Goranz Posted November 13, 2015 Posted November 13, 2015 Lepo je ovaj Sekulić rezimirao, dobili su nas 4:1 sa 50% snage.
roux senyurt Posted November 13, 2015 Posted November 13, 2015 I sta ce reči Savo na ovu bruku. da je curcic nas murinjo i da cemo biti medju prve tri reprezentacije sveta
Pokojni Ruxin Posted November 13, 2015 Posted November 13, 2015 Za tošića krišćiano glavom i bradom! Nisam gledao, pretpostavljam
Captain_Darling Posted November 14, 2015 Posted November 14, 2015 Тако се бре враћа култ репрезентације и позива публика да, са пуно наде и ентузијазма, подржи репрезентација у новом циклусу квалификација
Babu Bhatt Posted November 14, 2015 Posted November 14, 2015 Dobra lekcija Ceske. Austrija trlja ruke pred naredni ciklus. via Tapatalk
adasevic Posted November 14, 2015 Posted November 14, 2015 (edited) Nema mnogo prostora za filozofiju. Potreban nam je dobar trener a curcic to jednostavno nije. Antic je bio najbolji pokazatelj kako ekipa koja ima kvalitet ali luta za cas postane ozbiljan tim. Mi sa igrackim kadrom koji imamo moramo rutinski da se plasiramo i na ep i na sp. Domacih trenera ima jako malo a da nisu potpuni dunsteri. Mahom su nedostupni. Po meni ili vratiti antica (kad se tole razaluje) ili postaviti paunovica. Dakle ili iskusan dokazan trener koji zna kako funkcionisemo ili mlad koji je pokazao da mu fudbal nisu bata djorine fudbalske mudrolije... Igraci jesu krivi, ali nije njihovo da improvizuju, nego da rade ono sto im trener kaze. A za to je potrebno imati trenera... Edited November 14, 2015 by adasevic
Cash Posted November 14, 2015 Posted November 14, 2015 Nesto se izgleda ozbiljno kuva. Matic opleo po pojedincima preti da vise nece igrati ako se nesto ne promeni.
Cane Vukic Prebranac Posted November 14, 2015 Posted November 14, 2015 I sta ce reči Savo na ovu bruku. "Biće rezova, makar krenulo od selektora i mene!". "Izvinjavam se javnosti, jer sam bio u zabludi. Projekat sa većinom OVIH igrača ne zaslužuje podršku".
Recommended Posts