June 5, 20168 yr U celoj utakmici najjaci (na zalost negativan) utisak je Mitroviceva odluka da drbla dvojcu protivnickih igraca u situaciji 4 na 2.
June 5, 20168 yr Ruxine, je l' na klupi Maksimovic iz Astane? Trebalo bi da jest, ne znam zašto je muki rešio da eskperimentiše u vezi Edited June 5, 20168 yr by Ruxin
June 5, 20168 yr Maksimović iz Astane se valjda vratio u astanu posle prve utakmice? Ko je ono rekao da Sloveni ne treba da igraju fudbal? Svaka mu je ko Njegoševa
June 5, 20168 yr Pa valjda zato esksperimentise da vidi sta, ko i koliko moze. Ovo mu je tek 3. utakmica.
June 5, 20168 yr Maksimović iz Astane se valjda vratio u astanu posle prve utakmice? Ko je ono rekao da Sloveni ne treba da igraju fudbal? Svaka mu je ko Njegoševa Moguće, ja to napamet Preteruješ, nismo mi krivi što pravoslavna braća sabotiraju ovaj predivni sport
June 5, 20168 yr Maksimović iz Astane se valjda vratio u astanu posle prve utakmice? nije valjda da se i on ne uklapa u sistem? Moramo sto pre da izmislimo nekog spica, ovaj Mitrovic ce mi pojesti sve zivce(ono sto je ostalo o d Bambija) u sledecih 10 godina.