleda nego Rajkovic u ove tri utakmica. Kako brani Rajkovic u klubu? Ono sto smo videli protiv Iraca je bila totalna katastrofa. Mustafa je danas bio vrlo solidan.

Posted

Mustafa je bio odlican. Cak mu je malo falilo da odbrani onu svinjariju iz ofsajda.

Posted

Mustafa je prvi golman ove ekipe, to nije slučajno tako. Golman mora da bude autoritet za svoju ekipu, a za ovu ekipu to nije Rajković. Nije ni Stojković, kad počne onako sumanuto da ljubi loptu i da se krsti, vidi se da on sam prvi nije siguran u sebe, ali igrači su navikli na njega, zajedno su prošli dosta toga i to je to

Rajković može da bude prvi golman reprezentacije kad u njoj budu preovladavali njegovi drugari iz Litvanije i sa N. Zelanda. Za njih je Rajko bog otac na golu. Za Ivanovića i Kolarova nije

Posted

Да се приземљимо, током српске химне

arnautovica_preplavile_emocije_na_stadio

Могао је да нас набуши, као што ће урадити у Бечу јер се шета између наша 3 играча.