porucnik vasic Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 to reci Vasiću kome sam ja nekulturan i malograđanin zato što mi nešto nije po ukusu. Не, ти си некултуран што сматраш да ти имаш право да регулишеш верска уверења других. ocu. sutra. Немој сад да се извлачиш него да кажеш где смо то ја и Праслин писали то што си ти рекао. Иначе си лажовчина.
SleeperSleep Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 Не, ти си некултуран што сматраш да ти имаш право да регулишеш верска уверења других. Немој сад да се извлачиш него да кажеш где смо то ја и Праслин писали то што си ти рекао. Иначе си лажовчина. aha. sutra.
Heaviside Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 Ti si, Vasiću, podmukao i zao, jer mi imputiraš želju da regulišem verska osećanja drugih. Ni svesno laganje nije baš hrišćanski. Treba da te je sramota, đubre jedno.
porucnik vasic Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 Vasiću, i nije ti baš hrišćanski to ređanje uvreda bez prestanka. Znaćeš bolje od mene da izvučeš neki citat iz Svetog Pisma kako treba biti blag i pun razumevanja prema nevernim budalama oko sebe. Ма човече, како вређање. Ја сам само написао да си малограђанин и некултуран зато што прописујеш другима како треба да се понашају. Будалом те нисам назвао. ti si, vasicu, finansijer dveri. nista ruzno sto se ovde napise o tebi, ma koliko uvredljivo bilo, ne moze biti neistinito. jos manje nezasluzeno. Значи путем софизама покушава да избегнеш да кажеш да си слагао. Каква си ти у суштини кукавица, лажовчино.
Meazza Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 Ма човече, како вређање. Ја сам само написао да си малограђанин и некултуран зато што прописујеш другима како треба да се понашају. Nekulturni malogradjanin nije uvreda? Zasto lazes da Heavyside propisuje drugima kako treba da se ponasaju?
Heaviside Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 Realno, Dimitrije je u pravu. Ovo je u suštini jedan krajnje pozitivan događaj. Treba ovo pomeriti sa ove time ili bar prestati sa daljim skrnjavnjem.
Meazza Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 Realno, Dimitrije je u pravu. Ovo je u suštini jedan krajnje pozitivan događaj. Treba ovo pomeriti sa ove time ili bar prestati sa daljim skrnjavnjem. +1 To je, mislim, nesto sa cime se svi moramo sloziti.
SleeperSleep Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 Ма човече, како вређање. Ја сам само написао да си малограђанин и некултуран зато што прописујеш другима како треба да се понашају. Будалом те нисам назвао. Значи путем софизама покушава да избегнеш да кажеш да си слагао. Каква си ти у суштини кукавица, лажовчино. u tvojoj srbiji nema mesta za jevreja, socijalistu, ateistu. zato danas finansiras dveri, a sutra ces, ako zatreba, i logore. to si ti, porucnice vasicu. sad idi, potkazi moderaciji. ionako je tesko podnositi boravak u istoj prostoriji sa tobom, makar i virtuelnoj.
Heaviside Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 Nekulturni malogradjanin nije uvreda? Zasto lazes da Heavyside propisuje drugima kako treba da se ponasaju? I zatucanost i jurodivost, ima toga kolko oćeš. Čovek samo sipa, ne staje.
SleeperSleep Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 uznemirila ga istina. desava se to i boljima od njega.
Meazza Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 I zatucanost i jurodivost, ima toga kolko oćeš. Čovek samo sipa, ne staje. Ne staju ni neki drugi sa suprotne strane... Ucitavanje logora, dveri, svega i svacega. Odvratna rasprava. Odoh ja polako.
Utvara Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 Ne razumem vas. Srbija je u prilicno teskom stanju, ekonomskom, politickom, moralnom. Iz Srbije uglavnom kuljaju negativna energija,nezdaovoljstvo i cemer. Jedan mali trenutak radosti i pozitivne energije dogodio se posle osvajanja svetskog sampionata. Mozda je taj dogadjaj u Srbiji preuvelican, mozda prenaglasen, mozda preteran, ali u polse duzeg vremena narod u Srbiji se bar na kratko osetio dobro i zadovoljno. Ne razumem zbog cega onda kritike i prosipanje cemera po proslavi i paradi. Zbog Ocenasa, zbog tri prsta, zbog srbovanja? Ko se u svemu tome nasao povredjen, uvredjen i osramocren? Dežurne komunjare, bez šale ovo kažem.
radisa Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 Ne staju ni neki drugi sa suprotne strane... Ucitavanje logora, dveri, svega i svacega. Odvratna rasprava. Odoh ja polako. To nije učitano, sam je pričao o tome... A sad idem untrag da vidim odakle je ovo počelo...
189- Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 Ti si, Vasiću, podmukao i zao, jer mi imputiraš želju da regulišem verska osećanja drugih. Ni svesno laganje nije baš hrišćanski. Treba da te je sramota, đubre jedno. aman pusti klovna vise.
Recommended Posts