Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted

Simovicu i ti gledas fudbal preko lajvskora ko Midle?

• Replies 42.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1682

• levi

1125

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

995

Posted

Kums gleda na rezultati.com ????

Posted

To je hrvatska verzija. Nisam ni sumnjao...

Posted

ne brate moćo, samo da znaš koliki mi je tv. a imam i opciju footbal nabudži sliku kao da si tamo. al mi je dosadan fudbal postao neopevano. mislim da je overdoz u pitanju. mogu da gledam samo partizan. recimo ovo kolo lš sam gledao možda 5 min.

al sam uživao prošle nedelje gledajući kolubara bežanija, krš tekma al mi bilo zanimljivije od sporting real npr.

a što si potao za livescore, jel rajko mačka do jaja branio

:unsure:

Posted

subjektivan si jery je branio u jagodini

:fantom:

Posted

ne brate moćo, samo da znaš koliki mi je tv. a imam i opciju footbal nabudži sliku kao da si tamo. al mi je dosadan fudbal postao neopevano. mislim da je overdoz u pitanju. mogu da gledam samo partizan. recimo ovo kolo lš sam gledao možda 5 min.

al sam uživao prošle nedelje gledajući kolubara bežanija, krš tekma al mi bilo zanimljivije od sporting real npr.

a što si potao za livescore, jel rajko mačka do jaja branio

:unsure:

Ja gledao Trstenik - Car Konstantin za vikend, do jaja tekma.

Aca stop trenutak: Rajkov ćale je pre 15-ak god. odbranio penal u Trsteniku.

Posted (edited)

Iz mlade reprezentacije trenutno najspremniji za prelazak u seniorsku je Gaćinović, koji igra dobro u Bundesligi. To je nešto što fali ostalima iz te generacije. utakmice u jakoj ligi, da očvrsnu i odrastu. Jedini problem je što na njegovoj poziciji igra Kostić, koji je odjednom postao prvi - drugi igrač reprezentacije, a  nije mnogo stariji od njega. Ali svejedno, treba da bude prva alternativa i da se ubuduće menjaju na tom mestu u zavisnosti od forme, kartona itd

Sledeći po rangu je Maksimović, on nije u tako jakoj ligi, ali igra standardno, igra i tu Ligu Evrope, Cl, kvalifikacije..  Mogao bi odmah da uđe u reprezentaciju umesto Milivojevića, a za dalje će zavisiti od prelaska u jaču ligu. Ako ode u klub u kome će da igra, biće rešeno to mesto pored Matića u sredini za duže vreme.

Treći bi trebalo da je desni bek Gajić, mada se brzo ugasio u Francuskoj posle dobrog početka. Morao bi da počne da igra ili da menja klub. Ali mislim da bi njemu odgovarao ovaj sistem i pozicija koju igra vremešni ™ Rukavina, tako da može da mu bude prva rezerva i da ga menja kod Muslina, a kod nekog sledećeg selektora sa prelaskom na 4 pozadi da nasledi i Ivanovića

To su dva-tri igrača koja možemo da promovišemo u ovom ciklusu. Tu je negde i Milinković Savić, ali kod nekog drugog selektora.  Sve preko toga bi bilo nepotrebno, kao kad je Siniša uveo pola u-19  reprezentacije preko reda, ili kad su uveli Rajkovića samo zato što je Rajković i sad ne znaju šta da rade sa njim. Nije spreman da brani za A tim, a vraćanje u mladu bi bilo kontraptoduktivno

Edited by levi
Posted

Milivojević je, ako izuzmemo nepotreban faul posle kojeg su poveli gosti, bio ponajbolji na terenu. Plus je standardan u jakom Olimpijakosu. Ima 25 godina. Gledam sada Matića i ne vidim ništa specijalno zbog čega bi bio ispred Milivojevića.

Posted

Malo je reći nepotreban faul. Napao nedužnog čoveka koji je išao sam na dvojicu naših. Kao tele

Posted

Adrenalin na početku novog ciklusa [emoji17]

A evo i Matić je pokazao šta je znao dok je igrao u Benfiki. Tu je Gudelj najtanji igrački.

Posted

Adrenalin na početku novog ciklusa [emoji17]

A evo i Matić je pokazao šta je znao dok je igrao u Benfiki. Tu je Gudelj najtanji igrački.

Гудељ једино има шансе да заигра ако се изљуби са Јанузајем и заплаче ако се завијори лажна застава лажне државе...

Posted

Гудељ једино има шансе да заигра ако се изљуби са Јанузајем и заплаче ако се завијори лажна застава лажне државе...

? [emoji33]
Posted

o čemu ti pričaš čoveče?

Posted

Milivojević je, ako izuzmemo nepotreban faul posle kojeg su poveli gosti, bio ponajbolji na terenu. Plus je standardan u jakom Olimpijakosu. Ima 25 godina. Gledam sada Matića i ne vidim ništa specijalno zbog čega bi bio ispred Milivojevića.

Ништа специјано? Упореди то што су урадили Канте и Матић са онм што су урадили Џака и Коколин.