September 5, 20168 yr Mojne, ili zato sto smo mi napali? Nije nego su se oni poviukli jer im je dosta bod iz ovakve utakmice u gostima Edited September 5, 20168 yr by levi
September 5, 20168 yr Igra solidna, rezultat los, odbrana krs. Ovim bodom nije nista izgubljeno, Irci nece kuci biti favoriti. Moldavija se vani mora dobiti i kuci ne izgubiti od Austrije nikako, da bi se ostalo u igri.
September 5, 20168 yr Karleusa je imao rekordan broj losih poteza po minutu provedenom na terenu To je njegov maksimum, jebo ga onaj ko ga je uveo
September 5, 20168 yr nista mi nije utisak, samo jedno - kakva je rupetina rajkovic. decko je izgledao daleko normalnije sa 18 godina.
September 5, 20168 yr Ne razumem kako neko moze da kaze da smo slucajno dali prvi gol. To sto njihov odbrambeni nije cuvao Kostica kad je morao i to sto se Kostic dobro pozicionirao je jedna od elemntarnosti fudbalske igre. Edited September 5, 20168 yr by IndridCold
September 5, 20168 yr Bane=Baba Katai=Rupa Rajko=Nesiguran Mitar=katastrofa. Težko cemo u Rusiju mnogo smo jadni.
September 5, 20168 yr Za ovaj potez Rajkovića više nikada ne zvati u repku. N-I-K-A-D-A. -1 Neko je pominjao Muslina sa dzojpedom.