Meazza Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 Ali valjda moze da insistira na tome da mu golman ne dribla protivnickog napadaca, da mu igraci ne prave idiotske faulove u zoni suta... Pa nije to americki fudbal da moze da im javlja na mikrofon svaku odluku. To je decision making samih igraca, njihova greska. Naravno da su to ucili od malih nogu.
ZokiAsov Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 Sta znam, delujemo bolje nego sto sam ocekivao. U drugom se moze ocekivati veliki pritisak za izjednacenje i gol iraca iz kontre.
kud u maglu Simoviću Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 (edited) ko je car koji priziva faktor sreće e jbt. lane :D Edited September 5, 2016 by kud u maglu Simoviću
Godfrey Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 prekinuli neku zanimljivu Lanetovu misao (RTS HD) Oni su vise pobili za 4 godine nego turci za 500. Majke mi moje. Tako nesto je rekao. I ja čuo. Da li je politički nešto?Verovatno je mislio na Hrvate. Sada je u toku i Hrvatska-Turska, pa je verovatno to bio komentar na tu utakmicu.
Korki Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 Sta znam, delujemo bolje nego sto sam ocekivao. U drugom se moze ocekivati veliki pritisak za izjednacenje i gol iraca iz kontre.
borris_ Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 (edited) Ja ocekujem preokret. Znam budala sam. Edited September 5, 2016 by borris_
čekmeže Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 Na koga je mislio... znam da teško ide mišljenje uz ime istoričara Laneta al da pitam ipak :) Hune.
MiddleClass Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 Fale Zivkara, Matic, Grujic i dva Maksimovica. Kolarovu bih se zahvalio na saradnji.
borris_ Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 Fale Zivkara, Matic, Grujic i dva Maksimovica. Kolarovu bih se zahvalio na saradnji. Zasto?
omiljeni Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 Pa nije to americki fudbal da moze da im javlja na mikrofon svaku odluku. To je decision making samih igraca, njihova greska. Naravno da su to ucili od malih nogu. to je zastarela tehnologija. od ove sezone u NFL će treneri imati džojstike da bolje komanduju sa igračima.
Meazza Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 to je zastarela tehnologija. od ove sezone u NFL će treneri imati džojstike da bolje komanduju sa igračima. E bas to, dzojstik. Samo bi tako Muslin mogao da bude okrivljen sto Rajkovic dribla Kina.
Milosh76 Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 Katai, Maksimovic i Pavlovic umesto Kostica, Gudelja j Mitrovica, pa ce ovo mozda liciti na nesto Poslato sa Asus tableta ili Lumia 830
Milosh76 Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 Onaj sto igra redovno i daje golove,nekad Cuka, sad Kopenhagen. Sigurno u boljoj formi od Mitrovica Poslato sa Asus tableta ili Lumia 830
pbg12345 Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 ja ne znam sto se vi posle svih ovih godina i dalje gadjate imenima da idealnih 11 planete obuku dres reprezentacije srbije nista se tu bitno ne bi promenilo gledajte, slusajte aciku i uzivajte
Recommended Posts