Jump to content
IGNORED

Levi's ili Wrangler farmerke?

Frank Pembleton

Recommended Posts

Posted (edited)

ma gde preskupo. te leviske od 6K se pocepaju za čak dvanaest meseci, dok pazarska kopija za 2K tek gura desetu godinu...

Edited by Hella
Posted

ma pazarske kidau ako se nadju dobre. al ne znam vise dje da jurim.

Posted

Zemun, kod okretnice 18-ice, velika radnja, samo teksas.

Posted

Baš tu u Bačkoj?

Posted
Baš tu u Bačkoj?
Ova ili sledeća:agh9zbkult7.png
  • 3 weeks later...
Posted

Nego...Danas u S.Markovica odma kod bulevara nabasah na RIFLE prodavnicu...Imaju popust...

• 2 months later...
Posted

Ova cesto spominjana prodavnica u staklencu ima neki popust, oko 50%.Leviske su od 3000 do 3500.

Posted

Čekbre, zar to nije zatvoreno? Ona stara u staklencu, drugi sprat, što je prodavala nešto na fazon sa greškom?

Posted

Pa jeste na drugom spratu, ali ja nemam pojma dal je to ta stara, prvi put sam prosao krajem, samo Levis se prodaje. Mozda je u procesu zatvaranja pa zato i daju toliki popust. Nema neki izbor brojeva.

• 2 months later...
Posted

Danas ja bila u toj radnji u Staklencu, farmerke im 250 dinara, ali ostali su samo mali brojevi (ne lažem ovo za 250 dinara, modema mi, jedino ako nisam načisto oćoravila, pa su 2500...što je opet kul). E sad, ja sam povisoka, pa su meni mali brojevi svi ispod 30, tj. možda zapravo ima nešto da se nađe i u prosečnim veličinama. Sve u svemu, ja kupila do jaja jaknu za 1500 đunti... A radnju zatvaraju uskoro, tako mi reče teta, kaže - ostaje samo Levi's u Ušću, ali bez ovih seksi cena.Inače, u duhu naziva teme - spakovala mi Levi's jašu u Wrangler kesu. :)

Posted

uje, bas djabalesku, jel imaju kosuljke?

Posted

Bio u Uscu, gledao Leviske. Neam pojma, prilicno krsh izbor. Sve nesto isprano, kvaziprljavo, sve neke sare, taman ko neki sicilijanski djilkos. Kupio na kraju neke u Zari, makar i one jedva prelazna ocena, al su jeftine, pa kad se nadjem negde gde je veci izbor uzecu neke druge, Nudie Jeans, Acne ili sta vec.