Cash Posted June 29, 2016 Posted June 29, 2016 Ajd Stevic i nekako s obzirom da nam je levog beka igrao 1 Željko Petrović a njemu je nakon sat vremena igre trebala boca sa kiseonikom.
Apollo Creed Posted June 30, 2016 Posted June 30, 2016 to sa iranom je verovatno najgora utakmica u istoriji svetskih prvenstava Te utakmice se sećam po tome što je Milojko celu utakmicu Irance nazivao Peruancima...na kraju je zaključio nešto tipa da nije ni moglo bolje jer Peruanci nisu ni hteli da igraju fudbal i da su došli samo da se brane...
Renegade Posted June 30, 2016 Posted June 30, 2016 A dobro, sudija bio Peruanac. Pogreši čovek. :D Kovinjalo danas meša crno i belo.
Jozef K. Posted June 30, 2016 Posted June 30, 2016 Nikad necu prezaliti taj Piksijev promasaj. Kakvu epsku utakmicu je odigrao, nije zasluzio da ga ne da. Nije trebalo da otvara seriju. Mislim da je već tada bilo jasno da Robi uvek šutira u šipku, gde nije golman. Što se tiče 2:2 sa Nemcima, mislim da je ključna bila povreda Darka Kovačevićaa. Mnogo je značio jak, a fudbalski pismen centarfor. Kada se vrši pritisak na nas, duga lopta, on je primi, zadrži koliko treba, ili ga fauliraju i tako prenesemo igru na protivničku polovinu. Mislim da je naš pad koincidirao sa njegovom povredom i da to nije bilo slučajno. Savo je drugi tip igrača bio. Bolje je osećao gol, ali slabiji u prijemu i građenju.
Cash Posted June 30, 2016 Posted June 30, 2016 Pa u tim trenutcima su bas Savo i Drulovic trebali da udju,pa da se svabe dokusure iz kontre. A on ubacuje Pericu samo zato da malom skoči cena, pa onda jos uvodjenje Govedarice.Kako se nokautira 1 Nemacka je kasnije pokazao 1 Ciro.
porucnik vasic Posted June 30, 2016 Posted June 30, 2016 Rubrika na danasnji dan, 30.6.1990... Ух. Први пут сам се у животу напио после те утакмице.
darkonet Posted June 30, 2016 Posted June 30, 2016 Milojko je posle utakmice sa Irancima uzeo Sinisinu kopacku i rekao da je ovo kopacka kojom je postignut prvi gol za nasu repstaciju a Sinisa averuje za 1990 jbg, bezveze je Osim odredio izvodjace, secam se da je neko preko reda upao, tj da nije trebao da bude takav redosled kojim su izvodjeni penali za nas Tomicina opklada sa Maradonom
harper lee Posted June 30, 2016 Posted June 30, 2016 Trebalo je tu utakmicu da resimo pre penala, bilo je 1 kroz 1 da cemo ispasti u penal seriji. Nije da nismo imali sansi, samo Robi i Dejo su promasili dve prilike koje se ne promasuju. Argentina se svojski provlacila do finala penalima i na kraju ih je karma nagradila tako sto im je izmakao trofej upravo zbog prilicno sumnjivog penala za Nemce na nekih 7-8 minuta pre kraja finala.
Nikodije Posted June 30, 2016 Posted June 30, 2016 i to sa igracem manje od 30. minuta otprilike, znaci 90. i bili smo bolji
pbg12345 Posted June 30, 2016 Posted June 30, 2016 a kako smo tek nemce razbili na tom sp ujedno prvo sp (veliko takmicenje) kog se secam i naravno album, sa 12 mubaraka iz uae
harper lee Posted June 30, 2016 Posted June 30, 2016 i to sa igracem manje od 30. minuta otprilike, znaci 90. i bili smo bolji S obzirom da je Argentina celo to prvenstvo igrala sa osam igraca manje to i nije neki poduhvat. Kakav je to run bio, prvo Brazil s onim volsebnim dodavanjem Maradone ka Kanidji za 1:0, pa mi na penale, pa zabari na penale, malo je falilo da i Nemacku oteraju u penal seriju i osvoje prvenstvo.
Nikodije Posted June 30, 2016 Posted June 30, 2016 ako se dobro secam, mi smo, i pored piksijevog promasaja na pocetku, kasnije, posle trece serije, dosli do prednosti nakon sto je tomica odbranio maradoni, a troljo pogodio stativu. al sta to vredi kada su brnovic i hadzibegic zasrali. posebno pamtim prejadan sut brnovica. ja, sa tada deset godina, mislim da bih jace sutnuo. jedva je dobacio
Recommended Posts