ToniAdams Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 ma dobro, ja konto da ce biti i grdje. opet se skroz isplati.
korindjar Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 (edited) hm, nešto mi ne valja računica. skapirao sam jer mi je urs ispao suviše nizakizgleda da mi je sa računa skinuto i 15€ koje sam imao na deviznom tako da sam u stvari sve platio 12,5k al dobro, opet 6k jeftinije nego da sam sve to pazario ovde ili bilo gde u evropi Edited February 19, 2011 by korindjar
Frank Pembleton Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 hm, nešto mi ne valja računica. skapirao sam jer mi je urs ispao suviše nizakizgleda da mi je sa računa skinuto i 15€ koje sam imao na deviznom tako da sam u stvari sve platio 12,5k al dobro, opet 6k jeftinije nego da sam sve to pazario ovde ili bilo gde u evropiZnaci svi troskovi su 9.500 DIN plus 3.000 DIN carina?
yolo Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 to moze bolje da se uradis ako imas ortaka u US.posaljes na njegovu adresu, mnogi imaju free delivery za narudzbine preko $100 cak i manjeortak poskida etikete sa farmerki, posalje USPS-om, to je sigurno manje od 40%stavi vrednost posiljke $10, deklarise kao used goodsplatis maks 500 din carinski pregled, verovatno ni tolikopitajte iskusnog svercera, nikad nisam nikakvu carinu platio
Dionysos Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 stavi vrednost posiljke $10, deklarise kao used goodsима оних који оће то да учине сиротињи и без ортака, друг је био мислим из хонг конга наручивао неко сокоћало ~100 евра, па су га ови питали да ли жели да му излепе пакет у том стилу и он присто
Mp40 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 to moze bolje da se uradis ako imas ortaka u US.posaljes na njegovu adresu, mnogi imaju free delivery za narudzbine preko $100 cak i manjeortak poskida etikete sa farmerki, posalje USPS-om, to je sigurno manje od 40%stavi vrednost posiljke $10, deklarise kao used goodsplatis maks 500 din carinski pregled, verovatno ni tolikopitajte iskusnog svercera, nikad nisam nikakvu carinu platioJEBOTEBOG!Ja zaboravio da sam upravo ovako dobio poslednju posiljku nekih kosulja iz USA, drugarica otale sve ovo odradila i nista nisam platio. Samo 200din lezarinu za paket.Ja ne mogu da verujem da sam ovo skroz zaboravio pa moraju mladi da me podsecaju.
scepa Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 to moze bolje da se uradis ako imas ortaka u US.posaljes na njegovu adresu, mnogi imaju free delivery za narudzbine preko $100 cak i manjeortak poskida etikete sa farmerki, posalje USPS-om, to je sigurno manje od 40%stavi vrednost posiljke $10, deklarise kao used goodsplatis maks 500 din carinski pregled, verovatno ni tolikopitajte iskusnog svercera, nikad nisam nikakvu carinu platiomada...desi se da se paket zagubi jel', jebem im sve da im jebem...kako preko USPS-a ne postoji intl tracking ako ne pljunes sto i kusur baka za neki bolji service od onog obicnog veoma se lako desi da ne dodje do primaoca pa mi tako jedan poprilicno vredan (cca $500) paket koji sam poslao za praznike nikad nije dosao do odredista (kazu negde je izmedju istanbula i BG-a)...nacice ga kurac moj.btw ovo sve ostalo je tacno, oko 300 dindzi se placa carina ako se stavi vrednost 5 baka...takodje provereno. PM me ako bi neko da odradi neki deal.
korindjar Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 JEBOTEBOG!Ja zaboravio da sam upravo ovako dobio poslednju posiljku nekih kosulja iz USA, drugarica otale sve ovo odradila i nista nisam platio. Samo 200din lezarinu za paket.Ja ne mogu da verujem da sam ovo skroz zaboravio pa moraju mladi da me podsecaju.ti si gari retard
ToniAdams Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 sad je jos dobar kakav je bio dok je nosio brkove
holden kolfild Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 kaze mi buraz da nema vise 501 u staklencu za 4500. sad su oko 7000 (mislim da mi rece 7200) :(drugo, prica se da se otvara gap na mestu springfielda u knezu.
Mp40 Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 ti si gari retardNismo se razumili. To nije ono kad sam ja narucivao karticom odavde. Tada sam sve regularno. Kao i ti.Ovo sam posle otkrio, tj. one su mi to sve smislile i odradile.
korindjar Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 (edited) Nismo se razumili. To nije ono kad sam ja narucivao karticom odavde. Tada sam sve regularno. Kao i ti.Ovo sam posle otkrio, tj. one su mi to sve smislile i odradile.i dalje mi je misterija kako nisi mogao ta dva prosta događaja da povežeš u tom superumu Edited March 11, 2011 by korindjar
Mp40 Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 i dalje mi je misterija kako nisi mogao ta dva prosta događaja da povežeš u tom superumuAli nece ti ovi iz RMC seckati etikete i lazirati racune... To vrijedi samo kad imas nekog da ti kupi, plati i posalje.A i pobrkao si. Ja imam super misice i trbusnjake a ne super um!
ajgor Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Sveža vest iz Staklenca: 501 je 6.800, a veliki brojevi (struk 42) stižu iz Varteksa.
Recommended Posts