MiddleClass Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 Sprdnja od odluke. Prethodna je bila pravedno odmjerena. Čuš nije bilo dokaza da su odbili da nastave meč! Uefa
Papovac Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 jebote, uspeli smo i u minus da odemo. pa ovo je totalna sprdnja
Meazza Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 Sad treba da damo instrukcije igracima da daju na svakoj sledecoj utakmici po 20 autogolova.
gervasius twinkleminkleson Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 FSS je za organizaciju utakmice zasluzio i goru kaznu vjerovatno, ali ovim je Albanija prakticno nagradjena. Stavise, mislim da FSS ima osnov da se zali/tuzi UEFA, jer po ovome CAS je rekao da je sudijina naredba da se mec nastavi bila 'unclear'. Po tome ispada UEFA kriva za prekid... U svakom slucaju, sprdnja.
Papovac Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 mogu da zamislim kako ce tek sada izgledati revans sa albanijom
Ted Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 odluka je u skladu sa modernim shvatanjem prava i pravde u Evropi. ni najmanje nisam iznenadjen. mislim da smo jos i dobro prosli jer nismo suspendovani na 1000 godina a necemo biti ni bombardovani ponovo. super je Evropa i njene razne institucije, jedva cekam da se pridruzimo!
Кристофер Лумумбо Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 jebote, uspeli smo i u minus da odemo. pa ovo je totalna sprdnja
goofs Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 Je l sad mi treba da ponesemo dronove u Tiranu i isceniramo prekid tamo?
Muwan Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 U FSS ako imaju dva grama mozga obavestiće UEFA da iz tehničkih razloga nisu u mogućnosti da odigraju utakmicu u Albaniji i zamoliti ih da istu registruju službenim rezultatom.
Muwan Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 Je l sad mi treba da ponesemo dronove u Tiranu i isceniramo prekid tamo? Ne treba jer ako Srbija to bude uradila utakmica će biti registrovana sa službenih 3:0 za Albaniju a Srbiji oduzeti bodovi. Da, znam šta ćeš reći, i ja sam svestan iste nelogičnosti ali takva su pravila jbg.
Recommended Posts