June 29, 20168 yr Ajd Stevic i nekako s obzirom da nam je levog beka igrao 1 Željko Petrović a njemu je nakon sat vremena igre trebala boca sa kiseonikom.
June 30, 20168 yr to sa iranom je verovatno najgora utakmica u istoriji svetskih prvenstava Te utakmice se sećam po tome što je Milojko celu utakmicu Irance nazivao Peruancima...na kraju je zaključio nešto tipa da nije ni moglo bolje jer Peruanci nisu ni hteli da igraju fudbal i da su došli samo da se brane...
June 30, 20168 yr Nikad necu prezaliti taj Piksijev promasaj. Kakvu epsku utakmicu je odigrao, nije zasluzio da ga ne da. Nije trebalo da otvara seriju. Mislim da je već tada bilo jasno da Robi uvek šutira u šipku, gde nije golman. Što se tiče 2:2 sa Nemcima, mislim da je ključna bila povreda Darka Kovačevićaa. Mnogo je značio jak, a fudbalski pismen centarfor. Kada se vrši pritisak na nas, duga lopta, on je primi, zadrži koliko treba, ili ga fauliraju i tako prenesemo igru na protivničku polovinu. Mislim da je naš pad koincidirao sa njegovom povredom i da to nije bilo slučajno. Savo je drugi tip igrača bio. Bolje je osećao gol, ali slabiji u prijemu i građenju.
June 30, 20168 yr Pa u tim trenutcima su bas Savo i Drulovic trebali da udju,pa da se svabe dokusure iz kontre. A on ubacuje Pericu samo zato da malom skoči cena, pa onda jos uvodjenje Govedarice.Kako se nokautira 1 Nemacka je kasnije pokazao 1 Ciro.
June 30, 20168 yr Rubrika na danasnji dan, 30.6.1990... Ух. Први пут сам се у животу напио после те утакмице.
June 30, 20168 yr Milojko je posle utakmice sa Irancima uzeo Sinisinu kopacku i rekao da je ovo kopacka kojom je postignut prvi gol za nasu repstaciju a Sinisa averuje za 1990 jbg, bezveze je Osim odredio izvodjace, secam se da je neko preko reda upao, tj da nije trebao da bude takav redosled kojim su izvodjeni penali za nas Tomicina opklada sa Maradonom
June 30, 20168 yr Trebalo je tu utakmicu da resimo pre penala, bilo je 1 kroz 1 da cemo ispasti u penal seriji. Nije da nismo imali sansi, samo Robi i Dejo su promasili dve prilike koje se ne promasuju. Argentina se svojski provlacila do finala penalima i na kraju ih je karma nagradila tako sto im je izmakao trofej upravo zbog prilicno sumnjivog penala za Nemce na nekih 7-8 minuta pre kraja finala.
June 30, 20168 yr a kako smo tek nemce razbili na tom sp ujedno prvo sp (veliko takmicenje) kog se secam i naravno album, sa 12 mubaraka iz uae
June 30, 20168 yr i to sa igracem manje od 30. minuta otprilike, znaci 90. i bili smo bolji S obzirom da je Argentina celo to prvenstvo igrala sa osam igraca manje to i nije neki poduhvat. Kakav je to run bio, prvo Brazil s onim volsebnim dodavanjem Maradone ka Kanidji za 1:0, pa mi na penale, pa zabari na penale, malo je falilo da i Nemacku oteraju u penal seriju i osvoje prvenstvo.
June 30, 20168 yr ako se dobro secam, mi smo, i pored piksijevog promasaja na pocetku, kasnije, posle trece serije, dosli do prednosti nakon sto je tomica odbranio maradoni, a troljo pogodio stativu. al sta to vredi kada su brnovic i hadzibegic zasrali. posebno pamtim prejadan sut brnovica. ja, sa tada deset godina, mislim da bih jace sutnuo. jedva je dobacio