Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted

Maksimovic, Grujic, SMS, Andrija Zivkovic bi vec sada trebalo da budu starteri. Mladji, bolji, a nisu luzeri kojima je ocekivano da na pocetku kvalifikacija prime gol u trecem minutu.

Joe Allen za 2-0 :Hail:

Naravno, pricao sam o ovim koji su trenutno na raspolaganju.

Muslin ima neke svoje ideje, trenercina. Morao je da zovne Grujica i SMS-a. Je li Maksimovic povrijedjen?

• Replies 42.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1682

• levi

1125

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

995

Posted

Ko mi/nam kaze.

Sa druge strane pojedinci smorise pljuvajuci Muslina, a da nisu napisali ni jedno jedino slovo sta im to smeta i po cemu je gori od Curcica recimo?

Raca je najveca fudbalska prevara u reprezentaciji Srbije u poslednjih 10 godina. Njegova svrha u timu je nikad uocena.

Poslato sa Asus tableta ili Lumia 830

ma do jaja je muslin, sjajno bismo igrali da ne kvare raca, fejsa i bambi

Posted

Maksimovic, Grujic, SMS, Andrija Zivkovic bi vec sada trebalo da budu starteri. Mladji, bolji, a nisu luzeri kojima je ocekivano da na pocetku kvalifikacija prime gol u trecem minutu.

Joe Allen za 2-0 :Hail:

To je to...

Drugo, jbg, ne postavljaš napad po krilu protiv ekipe koja je dominantna u skoku...

Treće, Tadića su skenirali od glave do pete, ima flastera i ne može se igrati preko njega, ako je tako... Muslin, kao da to ne vidi, mogao mu je menjati stranu sa Kostićem, pa da vidimo... Mogao ga je staviti u sredinu, promeniti formaciju, bilo šta...

Statični smo, ovi su parkirali bus, mi idemo na krila, recept za katastrofu do kraja...

Posted

Univerzijada je bila pre 7 godina, a uopste nije odrzavan kako treba.

Posted

Aj odjebi kad nisi ovako reagovao na dansverov post.

To je samo realno stanje srpskog fudbala, tvoj problem je što tako čitaš.

Posted

...

A jbg, ne moze selektor da uvezba odbranu, to ne ide brzo, igraci moraju duze da igraju i treniraju zajedno. ...

Ali valjda moze da insistira na tome da mu golman ne dribla protivnickog napadaca, da mu igraci ne prave idiotske faulove u zoni suta...
Posted

Нико не утрчава без лопте да повуче ирске играче у одрбани, да направи простор за неког.

Posted

ma do jaja je muslin, sjajno bismo igrali da ne kvare raca, fejsa i bambi

Mislim da je kisa jedan od vecih krivaca zasto ne igramo bolje.

Posted

Tadic je bio zaista los, ono sto sam ja gledao. Mogao je mnogo bolje. Ne znam nista o tom igracu, mozda je dobar kako kazete ali ima lose vece.

Posted

Sad gledam odbranu™ Rajkovica prilikom gola, prilicno laganu loptu traljavo brani. Mozda je mogao i bolje kod autogola.

Posted

Naravno, pricao sam o ovim koji su trenutno na raspolaganju.

Muslin ima neke svoje ideje, trenercina. Morao je da zovne Grujica i SMS-a. Je li Maksimovic povrijedjen?

Valjda je na klupi Maksimovic, tako stoji na flashscoru. Grujic je  ustupljen mladoj repki ali je trebalo da ga vrate u A tim. SMS mu se ne uklapa u koncept™.

Da je jos malo jaci vetar ovo bi bio domacinski ambijent za Waltersa i Whelana :)

Posted (edited)

On je maksimalno iskoristio šta ima i iz svakog igrača iscedio maksimum...

Pravio je igru spram tima i zato je bio odličan...

Ovi sad prvo osmisle igru, pa onda guraju igrače da to igraju, nevezano od karakteristika i mogućnosti igrača... Jbg, zato je R&A bio bolji od svih njih osim Petka, koji je radio to isto, samo na nižem nivou...

radomir je insistirao na prekidu u jendoj barceloni. toliko o prilagodjavanju. :D razlika je uglavnom u tome sto je on bio vrhunski motivator i znao je kako da pristupi nasim splavarima. inace, koliko opsti utisak ljudi grade na osnovu krajnjeg rezultata, najbolje pokazuje da je radomirova najbolja utakmica bila ona u kojoj je ispao sa svjetskog prvenstva.

djesi, lanco. posalji slobodno neke dobre albume na pm :)

Edited by Timmi
Posted

To je samo realno stanje srpskog fudbala, tvoj problem je što tako čitaš.

on je bosanac, oprosti mu
Posted

prekinuli neku zanimljivu Lanetovu misao (RTS HD)

Oni su vise pobili za 4 godine nego turci za 500. Majke mi moje.

Tako nesto je rekao. 

Na koga je mislio... znam da teško ide mišljenje uz ime istoričara Laneta al da pitam ipak :)