Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

• Replies 42.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1682

• levi

1125

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

995

Posted

sisaj, gvinejo! sisaj, panamo!

:jerry:  :0.6:

Posted

Samo vi nipodaštavajte Kokijevu renesansu...  :fantom:

Posted

Rekao bih po slici da smo sjebali Panamu i Australiju. Feijeva Guiea je napredovala <_<

Srbija.jpg

Posted

На пут од тисућу миља крене се једним кораком. Зрно по зрно погача.

Posted

ma ta lista veze nema sa realnošću, kapa verde ispred nas i kengura :isuse:  iran i danska su komšije na listi, mexico ispred francuske how yes no

Posted

Ljajic povredjen pa je pusten, a SMS je velika buducnost naseg fudbala ali se ne uklapa u sistem, pusten je u klub ali ce se i dalje naravno pratiti njegove partije.

Procitao vijest na B92.

Ima jos http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2016&mm=06&dd=02&nav_id=1138938

"Ljajić se požalio na bol u zadnjoj loži, povredu koju vuče još iz kluba. Prišao mi je, objasnio o kakvom se problemu radi, a u dugovoru sa doktorom dobio je dozvolu da nastavi sa terapijom. On je igrač na koga sam računao da igra u Monaku, ali izašao sam mu u susret i ne vidim nikakav problem. A što se tiče Sergeja, razgovarali smo, pokušavao sam da mu nađem mesto u novom sistemu, hteo sam da ga vidim na poziciji zadnjeg veznog, ali rekao mi je da se tu ne oseća dobro i ja to poštujem. Na njega u svakom slučaju računam i dalje", zaključio je Muslin.

Posted

Uopste ne kapiram igracr kad krenu sa tom pricom kako se ne osecaju dobro na nekoj poziciji. Niko te ne tera da igras al ako igras radis ono sto ti trener kaze i to je to. Ajd ristic hoce da bude vezni nece bek... Ni to mi nije jasno a kamoli ovo nece da igra zadnjeg veznog jer je centralni... Wtf? Jos mlad igrac...

Posted

Kako se brzo vratio kult reprezentacije, kad treba dupe da im vidi Monte Karlo

Posted

Uopste ne kapiram igracr kad krenu sa tom pricom kako se ne osecaju dobro na nekoj poziciji. Niko te ne tera da igras al ako igras radis ono sto ti trener kaze i to je to. Ajd ristic hoce da bude vezni nece bek... Ni to mi nije jasno a kamoli ovo nece da igra zadnjeg veznog jer je centralni... Wtf? Jos mlad igrac...

Realno je da je SMS ofanzivni vezni te da će u ovoj Muslinovoj formaciji za njega teško biti mesta.

Pošteno je što je on i rekao da ne može igrati to što se od njega traži, ali i da nije rekao, mislim da će selektor na ta dva mesta u sredini pre  forsirati  Matića, Milivojevića, Fejsu, Gudelja, Maksimovića, Zdjelara pa i Brašanca...odnosno igrače koji mogu više trčati i obavljati defanzivnije zadatke.

Posted (edited)

Nema tošića i kolarova, odraćemo baćuškare!

Edit - bogoje, ivanović, rajković, onaj na m, filip, toni, džerard, luka, tadić, kostić, mitrara

Edited by Ruxin
Posted

Slutski ne zna šta ga je snašlo, prišao našoj klupi pa moli mukija da mu baci beleške na mejl dok se nije obruko na evropskom