ducca Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Preporučio bih ti (ako ih ima u Beogradu), da pogledaš Lee. Vratili su se big time na tržište, i imaju odlične modele klasičnog jeansa.Moram da verifikujem ovo, Lee je do jaja i zao mi je sto ga nema u BG, bar ga ja nisam nasao. Inace pre par meseci sam u Segedinu naleteo na Lee/Wrangler/Levi's shop u okviru nekog outlet centra i koliko sam video cene konkretno Lee-a su bile vise nego povoljne, u rangu tipa 50e, ako ne i ispod toga. Ja bio u nekom speedu pa me mrzelo da probam, sad se natezem da odem opet na tu stranu i nikako... Uglavnom, to je valjda onaj prvi koji naidje outlet, sa leve strane, pomalo neugledan sa nekim Nike, Adidas i slicnim tablama po njemu.
Frank Pembleton Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 BTW, pojavile se jeans košulje u levis radnji u TC Ušće.Ima onih "klasičnih" koje su mene zanimale, a ima i fensi...sent from klozetska šolja by BVK
assück Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 ja sam kao mali furao caletove wrangler jeans kosulje sa sedefastim pucadima. cowboy style
Frank Pembleton Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 ja sam kao mali furao caletove wrangler jeans kosulje sa sedefastim pucadima. cowboy style E na takve mislim....
Arkadija Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 ja sam imala košulju kao što je ova druga samo je bila svetlija , donela mi tetka iz Londona negde 1983. Potrajala je celu srednju školu, a onda ju je nasledila sestra. Nikad se nije ofucala. Možda je mama još uvek čuva u nekom budžaku.
ToniAdams Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Možda je mama još uvek čuva u nekom budžaku.sestru? :o
Arkadija Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 (edited) košulju :D :D :D :D, sestra se davno odmetnula Edited November 7, 2011 by Arkadija
assück Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Od 5700 do 7800 :(mi smo imali kao poslednje dve
Hella Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 a levis 507? zvao za novaka 2010. bile su od 6 (svetle) do 9 (tamne). sad su navodno diskontinjud.
Recommended Posts